Γιατί πολύ απλά τα ακουστικά δεν έχουν Noise Cancelling στο μικρόφωνο.
Αφορά τα αυτιά σου και μόνο, αφού εκεί γίνεται όλη η δουλειά.
Δημοσίευση 24/06/2020 - 22:46
Αφορά τα Pro και απ' ότι φαίνεται διόρθωσαν εν μέρει το ANC.
Δημοσίευση 24/06/2020 - 22:53
Eπισήμως στα Airpods (1, 2 , Pro) αναφέρονται στα specs στη σελιδα της Apple τα 'dual beamforming microphones' που υποτίθεται είναι για αυτή τη δουλειά που λες. Στο patent των Airpods είχαν δώσει νομίζω 3 μικρόφωνα αν κρίνω και από τη φωτό.
AirPods 1:
https://support.appl...50?locale=en_GB
AirPods 2:
https://www.apple.co...neration/specs/
AirPods Pro:
https://www.apple.co...pods-pro/specs/
Για να γίνει ένα υποτυπώδες beamform στον ήχο χρειάζονται minimum δυο μικρόφωνα.
Το noise cancelling δεν είναι τεχνικά εφικτό σε ήχο μικροφώνου.
Γίνεται μόνο με 'κατεύθυνση' (του μεταδιδόμενου) ήχου που προέρχεται από αύξηση / μείωση στην ένταση των διαφορετικών πηγών ήχου.
Ας βοηθήσει κάποιος στο παρακάτω:
Η απομόνωση ήχου (noise cancellation) μας βοηθάει για να μην ακούμε εμείς (που φοράμε τα ακουστικά) τους εξωτερικού θορύβους. Δεν θα έπρεπε να κάνει και το αντίστροφο? Να μην ακούει δηλ ο συνομιλητής μας τους εξωτερικούς μας θορύβους, παρά μόνο την φωνή μας! Κάνω κάπου λάθος?
Γιατί με τα air pods pro, ναι μεν απομονώνει τους εξωτερικού θορύβους από εμάς, αλλά ο συνομιλητής μας ακούει ξεκάθαρα τους ήχους που υπάρχουν γύρω μας.
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 24/06/2020 - 23:02
Δημοσίευση 24/06/2020 - 22:56
Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος αν με την αναβάθμιση αυτή έδωσαν και τη δυνατότητα αυτόματης εναλλαγής ήχου μεταξύ Apple συσκευών; (Για να ελπίζουμε και οι κάτοχοι των απλών AirPods μήπως δοθεί σύντομα και σε εμάς)
Δεν έχει προστεθεί ακόμα.
Δημοσίευση 25/06/2020 - 08:43
@niksgnr @GeorgiosL eυχαριστώ για τις απαντήσεις
Δημοσίευση 30/06/2020 - 19:29
Δημοσίευση 01/07/2020 - 14:09
thnx a lot!
Δημοσίευση 01/07/2020 - 23:48
Καλησπέρα. Με το τεστ εφαρμογής τι παίζει; Όταν τα πρωτοπήρα βγήκε οκ με την πρώτη. Αλλά τελευταία για να βγάλει σωστό αποτέλεσμα πρέπει να τα κρατάω πατημένα μέσα στο αυτί μου κατά την δοκιμή. Είναι κάτι που μπορώ να διορθώσω;
Δημοσίευση 02/07/2020 - 14:44
Καλησπέρα. Με το τεστ εφαρμογής τι παίζει; Όταν τα πρωτοπήρα βγήκε οκ με την πρώτη. Αλλά τελευταία για να βγάλει σωστό αποτέλεσμα πρέπει να τα κρατάω πατημένα μέσα στο αυτί μου κατά την δοκιμή. Είναι κάτι που μπορώ να διορθώσω;
Δημοσίευση 02/07/2020 - 14:50
Δημοσίευση 02/07/2020 - 15:01
σε εμένα εδώ και αρκετό καιρό συμβαίνει πολλές φορές να βάλω ένα από τα δύο airpods στη θήκη αλλά να μην το καταλάβει ότι συνδέθηκε επομένως συμβαίνει ένα από τα 2 (ή και τα δύο μαζί):
α) το θεωρεί ακόμα συνδεδεμένο (πιο σπάνιο)
β) δεν το φορτίζει (πολύ συχνό)
αποτέλεσμα?
χαμένες κλήσεις που οδηγούνται σε ένα ακουστικό το οποίο βρίσκεται στη θήκη
το ακουστικό εκφορτίζεται δεδομένου ότι δεν ξεκινάει η φόρτιση και δημιουργείται διαφορά στη φόρτιση μεταξύ αριστερού δεξιού ακουστικού.
έχω καταλάβει ότι αν σκουπίσω με υγρό μαντιλάκι τις επαφές στο ακουστικό που εμφανίζει το πρόβλημα κάτι γίνεται.
Δημοσίευση 02/07/2020 - 15:22
Βάλε μεγαλύτερα πλαστικά και δοκίμασε πάλι.
Sent from my iPad using Tapatalk
Τα δοκίμασα όλα. Το ίδιο αποτέλεσμα βγάζει. Από ότι διαβάζω είναι πολύ σύνηθες.
Δημοσίευση 03/07/2020 - 10:39
καλημερα. πως ελεγχουμε τα airpods pro αν ειναι αφθεντικα; βαζουμε το serial στην σελιδα της apple??
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες