Προς ενημέρωση. Ο,τι γράφει στην iStorm δεν ισχύει ΠΟΤΕ.
Κάθε χρόνο τα ίδια κάνουν.
Δημοσίευση 17/09/2020 - 18:51
Προς ενημέρωση. Ο,τι γράφει στην iStorm δεν ισχύει ΠΟΤΕ.
Κάθε χρόνο τα ίδια κάνουν.
Δημοσίευση 17/09/2020 - 19:04
Δημοσίευση 17/09/2020 - 19:14
Γιατί έχει βγει το Nike ?? Μόνο το απλό έχουν , για πείτε που να κάνω προπαραγγελία και να το πάρω χωρίς καθυστέρηση ?
Δημοσίευση 17/09/2020 - 19:15
Όντως. Πήρα για χαβαλέ στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης και μου έλεγε πως μάλλον κάνουν κάποια αναβάθμιση στο σύστημα τους κι πως το περιμένουν σε κάνα δυο βδομάδες
Φαντάσου, τα ίδια μου είχαν πεί και μένα πρίν 2(!) χρόνια με το S4.
"To Site/σύστημα έχει πρόβλημα"
Οι τύποι είναι μεγάλοι απατεώνες, που χρεώνουν αν πληρώσεις με πιστωτική και δεν παραλαμβάνεις ΠΟΤΕ.
Ευτυχώς τότε το πήρα απο αλλού και με ειδοποίησαν ξανά για παραλαβή 2 μήνες μετά. Ου μπλέξεις.
Δημοσίευση 17/09/2020 - 19:20
Δημοσίευση 17/09/2020 - 20:28
Δημοσίευση 17/09/2020 - 20:41
Δημοσίευση 18/09/2020 - 11:27
Πλέον με την αναγνώριση του δεύτερου χρόνου από όλα τα μαγαζιά (μόνο με απόδειξη βέβαια).....
Με τιμολόγιο δεν έχει καταφέρει κανείς να πάρει τον δεύτερο χρόνο;
Δημοσίευση 18/09/2020 - 12:01
Ποτέ πια αγορές από τα skroutzο-μαγαζα με χρήση κάρτας αλλά και από πολλά ελληνικά καταστήματα κατηγορίας istorm.
Έχουν μάθει πια το κολπάκι και τα πιο πολλά τους προϊόντα είναι πάντα "διαθέσιμα" προς αγορά (κοροιδεύουν ακόμα και το skroutz με τις διαθεσιμότητες).
Μπαίνεις εσύ να το αγοράσεις και μετα σου στέλνουν email ή σε παίρνουν τηλέφωνο και αρχίζει το γνωστό κασετάκι: "ξέρετε λυπούμαστε αλλά το προιόν που παραγγείλατε μόλις εξαντλήθηκε και θα πρέπει να σας το παραγγείλουμε...". Οπότε οι περισσότεροι που έχουν αγοράσει με κάρτα απλά περιμένουν...και περιμένουν.... Ακόμα και η διαδικασία να ακυρώσεις την παραγγελία όταν πρόκειται για κάρτα είναι χρονοβόρα (να περάσει από λογιστήριο, εντολή στην τράπεζα) και όταν θέλεις να αγοράσεις κάτι επειγόντως αναγκαστικά πρέπει να ξαναχρεώσεις την κάρτα σου.
Και γιατί το κάνουν όλο αυτό; Πολύ απλή η εξήγηση. Γιατί έτσι δε χρειάζεται να αγοράζουν stock εμπορεύματος. Μόλις αγοράσεις (και το έχεις πληρώσει) κατόπιν στο παραγγέλνουν και να στο φέρουν (εξ ου και η δικαιολογία "εξαντλήθηκε" για την καθυστέρηση στην αποστολή). Ουσιαστικά αυτό που εσύ παραγγένεις το αγοράζουν και φτηνότερα, γιατί άλλο να είχαν πάρει πχ το iphone pro με stock τιμών Δεκεμβρίου 2019 και άλλο να το προμηθευτούν αφού εσύ το παραγγείλεις. Έτσι δε χάνουν χρήματα από τη σταδιακή πτώση της τιμής.
Μόνο αντικαταβολή στα εξυπνοπούλια αυτά.. Δεν το έχουν διαθέσιμο το προϊόν;
Αν δε γουστάρεις να περιμένεις, ακυρώνεις παραγγελία και προχωράς παρακάτω.
Όντως. Πήρα για χαβαλέ στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης και μου έλεγε πως μάλλον κάνουν κάποια αναβάθμιση στο σύστημα τους κι πως το περιμένουν σε κάνα δυο βδομάδες
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 18/09/2020 - 12:03
Δημοσίευση 18/09/2020 - 12:20
Το παρήγγειλα με παραλαβή από κατάστημα στο Πλαίσιο. Και θα πληρώσεις όταν έρθει, και άτοκες δόσεις, και ένα 20άρικο λιγότερο από τις άλλες αλυσίδες (Media, Kotsov) οι οποίοι δε σε αφήνουν να προπαραγγείλεις με παραλαβή από κατάστημα. Το ίδιο ισχύει και με το public αλλά ήταν πιο ακριβό από πλαίσιο.
Δημοσίευση 18/09/2020 - 12:21
Έκανα κι εγώ χθες μια προπαραγγελία στο Πλαίσιο με τη διαδικασία που έκανα όταν πήρα το iphoneSE τη 2η μέρα κυκλοφορίας. Τηλεφωνική προπαραγγελία και θα επικοινωνήσουν μαζί μου όταν το έχουν έτοιμο για αποστολή. Πληρώνω τότε μέσω mail με link Πληρωμής που μου στέλνουν και κανονίζουμε μέρα και ώρα παράδοσης επιτόπου. Συν ότι έχουν δικό τους στόλο οχημάτων και δεν περιμένεις την κάθε courrier πότε θα στο φέρει.
Έτσι αποφεύγεις όλο το παραπάνω που λέει ο φίλος πιο πάνω. Το έχεις φέρει και είσαι έτοιμος να μου το στείλεις; Θα το έχω αύριο; Σε πληρώνω επιτόπου. Ούτε να περιμένεις παράδοση, ούτε να σου παίρνουν τα λεφτά και ξαφνικά να μην έχουν στοκ και να περιμένεις κι άλλο. Άσε που αν το βρεις και αλλού νωρίτερα το παίρνεις από εκεί και ξεμπερδεύεις.
Τελευταία επεξεργασία από: altrig2004, 18/09/2020 - 12:23
Δημοσίευση 18/09/2020 - 12:42
0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες