Εσυ τι επιλέγεις από τα 2 ;Αντικατάσταση συσκευής 10 μέρες πριν λήξει η εγγύηση πως το χαρακτηρίζουμε? Γκαντεμιά ή τύχη ?
Sent from outer space for humanity
Δημοσίευση 07/05/2021 - 12:41
Εσυ τι επιλέγεις από τα 2 ;Αντικατάσταση συσκευής 10 μέρες πριν λήξει η εγγύηση πως το χαρακτηρίζουμε? Γκαντεμιά ή τύχη ?
Δημοσίευση 07/05/2021 - 12:42
Εσυ τι επιλέγεις από τα 2 ;
Μάλλον γκαντέμη θα με χαρακτήριζα
Δημοσίευση 07/05/2021 - 12:49
Αν αυτό συνέβαινε εκτός εγγυήσεως που από ότι λες θα ήταν σε 10 ημέρες από σήμερα ;Μάλλον γκαντέμη θα με χαρακτήριζα
Δημοσίευση 07/05/2021 - 12:53
Αν αυτό συνέβαινε εκτός εγγυήσεως που από ότι λες θα ήταν σε 10 ημέρες από σήμερα ;
Μάλλον τυχερός είσαι .
Τυχαία το ανακάλυψα. Μπορεί να το είχα πάντα το πρόβλημα καιρό και να μην το είχα ανακαλύψει ελέω ότι δεν χρησιμοποιώ το πάσο πολύ.
Δημοσίευση 07/05/2021 - 21:36
Δημοσίευση 07/05/2021 - 22:46
Εννοείται τύχη, έχεις επιπλέον 3 μήνες εγγύησης στη συσκευή αντικατάστασης.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 07/05/2021 - 23:01
Δημοσίευση 07/05/2021 - 23:02
Τελευταία επεξεργασία από: kiriakosa, 07/05/2021 - 23:02
Δημοσίευση 08/05/2021 - 01:11
@YAz Άλλαξε ρε σύ; Νόμιζα πως ίσχυε το τρίμηνο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 08/05/2021 - 07:21
Μην περιμένετε να εξαφανιστεί εξ´ολοκλήρου η πρασινίλα στο Share και οπουδήποτε αλλού προβάλλεται γκρι χρώμα, ειδικά δε, αν υπάρχει ενεργό True Tone.Επίσης η πρασινίλα που έβγαζε μάτι στο share photo είναι πια ανεπαίσθητη.
Στη θεωρία χρωμάτων, γκρι και κίτρινο μας κάνουν πράσινο, οπότε αν δεν διορθώσουν το κίτρινο tint των νέων οθονών, τα γκρι θα φαίνονται κάπως πιο πράσινα σε σχέση με παλιότερες συσκευές, όπως αντίστοιχα τα λευκά φαίνονται πιο κίτρινα...Η κιτρινίλα με TT σε συγκεκριμένες συνθήκες φωτισμού είναι στη «θέση» της.
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 08/05/2021 - 07:22
Δημοσίευση 08/05/2021 - 08:15
Η εγγύηση ανανεώνεται σε ολόκληρη τη διάρκεια της μόνο σε περίπτωση αντικατάστασης με σφραγισμένο,όποτε και κόβεται νέο παραστατικό.3 μήνες γυρνάνε και λένε τα καταστήματα, όπως γυρνάνε και λένε και πως έχουμε 1 χρόνο εγγύηση.
Οι 3 μήνες ισχύουν όταν γίνεται κάποια αλλαγή ανταλλακτικού, πχ αλλαγή οθόνης ή ας πούμε αλλαγή ακουστικού.
Όταν γίνεται αλλαγή συσκευής, η εγγύηση είναι 1 χρόνος.
Εντωμεταξύ φαντάσου αυτό μου το είπε και η ίδια η Apple Support από το ελληνικό νούμερο, γιατί είχα πάρει να παραπονεθώ για το θέμα του ακουστικού που ήμουν εκτός εγγύησης και είχα κάνει ήδη 2 αντικαταστάσεις και μου είπαν ότι αν δε μου το έφτιαχνε ο Γερμανος, να τους ενημέρωνα όποτε με έστειλαν στην istorm.
Δημοσίευση 08/05/2021 - 10:59
Η εγγύηση ανανεώνεται σε ολόκληρη τη διάρκεια της μόνο σε περίπτωση αντικατάστασης με σφραγισμένο,όποτε και κόβεται νέο παραστατικό.
Στην περίπτωση αντικατάστασης με refurbished,το λέει και η λέξη,η συσκευή είναι ανακατασκευασμένη και άρα παίρνεις την επέκταση αν λήγει η δική σου ή ασκείς τη διετία(εφόσον είναι ενεργή).
Δημοσίευση 08/05/2021 - 11:17
Το καινούριο προϊόν έχει ένα ξεκάθαρο χαρακτηριστικό,το κουτί με τη ταυτότητα του προϊόντος.Και η refurbished νέα συσκευή θεωρείτε από το νόμο από τη στιγμή που αλλάζει και το serial number της συσκευής σου.
Τελευταία επεξεργασία από: pavlossss, 08/05/2021 - 11:17
Δημοσίευση 08/05/2021 - 11:38
Το καινούριο προϊόν έχει ένα ξεκάθαρο χαρακτηριστικό,το κουτί με τη ταυτότητα του προϊόντος.
Μετά την αντικατάσταση έχεις άλλο ΙΜΕΙ στο κουτί και άλλο στη συσκευή σου που έρχεται σε noname box άλλες άσπρο άλλες γκρι.
Το συγκεκριμένο κομμάτι του νόμου το έχω φάει με το κουτάλι και λέει ξεκάθαρα για καινούργια συσκευή,όχι κατάσταση καινούριας και μιλάει ξεκάθαρα για έκδοση νέου παραστατικού.
Δημοσίευση 09/05/2021 - 09:36
Τέλος πάντων. Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Εγώ στους 6 μήνες μετά τη λήξη των εγγυήσεων μετά από επικοινωνία με το Apple Support έκανα αντικατάσταση συσκευής. Οποίος πιστεύει ότι δεν τον καλύπτει ο νόμος, ας πράξει τα δέοντα!
Η Apple λέει αυτό Η Εγγύηση Υλικού Σας (apple.com) Ένα εξάρτημα ή προϊόν το οποίο παρέχεται προς αντικατάσταση του παλαιού ή ένα επισκευασμένο Προϊόν Apple καλύπτεται από την εναπομένουσα εγγύηση του αρχικού Προϊόντος Apple ή από εγγύηση διάρκειας ενενήντα (90) ημερών από την ημερομηνία της αντικατάστασης ή της επισκευής, όποια από τις δύο παρέχει σε εσάς μεγαλύτερη διάρκεια κάλυψης.
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες