Στο iOS13 είχε τις συσκευές μου!
Θέλει κάποια ρύθμιση για να εμφανιστούν πάλι;
Συνημμένα αρχεία
Τελευταία επεξεργασία από: ipacbros, 01/10/2020 - 20:10
Δημοσίευση 01/10/2020 - 20:07
Τελευταία επεξεργασία από: ipacbros, 01/10/2020 - 20:10
Δημοσίευση 01/10/2020 - 22:29
To iOS 14 δεν υπογραφεται πλεον !
Δημοσίευση 02/10/2020 - 09:56
Αυτό που βλέπεις είναι το ένα δέντρο όμως το δάσος έχει και άλλα πολλά δέντρα που είναι πολύ διαφορετικά από αυτό που μονόπλευρα παρουσιάζεις.
Τα social media χρησιμοποιούνται από πολλούς επαγγελματίες και εταιρείες με πολύ αποτελεσματικό σκοπό και μέσω των οποίων προμοτάρουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους -και πίστεψέ με, βγάζουν πολλά χρήματα από αυτό (και καλά κάνουν). Επίσης μέσα από αυτά παρουσιάζονται μεγάλες επιστημονικές μελέτες και επαναστατικές έρευνες.
Δεν είναι όλα γκόμενες, φίλτρα, fake news. Αν κάποιος ακουλουθεί αυτά, αυτά θα βλέπει. Αν ακουλουθεί επιστήμονες, επιστημονικά θέματα θα έχει το feed του. Τόσο απλό.
Τόσο στο διαδίκτυο, όσο και στα social υπάρχουν αξιόπιστα media με πολύ σοβαρή ενημέρωση αρκεί κάποιος να ξέρει που να ψάξει και γενικά να φιλτράρει σωστά αυτό που διαβάζει
Κανενός το μυαλό δεν κατευθύνεται, αν ο ίδιος δεν το επιτρέψει. Μεγάλα παιδιά με έξυπνα μυαλά είμαστε οι περισσότεροι. Ξέρουμε να ξεχωρίζουμε τα μήλα από τα αχλάδια. Το θεωρώ λίγο παιδικό όσοι παριστάνουν τα θύματα οτι μας χαλιναγωγούν "οι κακοί οι άλλοι".
Αυτο που λες Γιωργο ειναι περα για περα αληθινο μονο που αντιστοιχει σε ενα 5% (και πολυ λεω) .Το υπολοιπο 95% χρησιμοποιει τα social media απλα "για να σκοτωνει την ωρα του" με οτι περιλαμβανεται σε αυτο το σκοτωνει. Ετσι ειναι ο κοσμος ειτε μας αρεσει ειτε οχι. Γεματος "φιλτρα"
Δημοσίευση 02/10/2020 - 10:18
Δημοσίευση 02/10/2020 - 10:19
Αυτό που βλέπεις είναι το ένα δέντρο όμως το δάσος έχει και άλλα πολλά δέντρα που είναι πολύ διαφορετικά από αυτό που μονόπλευρα παρουσιάζεις.
Τα social media χρησιμοποιούνται από πολλούς επαγγελματίες και εταιρείες με πολύ αποτελεσματικό σκοπό και μέσω των οποίων προμοτάρουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους -και πίστεψέ με, βγάζουν πολλά χρήματα από αυτό (και καλά κάνουν). Επίσης μέσα από αυτά παρουσιάζονται μεγάλες επιστημονικές μελέτες και επαναστατικές έρευνες.
Δεν είναι όλα γκόμενες, φίλτρα, fake news. Αν κάποιος ακουλουθεί αυτά, αυτά θα βλέπει. Αν ακουλουθεί επιστήμονες, επιστημονικά θέματα θα έχει το feed του. Τόσο απλό.
Τόσο στο διαδίκτυο, όσο και στα social υπάρχουν αξιόπιστα media με πολύ σοβαρή ενημέρωση αρκεί κάποιος να ξέρει που να ψάξει και γενικά να φιλτράρει σωστά αυτό που διαβάζει.
Κανενός το μυαλό δεν κατευθύνεται, αν ο ίδιος δεν το επιτρέψει. Μεγάλα παιδιά με έξυπνα μυαλά είμαστε οι περισσότεροι. Ξέρουμε να ξεχωρίζουμε τα μήλα από τα αχλάδια. Το θεωρώ λίγο παιδικό όσοι παριστάνουν τα θύματα οτι μας χαλιναγωγούν "οι κακοί οι άλλοι".
αχαχαχαχαχα, καλοοοο
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 02/10/2020 - 12:02
Μήπως έτυχε σε κάποιον από σας να μη βλέπετε κάποια imessages από μια συνομιλία?
Εξηγώ: Σε υπάρχουσα μεγάλη συνομιλία με κολλητό βλέπω ειδοίηση στο ρολόι (AW4).
Πάω να τη δω στο τηλέφωνο (iPhoneX) και πουθενά!!! Στο ρολόι πουθενά!!!
Και χτες μια φορά και σήμερα πάλι!
Χτες ήταν κείμενο και σήμερα ένα link. Το Link υπάρχει στις πληροφορίες της συνομιλίας.αλλά είναι ανενεργό.
Eνδιάμεσα έλαβα κανονικά απ'τον ίδιο.
Σε ψάξιμο στο δίκτυο δε βρήκα κάτι παρόμοιο.
Δε ξέρω αν παίζει ρόλο το μέγεθος της συνομιλίας, αλλά γενικά σβήνω απ'αυτήν (απ'όλες) φωτο και αρχεία να μη πιάνουν χώρο.
Τελευταία επεξεργασία από: okourkoulos, 02/10/2020 - 12:03
Δημοσίευση 02/10/2020 - 15:51
Δημοσίευση 02/10/2020 - 18:44
cloud photos ήταν ενεργό αλλα όπως έγραψα είχε γεμίσει και σταμάτησε να κάνει uploadΜόνο πλέον αν είχε εν/ποιμένο το iCloud Photos, ή αν συγχρόνιζε σε κάποιο άλλο Cloud Service (π.χ. Google Photos).
Δημοσίευση 02/10/2020 - 22:10
Δημοσίευση 02/10/2020 - 22:29
Πάτα το εικονίδιο κάτω και αριστερά να σου δείξει τα αδιάβαστα μηνύματα.F4F93830-E0B5-451C-9F23-D8183B49F22E.pngFD6CE9C7-2F52-4F24-ABA4-BF704529647E.jpeg
Το εχει παθει κανεις αυτο; Στο icloud mail μονο συνεχεια κου δειχνει οτι εχω ενα αδιαβαστο. Ενω δεν εχω. Και στον υπολογιστη που μπαινω δεν μου δειχνει κανενα καινουριο.
Δημοσίευση 03/10/2020 - 00:55
Δημοσίευση 03/10/2020 - 16:20
Δημοσίευση 03/10/2020 - 16:40
Σήμερα με κάλεσε ένας φίλος στο κινητό και αντί να γράφει το όνομά του έγραφε άλλο όνομα και ότι η κλήση γινόταν από whatsapp.
Νομίζω ότι το είχε αναφέρει και κάποιος άλλος το συγκεκριμένο bug.
Τι φάση; [emoji15]
Το έχει πολύ κόσμος αυτό το bug και απο ότι διαβάζω υπάρχει και στην 14.2
Πάει καλά και το ios 14 φέτος....android γίναμε
0 μέλη, 1759 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες