Όπως έχετε διαπιστώσει κατ' επανάληψη με τα προϊόντα της Apple, όταν πηγαίνεις σε κάτι καινούργιο (εγώ σε θέμα ήχου έρχομαι από τα ενσύρματα ακουστικά) παθαίνεις ένα ψιλό πολιτισμικό σοκ.
Απ' ότι διαπίστωσα πρέπει να είναι και πολύ φρέσκα καθόσον έχουν το καινούργιο firmware 2D27, το οποίο βλέπω σε κάτι αναρτήσεις ότι παρουσιάστηκε στις 23 Ιουνίου 2020.
Παιδιά σε περίπτωση που κάποιο ακουστικό δεν ακούγεται καλα το καλύπτει η εγγύηση; Γενικά τα προσέχω παρα πολύ και τα καθαρίζω με μια μπατονετα και λιγο isopropyl alcohol 1-2 φορές το μήνα και τα κρατάω σε άριστη κατάσταση..!! Δεν έχω το παραμικρό θεμα εδω και κοντα 1 χρόνο που τα φοράω καθημερινά..!! Απλά τώρα ρωτάω σε περίπτωση που χαλάσει λέμε τώρα κάποιο τι κάνεις; Γιατί εγω νομίζω οτι άκρη με εγγύηση και Ελλάδα δεν βγάζεις.. μπορει να σου πούνε οτι μάζεψε υγρασία και δεν το καλύπτουν.. χαχα οποτε παμε για καινούρια μετα ε; Αν βγάλουν πάντως 2 χρόνια έστω χαλάλι ας πάρω καινούρια... Ειναι απίστευτα βολικά και δύσκολα τα αλλάζεις...
Μολις παρηγγειλα τα airpods pro απο kaizershop,μπορειτε να μου πειτε εμπειριες απο την χρηση τους;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μόνο λίγες ώρες τα έχω, οπότε εμπειρίες δεν έχω ακόμα αλλά είμαι ενθουσιασμένος και κυρίως ανακουφισμένος γιατι είχα άγχος μήπως δεν κάθονται καλά στ' αυτιά μου ή μου δημιουργούν δυσφορία επειδή "βεντουζάρουν" στ' αυτί για το noise cancellation. Όλα καλά και δεν με ενοχλούν καθόλου.
Η πρώτη παρατήρηση είναι ότι ρουφάνε την μπαταρία σα νεράκι ή είναι η ιδέα μου;
Μπορώ να προτείνω 2 βίντεο (από τα πολλά που είδα) με οδηγίες για αρχή και το ξεκίνημα. Στο δεύτερο έχει και ηχητικά για τις διάφορες λειτουργίες του noise cancellation αλλά και συμπεράσματα από την 8μηνη εμπειρία χρήσης τους.
Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι σε transparency mode αν έχεις ένταση ήχου μέχρι 50%, μπορείς να ακούς και άλλη πηγή ήχου (πχ ένα βίντεο στο YouTube ή κάποιον που σου μιλάει ) τέλεια και ισότιμα χωρίς η μια πηγή ήχου να καπελώνει την άλλη ! Τι έχουν φτιάξει οι άνθρωποι !
Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι σε transparency mode αν έχεις ένταση ήχου μέχρι 50%, μπορείς να ακούς και άλλη πηγή ήχου (πχ ένα βίντεο στο YouTube ή κάποιον που σου μιλάει ) τέλεια και ισότιμα χωρίς η μια πηγή ήχου να καπελώνει την άλλη ! Τι έχουν φτιάξει οι άνθρωποι !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Είμαι το ίδιο ενθουσιασμένος με σένα! Τα έχω περίπου έναν μήνα τώρα! Βέβαια σε μένα δεν κάθονταν καλά στο αυτί κι αναγκάστηκα να αγοράσω μέσω Amazon Silicon tips or Memory Foams, διότι τα original ακόμη και στο large size δεν βεντουζάριζε στο αυτί μου! Τα πρόσθετα memory foams είναι συμπαγή ενώ τα original κενά!
Παιδιά τι λένε τα AirPods Pro;
Αξίζει η αγορά τους;
Έχει 15% επιστροφή ο Γερμανός....
Καλά βγαίνει...
Σήμερα τα πείρα με το 15%. Ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να σου φύγουν από το αυτί, το δεξί δεν το αισθάνομαι παρά πολύ καλά. Έχω βάλει τις μικρές σιλικόνες και το δεξί αυτί είναι σαν να βεντουζάρι και σαν να μου δημιουργεί ένα κενό (αέρος) στο αυτί. Ελπίζω να το συνηθίσω.
Είμαι το ίδιο ενθουσιασμένος με σένα! Τα έχω περίπου έναν μήνα τώρα! Βέβαια σε μένα δεν κάθονταν καλά στο αυτί κι αναγκάστηκα να αγοράσω μέσω Amazon Silicon tips or Memory Foams, διότι τα original ακόμη και στο large size δεν βεντουζάριζε στο αυτί μου! Τα πρόσθετα memory foams είναι συμπαγή ενώ τα original κενά!