Δημοσίευση 10/12/2021 - 16:54
Καλησπέρα στην παρέα.
Κάτοχος και εγώ από εχθές των pro, μετά από τα 2.
Ήμουν διστακτικός ως προς τα tips που έχουν (είχα παλιότερα κάποια φθηνότερα και δεν με βολευαν και πολύ, ενώ με τα 2 ήμουν υπερευχαριστημενος) και σκεφτόμουν και τα 3, αλλά θεώρησα ότι είναι ακόμα ακριβά για αυτά που προσφέρουν (έχουν σχεδόν την ίδια τιμή με τα pro) και ότι είναι κρίμα να χάσω τα επιπλέον χαρακτηριστικά (ANC).
Προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος! Κάθονται καλά στα αυτιά μου, ικανοποιητικό ANC (μαζί με μουσική όμως) και καλή εμπειρία το spatial audio.
Αλλά έχω να τους κάνω και 2 σημαντικά τεστ για να πω ότι είμαι σίγουρα ευχαριστημένος!
1)Κλήσεις σε σχετικά θορυβώδες περιβάλλον και
2) Τρέξιμο (γιατί ιδρώνω αρκετά και στα άλλα ακουστικά με tips παγιδεύονταν σταγονίδια μέσα στα αυτιά μου).
Για θήκη θα ήθελα μια λεπτή και είδα οτι προτείνατε παλιότερα miracase και spiegen. Δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά γιατί δεν είναι σίγουρος ότι θα την χρησιμοποιώ. Από Ελλάδα κάποια πρόταση για λεπτή θήκη που να μην χαλαρώνει;
[ΥΓ. Η miracase είδα σε βίντεο οτι στη συσκευασία δίνει καρτελάκι για να σου στείλει +1 θήκη δώρο. Αν υπάρχει κάποιος που έχει πάρει και δεν θέλει τη 2η, ίσως ενδιαφέρομαι, ανάλογα και με το χρώμα. ]