Δεν υπάρχει ακόμα Public Beta.
Επίσης προσοχή απο που τις περνάτε.
Απο που προτεινεις να περασουμε προφιλ;
Δημοσίευση 28/06/2020 - 12:44
Δεν υπάρχει ακόμα Public Beta.
Δημοσίευση 28/06/2020 - 17:22
Δημοσίευση 28/06/2020 - 18:35
Τελευταία επεξεργασία από: manton, 28/06/2020 - 18:35
Δημοσίευση 28/06/2020 - 19:27
Εβαλα ios14 αλλα δεν μου πιανει καλα το LTE με wind συνδεση. Μια εχω μια μου εξαφανιζεται το σημα. Τι φταιει; Σε 3G και 2G ειναι οκ. Πρεπει να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις; Να παρω τηλ wind να κανουν κατι;
Δημοσίευση 28/06/2020 - 19:31
Δημοσίευση 28/06/2020 - 19:46
Δημοσίευση 28/06/2020 - 20:16
Επειδή είχα ένα θέμα και γύρισα για λίγο στη 13, όταν πέρασα το προφίλ από την Apple όντως έγραφε developer beta, όταν πας από το link που έδωσα ,και φυσικά δεν είναι επίσημο, σου βάζει public beta, όπως έγινε την πρώτη μέρα διάθεσης. Περίεργα πράγματα...Δεν υπάρχει ακόμα Public Beta.
Δημοσίευση 28/06/2020 - 20:37
Surprise.....
άτσα και το VIBER....
iOS14: TikTok and 53 other iOS apps still snoop your sensitive clipboard data
News
Games
Social Networking
Other
https://arstechnica....clipboard-data/
Δημοσίευση 28/06/2020 - 20:48
Εβαλα ios14 αλλα δεν μου πιανει καλα το LTE με wind συνδεση. Μια εχω μια μου εξαφανιζεται το σημα. Τι φταιει; Σε 3G και 2G ειναι οκ. Πρεπει να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις; Να παρω τηλ wind να κανουν κατι;
Επειδή είχα ένα θέμα και γύρισα για λίγο στη 13, όταν πέρασα το προφίλ από την Apple όντως έγραφε developer beta, όταν πας από το link που έδωσα ,και φυσικά δεν είναι επίσημο, σου βάζει public beta, όπως έγινε την πρώτη μέρα διάθεσης. Περίεργα πράγματα...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 01/07/2020 - 21:41
Apple devices will get encrypted DNS in iOS 14
The company said that when iOS 14 and macOS 11 release this fall, both operating systems will support DNS-over-HTTPS (DoH) and DNS-over-TLS (DoT). By using DoH or DoT, web browsers and apps can make DNS queries and receive DNS responses in an encrypted format and this helps prevent unwanted tracking online.
Developers will also be able to write “rules” to enable support for encrypted DNS communications only in certain situations or contexts. For example, encrypted DNS could be turned on when a user leaves their corporate network and switches to mobile data while away from the office or traveling. If for some reason a network provider decides to block encrypted DNS communications on their network, Apple is planning to warn users with a message that explains that the names of websites and other servers their device accesses on that network could be monitored and recorded.
Δημοσίευση 02/07/2020 - 12:12
Εβαλα την 14 beta στο iPad που εχω το ιδιο iCloud με τις υπολοιπες συσκευες μου.
Mου μπερδεψε ολο το Home που εχω περασμενα φωτα, καμερες, συναγερμο και φυσικα επανηλθα στο 13
Το εγκατεστησα σε ενα αλλο iPhone με διαφορετικο iCloud account και ολα ok αλλα φυσικα ακομα με πολλα bugs
Οποτε προσοχη
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 03/07/2020 - 13:21
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες