Δεν έρχονται ακόμα τα SS επίσημα, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη (ακόμα) για eSIM.
Μόνο Skroutz, ή εξωτερικό (Amazon π.χ.)
Δημοσίευση 12/10/2020 - 23:23
Στο istorm που ρώτησα πάντως για να καινούργια λουράκια μου είπαν ότι δεν υπάρχει πλάνο να έρθουν Ελλάδα (επίσημα) παρά πουλιούνται αποκλειστικά και μόνο από τα ίδια τα καταστήματα της apple που δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχουμε.
Δημοσίευση 13/10/2020 - 07:29
Και άντε να βρεις το μέγεθος το σωστό
Δημοσίευση 13/10/2020 - 08:27
*Αν έρθουν.
Δεν έρχονται όλα και δεν υπάρχει και συγκεκριμένη ημ/νια. Δυστυχώς.
Eλλαδιστάν... Ούτε τα λουράκια δεν μας στέλνουν....
Υπάρχει τρόπος να τα αγοράσουμε από Αpple Store Ευρώπης?
Δημοσίευση 13/10/2020 - 08:35
Θα σας γράψω κι εγώ τις εντυπώσεις μου προερχόμενος από το S3.
με εξαίρεση το μόνο παράπονο για τη μπαταρία η οποία θα έπρεπε να βγάζει τουλάχιστον 2-3 μέρες... κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος από το S6.
Δημοσίευση 13/10/2020 - 09:40
Εννοείται.
Μέσω Forwarding Address (mailboxde.com π.χ)
Συχώρεσε με αλλά ε[ειδή δεν έχω ιδέα πώς λειτουργεί αυτό (δεν τα έχω δουλέψει ποτέ) είναι ασφαλείας? Ανεβαίνει πολύ το κόστος μέχρι να φτάσουν Ελλάδα?
Δημοσίευση 13/10/2020 - 14:54
Μια ερώτηση επι του mailbox.de. Φτιάχνεις το λογαριασμό και σου στέλνει μια προσωποποιημένη σε εσένα διεύθυνση στη Γερμανία την οποία μπορείς να την βάλεις πχ στο Amazon.de σε προϊόντα που αποστέλλονται μόνο στη Γερμανία. Εσυ πως ειδοποιείσαι να πληρώσεις το mailbox.de? Σε ειδοποιεί αυτό όταν παραληφθεί κάποιο αντικείμενο επ’ ονόματί σου να τους πληρώσεις να στο στείλουν Ελλάδα; (Είδα και κάτι για συνδρομή. Πληρώνεις μια στάνταρ συνδρομή και μετά κατά μόνας τα αντικείμενα ; Πως λειτουργεί ακριβώς; )Ναι, μη το φοβάσαι καθόλου.
Σου έχει να βάλεις τις διαστάσεις και βάρος για να υπολογίσει το τελικό κόστος.
Απ’ όσο θυμάμαι για το κουτί με τα λουράκια βγαίνει περίπου 10€.
Τελευταία επεξεργασία από: enwsiths, 13/10/2020 - 14:58
Δημοσίευση 13/10/2020 - 15:04
Δεν αφορά μόνο το Amazon.
Ουσιαστικά εικονική δ/νση στη Γερμανία κάνεις όπου και αμέσως μετά γίνεται Forward στη δική σου δ/νση εδώ, Ελλάδα.
Το κόστος στο βγάζει στο τέλος όταν δηλώνεις διαστάσεις/βάρος.
Έχει και Premium που δεν το έχω χρησιμοποιήσει.
Δημοσίευση 13/10/2020 - 15:06
Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά. Τους ειδοποιείς ότι θα έρθει σε αυτους ένα αντικείμενο για εσένα και τους πληρώνεις; Η σε ειδοποιούν αυτοί ότι κάτι ήρθε για σένα και μετά πληρώνεις;Δεν αφορά μόνο το Amazon.
Ουσιαστικά εικονική δ/νση στη Γερμανία κάνεις όπου και αμέσως μετά γίνεται Forward στη δική σου δ/νση εδώ, Ελλάδα.
Το κόστος στο βγάζει στο τέλος όταν δηλώνεις διαστάσεις/βάρος.
Έχει και Premium που δεν το έχω χρησιμοποιήσει.
Τελευταία επεξεργασία από: enwsiths, 13/10/2020 - 15:08
Δημοσίευση 14/10/2020 - 11:21
Δημοσίευση 14/10/2020 - 16:03
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες