Καμμια .... ακομη.Σίγουρα θα έχει απαντηθεί, αλλά το Celluar αξίζει για Ελλάδα; Ποιες εταιρίες το υποστηρίζουν;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 17/08/2020 - 12:54
Καμμια .... ακομη.Σίγουρα θα έχει απαντηθεί, αλλά το Celluar αξίζει για Ελλάδα; Ποιες εταιρίες το υποστηρίζουν;
Δημοσίευση 17/08/2020 - 12:57
Καμμια .... ακομη.
Αρα καρφι για το απλο!
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 23/08/2020 - 14:02
Ρε παιδιά ερώτηση... Εσείς τώρα το καλοκαίρι το βουτήξατε στη θάλασσα? Όλα οκ όσοι το κάνατε?
Εγώ ομολογώ μπήκα σε πειρασμό και το ήθελα πολύ αλλά φοβήθηκα μην κλάψω το 500άρικο μου..
Πάντως το ξέχασα στο ντους και βγήκε αλώβητο από τις σαπουνάδες αλλά μέχρι να το σιγουρέψω έπαθα ένα μίνι εγκεφαλικό...
Δημοσίευση 23/08/2020 - 14:16
Δημοσίευση 23/08/2020 - 14:23
Ούτε με σφαίρες μη βάζετε ηλεκτρονική συσκευή σε θαλασσινό νερό. Το αλάτι καταστρέφει.
Η apple τότε σε τι αναφέρεται? Μόνο στις πισίνες?
Δημοσίευση 23/08/2020 - 14:27
Ρε παιδιά ερώτηση... Εσείς τώρα το καλοκαίρι το βουτήξατε στη θάλασσα? Όλα οκ όσοι το κάνατε?
Εγώ ομολογώ μπήκα σε πειρασμό και το ήθελα πολύ αλλά φοβήθηκα μην κλάψω το 500άρικο μου..
Πάντως το ξέχασα στο ντους και βγήκε αλώβητο από τις σαπουνάδες αλλά μέχρι να το σιγουρέψω έπαθα ένα μίνι εγκεφαλικό...
Ενημερωτικά, χειρότερο είναι να το φοράς στο ντούζ παρά στη θάλασσα.
Και αυτό γιατί φράζουν οι αγωγοί απο το σαπούνι.
Δε θα έχεις θέμα με το να το βάζεις στη θάλασσα εφόσον το ξεβγάζεις καλά μετά.
Δημοσίευση 23/08/2020 - 14:41
Ενημερωτικά, χειρότερο είναι να το φοράς στο ντούζ παρά στη θάλασσα.
Άρα το βάζουμε κανονικά φτάνει να το ξεπλένουμε με γλυκό νερό στη συνέχεια?
Ευχαριστώ Νίκο
Δημοσίευση 23/08/2020 - 19:28
Ναι. Με κρυφό πόθο ένα 46άρι ❤️..
Και εγώ Νίκο δεν έχω AW. Έλεγα να πάω φέτος για το S6 44mm. Υπάρχει περίπτωση το S7 να βγει σε 46mm ώστε να περιμένω ένα χρόνο ακόμα ? Έχω μεγάλο καρπό και νομίζω ότι το 46αρι θα είναι το ιδανικότερο.
Δημοσίευση 23/08/2020 - 20:08
κριμα και τόσο καιρό δε το φοράω στη θάλασσα [emoji24][emoji24]Ενημερωτικά, χειρότερο είναι να το φοράς στο ντούζ παρά στη θάλασσα.
Δημοσίευση 23/08/2020 - 20:28
Και εγώ Νίκο δεν έχω AW. Έλεγα να πάω φέτος για το S6 44mm. Υπάρχει περίπτωση το S7 να βγει σε 46mm ώστε να περιμένω ένα χρόνο ακόμα ? Έχω μεγάλο καρπό και νομίζω ότι το 46αρι θα είναι το ιδανικότερο.
Και 48mm μπορούν? Φέτος (για άλλη μια χρόνια) απίθανο μεγαλύτερη οθόνη.
Μεγάλες αλλαγές πάνε (μάλλον) απο το '22 (MicroLED π.χ.)
κριμα και τόσο καιρό δε το φοράω στη θάλασσα [emoji24][emoji24]
Είμαστε πολλοί..
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 23/08/2020 - 20:30
Δημοσίευση 23/08/2020 - 20:55
Δημοσίευση 24/08/2020 - 07:47
Εγω μπήκα απο λάθος μια φορά. Δεν είχα ενεργοποιήσει και την λειτουργία νερού. Μόλις βγήκα το πέρασα με άρκτο γλυκό νερό και έκανα και καμία 10αρια φορές χρήση της λειτουργίας απομάκρυνσης νερού και όλα οκ.
Sent from my iPad using Tapatalk
Χαχαχα οπότε μια χαρά!Να μπούμε άφοβα αδέρφια!
Μα δεν είναι κρίμα να χρυσοπληρώνουμε το συγκεκριμένο ρολόι να έχει επιλογή προπόνησης κολύμβησης σε πισίνα και σε θάλασσα και να φοβόμαστε να το βάλουμε στο νερό?
Δημοσίευση 24/08/2020 - 08:04
το S4 το πρωτο χρονο το φοβομουν τρελά να το βαλω θαλασσα ,φετος το καλοκαιρι το ελιωσα στην θαλασσα .
Πριν μπω στην θάλασσα το κλειδώνω και μετά το μπάνιο νεράκι για ξέπλυμα και μετά ξεκλείδωμα .
Μετάνιωσα που δεν το έβαζα από την αρχή μέσα θάλασσα να το χαρώ .
Δεν το φοράει όταν κάνω μπάνιο στο σπίτι με τα σαπούνια -πολύ ζεστά νερά κτλ .
Θάλασσα μην το σκέφτεσαι λιωσε το .
Δημοσίευση 24/08/2020 - 11:51
Όταν λες το κλειδώνεις τι εννοείς;το S4 το πρωτο χρονο το φοβομουν τρελά να το βαλω θαλασσα ,φετος το καλοκαιρι το ελιωσα στην θαλασσα .
Πριν μπω στην θάλασσα το κλειδώνω και μετά το μπάνιο νεράκι για ξέπλυμα και μετά ξεκλείδωμα .
Μετάνιωσα που δεν το έβαζα από την αρχή μέσα θάλασσα να το χαρώ .
Δεν το φοράει όταν κάνω μπάνιο στο σπίτι με τα σαπούνια -πολύ ζεστά νερά κτλ .
Θάλασσα μην το σκέφτεσαι λιωσε το .
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες