εχω παραγγελία spiegen θα ερθει αυριο η την Τρίτη θα σε ενημερώσω για το τιμολογιοΜου έτυχε με βάση για το AW από Spigen. Έκανε αποφορολόγηση αλλά δεν χωρίς invoice. Αυτό όμως δεν επιτρέπεται κανονικά, σε πιθανό έλεγχο ίσως να φας και πρόστιμο. Από Spigen με ενημέρωσαν ότι invoice εκδίδουν μόνο σε αγορές από Spigen.De ενώ αυτό ήταν από Spigen.EU. Μήπως να ανοίξουμε ένα θέμα μόνο με διαδικασίες, χρόνους κλπ αγοράς από Amazon?
AirPods Pro
Δημοσίευση 27/12/2020 - 10:41
Ad
Δημοσίευση 27/12/2020 - 11:00
Ναι ρε συ έτσι το έκανα και στα προηγούμενα!!!Στη θήκη τους κλειστά και στο ρεύμα.
Το τηλ δίπλα.
Μπορείς να δοκιμάσεις να απεν/ποιήσεις - εν/ποιήσεις το WiFi.
Δεν ξέρω τι σκαλωμα έχουν φάει ρε φίλε,μου χουν σπάσει τα νεύρα
Έχω κάνει και reset κσι pairing και unpairing τίποτα!!
Καμία άλλη ιδέα
Το ίδιο και με iPad μπας και δοκιμάσω με iPad?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 27/12/2020 - 11:17
Κι αυτό έγινε,το ξανακάνω!!!Κάνε ένα Reboot στο τηλ.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 27/12/2020 - 11:27
Θυμάμαι στα άλλα έπαιρνε κατευθείαν αναβάθμιση
Δημοσίευση 27/12/2020 - 11:32
Μετά από 12 ώρες την πήρε!!!!!!!!!!!
Δημοσίευση 27/12/2020 - 13:18
Αν ηταν καινούργια και σε συνδυασμό με αυτο που εχει αναφερθεί οτι σε κάποιους δεν ειναι αμεσα ενημερωμένη η η ημερομηνία αγορας, μηπως αυτο παίζει ρόλο και στην ενημερωση ;Χριστουγεννιατικη Ανάσταση!!!
Μετά από 12 ώρες την πήρε!!!!!!!!!!!
Δημοσίευση 27/12/2020 - 13:49
Την ενημέρωσσΑν ηταν καινούργια και σε συνδυασμό με αυτο που εχει αναφερθεί οτι σε κάποιους δεν ειναι αμεσα ενημερωμένη η η ημερομηνία αγορας, μηπως αυτο παίζει ρόλο και στην ενημερωση ;
Τι να πω
Επίσης για το θέμα της αγοράς δεν παίζει ρόλο ποτέ τα αγόρασες αλλά ποτέ τα ενεργοποιησεις
Εμένα μου τα έστειλε δώρο η εταιρεία μου από Γερμανία
Άρα ούτε έχω απόδειξη ούτε φυσικά ξέρω πότε τα αγόρασαν
Μπήκα στο site της Apple,έβαλα ημερομηνία αγοράς σήμερα και ενεργοποιηθείκε η εγγύηση για ένα χρόνο μέχρι 26/12@/2021
Αρα δεν παίζει ρόλο η απόδειξη αλλά ποτέ τα ενεργοποιηεις
Δημοσίευση 27/12/2020 - 16:38
Ναι σε αυτό αναφερόμουν.Την ενημέρωσσ
Τι να πω
Επίσης για το θέμα της αγοράς δεν παίζει ρόλο ποτέ τα αγόρασες αλλά ποτέ τα ενεργοποιησεις
Εμένα μου τα έστειλε δώρο η εταιρεία μου από Γερμανία
Άρα ούτε έχω απόδειξη ούτε φυσικά ξέρω πότε τα αγόρασαν
Μπήκα στο site της Apple,έβαλα ημερομηνία αγοράς σήμερα και ενεργοποιηθείκε η εγγύηση για ένα χρόνο μέχρι 26/12@/2021
Αρα δεν παίζει ρόλο η απόδειξη αλλά ποτέ τα ενεργοποιηεις
Μήπως αφού τα ενεργοποίησης σήμερα ήθελε κάποιο χρόνο μέχρι να ενημερωθεί το σύστημα τους.
Δεν ξέρω μια σκέψη έκανα για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της αναβάθμισης αν και όπως έγραψε και ο Νίκος αυτό δεν παίζει ρόλο.
Δημοσίευση 29/12/2020 - 22:29
Καλησπέρα μια ερώτηση μπορούμε να αφαιρέσουμε τις σιλικόνες από τα airpods pro και να τις καθαρίσουμε με νερό;
Η γενικά τι προτείνετε για καθάρισμα;
Δημοσίευση 29/12/2020 - 23:06
Ναι. Χλιαρό νερό, ελάχιστο σαπούνι και είσαι οκ.
Μια χαρά ευχαριστώ Νίκο!!
Δημοσίευση 30/12/2020 - 00:11
Καλησπέρα σας, θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση.
Αγόρασα πρόσφατα τα airpods pro και διαπιστώνω οτι έχουν ένα πρόβλημα στην συνδεσημότητα της μπαταριας με το κινητό και στην κατανάλωση των ακουστικών μεταξύ τους.
Δηλαδή, στο widget του κινητού δεν μου βγάζει η τη μία το βγάζει τη μία όχι την μπαταρία του κάθε ακουστικού ξεχωριστά και της θήκης. Μου δείχνει ένα συνολικό ποσοστό και για τα δύο.
Επίσης, ενώ το ένα με ίδια χρήση είναι πχ 40% το άλλο είναι 55% παρόλο που το μικρόφωνο το έχω σετάρει να είναι random και στα δύο, δηλαδή δεν έχει κάποιο λόγο να σπαταλά μπαταρία παραπάνω. Αλλη στιγμή παρατήρησα σήμερα ακόμα μεγαλύτερη διαφορά στα ποσοστά.
Το έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι απο τα δύο που αναφέρω?
Εκανα restart κτλ και ότι προτείνει η Apple αλλα το ίδιο...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες