Για να αφήνεις το iPh πίσω και να λειτουργείς αυτόνομα το AW, θες τη Cellular έκδοση με eSIM.

Apple Watch Series 5
Ad
Δημοσίευση 13/02/2020 - 01:09
Για να αφήνεις το iPh πίσω και να λειτουργείς αυτόνομα το AW, θες τη Cellular έκδοση με eSIM.
Νίκο καλησπέρα
Από την στιγμή που η esim δεν δουλεύει στο AW στην Ελλάδα, τι μπορεί κανείς να κάνει?
Πχ αν αγοράσω μια esim από δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Γερμανίας, θα μπορώ να κάνω προώθηση της κλήσεις μου από το iphone (Voda GR) στο AW (Γερμανικό αριθμό)?
θα έχω επιπλέον χρέωση για την προώθηση κλήσεων, μιας και είμαστε Ευρωπαϊκή ένωση ?
Δημοσίευση 13/02/2020 - 10:38
Καλημέρα σας, ενδιαφέρομαι να αγοράσω το AW 5, απλά θα ήθελα τα φώτα σας ως προς ποια έκδοση?? Εννοώ επίσημα πουλιέται η gps έκδοση αλλά υπάρχει και η cellurar σε skroutz μαγαζιά. Στην παρούσα φάση και επειδή είμαστε στην Ελλάδα να αγοράσω τη gps έκδοση??Και κάτι τελευταίο πείτε μου αν μπορείτε από τη χρήση που έχετε κάνει πως ακριβώς λειτουργεί το σύστημα με τις κλήσεις και τα μηνύματα?? Μπορώ να απαντήσω και να μιλήσω από το AW? (νομίζω πως όχι) ή απλά βλέπω ποιος με καλεί στο AW και απαντάω από το iphone??Με τα μηνύματα απλά τα βλέπω?? Ή μπορώ να απαντήσω μέσω του AW. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δημοσίευση 13/02/2020 - 11:53
Καλημέρα σας, ενδιαφέρομαι να αγοράσω το AW 5, απλά θα ήθελα τα φώτα σας ως προς ποια έκδοση?? Εννοώ επίσημα πουλιέται η gps έκδοση αλλά υπάρχει και η cellurar σε skroutz μαγαζιά. Στην παρούσα φάση και επειδή είμαστε στην Ελλάδα να αγοράσω τη gps έκδοση??Και κάτι τελευταίο πείτε μου αν μπορείτε από τη χρήση που έχετε κάνει πως ακριβώς λειτουργεί το σύστημα με τις κλήσεις και τα μηνύματα?? Μπορώ να απαντήσω και να μιλήσω από το AW? (νομίζω πως όχι) ή απλά βλέπω ποιος με καλεί στο AW και απαντάω από το iphone??Με τα μηνύματα απλά τα βλέπω?? Ή μπορώ να απαντήσω μέσω του AW. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Οσο δεν υπαρχει φως στο τούνελ, καλυτερα να παρεις το απλο, γιατι η cellular εκδοση δεν φαινεται να λειτουργει στα πολυ κοντα..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 13/02/2020 - 12:58
Νίκο καλησπέρα
Από την στιγμή που η esim δεν δουλεύει στο AW στην Ελλάδα, τι μπορεί κανείς να κάνει?
Πχ αν αγοράσω μια esim από δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Γερμανίας, θα μπορώ να κάνω προώθηση της κλήσεις μου από το iphone (Voda GR) στο AW (Γερμανικό αριθμό)?
θα έχω επιπλέον χρέωση για την προώθηση κλήσεων, μιας και είμαστε Ευρωπαϊκή ένωση ?
Θεωρητικά μπορείς, αλλά γιατί να μπείς σε όλη αυτή τη διαδικασία?
Για την επιπλέον χρέωση δε γνωρίζω τι γίνεται.
Μπορείς να απαντήσεις μια κλήση στο ρολόι και να μιλήσεις, ασχέτως αν έχεις το Cellular ή μη.
Mirror κάνει το τηλ. στο ρολόι.
Το ίδιο και με τα μηνύματα και γενικότερα όλες τις εφαρμογές που έχουν ειδοποιήσεις.
Δημοσίευση 14/02/2020 - 09:28
Θεωρητικά μπορείς, αλλά γιατί να μπείς σε όλη αυτή τη διαδικασία?
Για την επιπλέον χρέωση δε γνωρίζω τι γίνεται.
Μπορείς να απαντήσεις μια κλήση στο ρολόι και να μιλήσεις, ασχέτως αν έχεις το Cellular ή μη.
Mirror κάνει το τηλ. στο ρολόι.
Το ίδιο και με τα μηνύματα και γενικότερα όλες τις εφαρμογές που έχουν ειδοποιήσεις.
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και τις πληροφορίες σας.
Τελευταία επεξεργασία από: parisbyron, 14/02/2020 - 09:29
Δημοσίευση 16/02/2020 - 14:09
Δημοσίευση 17/02/2020 - 13:45
γνωριζει κανείς ;Σήμερα παρατήρησα πως όταν έχω βγάλει το ρολόι από το χέρι και έχει κλειδώσει με passcode όταν με πάρουν τηλέφωνο χτυπάει και το ρολόι .Κανονικα δεν θα έπρεπε να ΜΗΝ χτυπάει ;
Δημοσίευση 17/02/2020 - 16:23
Δημοσίευση 17/02/2020 - 16:36
τι προτείνεις ;Δεν θα έπρεπε να χτυπάει
Δημοσίευση 17/02/2020 - 17:06
Δημοσίευση 17/02/2020 - 17:17
Μπορεις να απαντησεις την κληση με τι ρολοι κλειδωνενο ;Έκανα unpair και ξανά pair , πάλι τα ίδια...
Αν οχι τοτε δεν βλεπω καποιο θεμα.
Δημοσίευση 17/02/2020 - 17:39
το θέμα είναι ότι δεν θα έπρεπε να χτυπάει , αφού είναι κλείδωμενο με κωδικό ,μπορείς να δοκιμάσεις αν χτυπάει το δικό σου ;Μπορεις να απαντησεις την κληση με τι ρολοι κλειδωνενο ;
Αν οχι τοτε δεν βλεπω καποιο θεμα.
Δημοσίευση 17/02/2020 - 18:23
Απλά δεν μπορεί κάποιος να επιδράσει όταν είναι κλειδωμένο.
Όπως και το κινητό παρόλο που είναι κλειδωμένο χτυπάει.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες