Όταν λες το κλειδώνεις τι εννοείς;
Sent from my iPad using Tapatalk
πατάς την σταγόνα .
Δημοσίευση 24/08/2020 - 11:53
Όταν λες το κλειδώνεις τι εννοείς;
πατάς την σταγόνα .
Δημοσίευση 24/08/2020 - 12:31
Όπως είπε ο Φιλος Μάνος από πάνω πατάω την σταγόνα και μόλις τελειώσω μπάνιο -ξεπλένω με νεράκι και μετά ξεκλειδώνω γυρνώντας το crown , για να πετάξει ότι νερά πήρε ...Όταν λες το κλειδώνεις τι εννοείς;
Δημοσίευση 24/08/2020 - 13:55
H σταγόνα και να ξεχάσεις και την πατήσεις από το control center, η λειτουργία ενεργοποιείται αυτόματα.
Water Lock is exactly what it sounds like: it's a feature that locks your watch while you're in the water, so that you don't inadvertently activate the screen or get water inside the device. It's a great protective measure for your device and it's relatively easy to use.
It activates automatically should you start a water-based workout like swimming, but it can also be turned on manually via the Control Center, which you can get to by swiping up on your watches screen. You'll know it's on because you'll see the small water drop icon at the top of your Watch's screen.
When you're done with Water Lock and want to turn the feature off, while also ejecting any water that may have worked its way inside the watch.
https://www.business...watch?r=US&IR=T
Όπως είπε ο Φιλος Μάνος από πάνω πατάω την σταγόνα και μόλις τελειώσω μπάνιο -ξεπλένω με νεράκι και μετά ξεκλειδώνω γυρνώντας το crown , για να πετάξει ότι νερά πήρε ...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 24/08/2020 - 13:55
Δημοσίευση 24/08/2020 - 16:25
H σταγόνα και να ξεχάσεις και την πατήσεις από το control center, η λειτουργία ενεργοποιείται αυτόματα.
Water Lock is exactly what it sounds like: it's a feature that locks your watch while you're in the water, so that you don't inadvertently activate the screen or get water inside the device. It's a great protective measure for your device and it's relatively easy to use.
It activates automatically should you start a water-based workout like swimming, but it can also be turned on manually via the Control Center, which you can get to by swiping up on your watches screen. You'll know it's on because you'll see the small water drop icon at the top of your Watch's screen.
When you're done with Water Lock and want to turn the feature off, while also ejecting any water that may have worked its way inside the watch.
το γνωρίζω αυτό αλλά επειδή το ενεργοποείται μόνο του εμένα με φοβίζει ....προτιμώ πριν μπω στην θάλασσα να το κλείσω χειροκίνητα .
Δημοσίευση 24/08/2020 - 19:13
Δημοσίευση 24/08/2020 - 20:29
Δημοσίευση 25/08/2020 - 08:19
To αντίθετο να σε αγχώνει. Να έχεις πατήσει τη σταγόνα και να μην ενεργοποιηθεί (bug).
Εκεί έρχεται και σε σώζει η άλλη λειτουργία (ανίχνευση νερού / κλείδωμα).
Οπότε να μην αγχώνεσαι. Εμπιστέψου το ρολόι σου και όχι το φόβο σου.
το γνωρίζω αυτό αλλά επειδή το ενεργοποείται μόνο του εμένα με φοβίζει ....προτιμώ πριν μπω στην θάλασσα να το κλείσω χειροκίνητα .
Δημοσίευση 25/08/2020 - 09:43
Και να μην το εν/ποιήσεις πρίν μπείς στη θάλασα ή νερό γενικότερα, δε θα γίνει κάτι..
Δε προστατεύει επιπλέον απο νερό.
Η βασική του ιδιότητα είναι απλά να το εκτοξεύει απο τα ηχεία όταν βγείς.
Δημοσίευση 25/08/2020 - 13:22
Δημοσίευση 30/08/2020 - 22:40
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά...
Αν βγει φέτος νέο watch με τι έκδοση θα είναι συμβατό;
Είναι συνήθως μόνο με το τελευταίο iOS ή παίζει να είναι και με παλιότερο;
Εγώ έχω 13.5 αυτή τη στιγμή (με JB)
Δημοσίευση 03/09/2020 - 17:56
Δημοσίευση 04/09/2020 - 11:10
Όσες έχουν στείλει τις έχω λαβει όλες στο ρολόι.
Το ίδιο και όταν ήμουν στην Αμερική (amber alert, weather alerts).
Καλησπέρα!
Να κάνω μια ερώτηση; Οι ενημερώσεις της Πολιτικής Προστασίας πρέπει να έρχονται και στο ρολόι ή μόνο στο κινητό; Γιατί εμένα δεν έρχονται ποτέ στο ρολόι.
Δημοσίευση 04/09/2020 - 13:18
Kαι εγω το ιδιο, τις εχω λαβει ολες και στο AW
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες