Παιδια δεν υπαρχει κανενας λογος απενεργοποιησης του always on
Tην ημερα την βγαζει ανετα και περισσευει 30%+
ps
αυτα με τρεις φορτισεις, δηλαδη αργοτερα θα τα πηγαινει ακομα καλυτερα.
Δημοσίευση 27/09/2019 - 14:08
Παιδια δεν υπαρχει κανενας λογος απενεργοποιησης του always on
Tην ημερα την βγαζει ανετα και περισσευει 30%+
ps
αυτα με τρεις φορτισεις, δηλαδη αργοτερα θα τα πηγαινει ακομα καλυτερα.
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 27/09/2019 - 17:45
Δημοσίευση 27/09/2019 - 18:35
Δημοσίευση 27/09/2019 - 18:42
Πήρε η κοπελα μου μολις το 44αρι... Φαινεται ελαχιστα πιο γρηγορο , ηχος-μικροφωνο καθαροτερο και ωραιο το always on. Κατα τα αλλα ιδιο με το περσινο
Δημοσίευση 27/09/2019 - 18:43
Εχω κανει κρατηση απο αρχεις της βδομαδας στο mediamarkt series 5 space gray 44mm ΝΙΚΕ+. Περασα μια βολτα απο το καταστημα που ειναι να παραλαβω αλλα δυστηχως δεν ειμαι απο τους τυχερους που πηραν και με εχουν στην αναμονη. Ψαχνοντας να βρω αλλου ειδα οτι σε εκδοση nike, δεν το εχει κανενας αλλος εκτος του mediamarkt.
Ξερει καποιος γιατι συμβαινει αυτο?
Δημοσίευση 27/09/2019 - 18:50
Τελευταία επεξεργασία από: AvgoustisP, 27/09/2019 - 18:58
Δημοσίευση 27/09/2019 - 18:52
ΚαλορίζικοΠαρέλαβα και εγώ λοιπόν. Οι πρώτες εντυπώσεις καλές. Είναι το πρώτο μου Apple Watch και ακόμα το επεξεργάζομαι μιας και πριν είχα ένα Huawei Watch GT Active από το οποίο δεν σας κρύβω ότι ήμουν πολύ ικανοποιημένος. Θα του δώσω το χρόνο του να δω πως τα πάει. Το πρώτο που έκανα είπαν μα κλείσω το always on να δω πως τα πάει έτσι με την μπαταρία.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 27/09/2019 - 18:53
Δημοσίευση 27/09/2019 - 19:06
Θέλω να δω εάν μου βγάλει έτσι 2 ημέρες
Καλορίζικο σε λίγο καιρό δεν θα θέλεις να το βγάλεις από το χέρι σου! Εγώ το βγάζω το απόγευμα που γυρίζω από την δουλειά μέχρι να κάνω μπανάκι οπού και φορτίζει,ολο το βράδυ το φοράω και το πρωί που σηκώνομαι μέχρι να φτιάξω καφεδάκι και να ντυθώ πάλι φορτίζει,πιστεψεμε είναι σα να μην το βγάζω ποτέ από το χέρι και είναι πάντα φορτισμένο !!
Δημοσίευση 27/09/2019 - 22:27
Έχει διαβάσει ή δει πουθενά κανείς τι πρόκειται να αλλάξει του χρόνου; Μου φαίνεται πως εκτός από το always on display δεν άλλαξε απολύτως τίποτα από πέρσι...
Built-In Sleep Tracker, MicroLED οθόνη και πιθανόν νέος σένσορας αρτηριακής πίεσης.
Δημοσίευση 27/09/2019 - 22:56
Built-In Sleep Tracker, MicroLED οθόνη και πιθανόν νέος σένσορας αρτηριακής πίεσης.
Δημοσίευση 27/09/2019 - 23:08
Καλορίζικο
Ανάποδα το κανες
Πρώτα τα αφήνουμε γενικά όλα ανοιχτά,και μετά αρχίζουμε και ξηλωνουμε[emoji6][emoji6]
Παρέλαβα και εγώ λοιπόν. Οι πρώτες εντυπώσεις καλές. Είναι το πρώτο μου Apple Watch και ακόμα το επεξεργάζομαι μιας και πριν είχα ένα Huawei Watch GT Active από το οποίο δεν σας κρύβω ότι ήμουν πολύ ικανοποιημένος. Θα του δώσω το χρόνο του να δω πως τα πάει. Το πρώτο που έκανα είπαν μα κλείσω το always on να δω πως τα πάει έτσι με την μπαταρία.
καλορίζικο..
από που το πήρες?
πήρες με cellular?
Δημοσίευση 27/09/2019 - 23:16
Όχι δεν είναι cellular. Δεν το έφερε οι επίσημοι νομίζω. Έτσι και αλλιώς ακόμα δεν λειτουργεί Ελλάδα πήρα το μαύρο 44mm από Public Αγορά.Παρασκευηκαλορίζικο..
από που το πήρες?
πήρες με cellular?
Δημοσίευση 27/09/2019 - 23:28
Δημοσίευση 27/09/2019 - 23:28
Όχι δεν είναι cellular. Δεν το έφερε οι επίσημοι νομίζω. Έτσι και αλλιώς ακόμα δεν λειτουργεί Ελλάδα πήρα το μαύρο 44mm από Public Αγορά.Παρασκευη
Sent from my iPhone using Tapa
καλοριζικο να το χαρεις.
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες