Χαιρετω την παρεα!
Παιδια εχω κατι ερωτησουλες αν μπορειτε να με βοηθησετε.. Εδω και μια βδομαδα ειμαι κατοχος ενος Apple Watch 6... ειναι απλα τρομερο.. εχω παθει πλακα η αληθεια ειναι αλλα ειμαι ακομα σιγουρος οτι δεν εκμεταλλευομαι τις δυνατοτητες του ουτε στο 50%.. Δεν εχω βρει το χρονο να το σκαλισω οπως θελω ακομα δυστυχως..
Γενικα θελω να καταλαβω πως λειτουργει και πως δουλευει.. τι εννοω.. (μην βαρεσετε please.. πληρη αγνοια.. 1η φορα με AW - πραγματικο smartwatch δηλαδη... οι ερωτησεις παιζει να ειναι και ακυρες..χαχα)
Μπορω να εγκαταστησω εφαρμογες μεσα στο AW..οκ.. αλλα πρεπει να εγκαταστησω και την αντιστοιχη στο iPhone?? για παραδειγμα το AutoSleep περα απ το ρολοι πρεπει να το εγκαταστησω και στο κινητο? η για παραδειγμα ολα αυτα τα δεδομενα τα ενσωματωνει στο Υγεια?
Σχετικα με τα watch faces? περα απο αυτα που βλεπω εχουμε αλλες επιλογες? υπαρχουν και επι πληρωμη?
Απολυτα ικανοποιημενος μπορω να πω... η μπαταρια του κραταει 2μερο ανετα με τη χρηση που του κανω αυτη τη στιγμη.. το φορτιζω καθε βραδυ τωρα για αρχη και οταν το βαζω να φορτισει ειναι στο ~60%..
Εχετε να προτεινετε καμια καλη-χρησιμη εφαρμογη??
Ευχαριστω!