Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 8 ψήφοι

iOS 14

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4263 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3646   sanctuarygr

sanctuarygr

iPH newbie

• 59 μηνύματα
  • Twitter:@sanctuarygr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:sanctuarygr

Δημοσίευση 07/05/2021 - 12:41

Αντικατάσταση συσκευής 10 μέρες πριν λήξει η εγγύηση πως το χαρακτηρίζουμε? Γκαντεμιά ή τύχη ?

Εσυ τι επιλέγεις από τα 2 ;

Sent from outer space for humanity

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3647   nickhellas04

nickhellas04

iPH Member

• 310 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/05/2021 - 12:42

Εσυ τι επιλέγεις από τα 2 ;

Μάλλον γκαντέμη θα με χαρακτήριζα :)

#3648   sanctuarygr

sanctuarygr

iPH newbie

• 59 μηνύματα
  • Twitter:@sanctuarygr
  • GameCenter:sanctuarygr

Δημοσίευση 07/05/2021 - 12:49

Μάλλον γκαντέμη θα με χαρακτήριζα :)

Αν αυτό συνέβαινε εκτός εγγυήσεως που από ότι λες θα ήταν σε 10 ημέρες από σήμερα ;
Μάλλον τυχερός είσαι .

#3649   nickhellas04

nickhellas04

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 07/05/2021 - 12:53

Αν αυτό συνέβαινε εκτός εγγυήσεως που από ότι λες θα ήταν σε 10 ημέρες από σήμερα ;
Μάλλον τυχερός είσαι .

Τυχαία το ανακάλυψα. Μπορεί να το είχα πάντα το πρόβλημα καιρό και να μην το είχα ανακαλύψει ελέω ότι δεν χρησιμοποιώ το πάσο πολύ.

#3650   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2099 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 07/05/2021 - 21:36

Εννοείται τύχη, έχεις επιπλέον 3 μήνες εγγύησης στη συσκευή αντικατάστασης.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#3651   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1615 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 07/05/2021 - 22:46

Εννοείται τύχη, έχεις επιπλέον 3 μήνες εγγύησης στη συσκευή αντικατάστασης.

1 χρόνος είναι η επιπλέον εγγύηση ;)

#3652   s0t0spower

s0t0spower

iPH Contributor

• 1097 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 07/05/2021 - 23:01

Καλησπέρα. Έχω ενα bug η κάτι που δεν είχα ξαναπροσεξει. Ενώ είμαι στη lockscreen και έχω τη ταπετσαρία που έχουν τα 12αρια με τους πράσινους κύκλους αλλάζει σε πορτοκαλί φόντο. Αυτό το πρατήρησα μετά την 14.5.1. Ειναι κάποιο bug?

Συνημμένο αρχείο  6AF8DAE6-2AED-4272-83D5-EC79340F3977.jpeg   17.91KB   172 λήψειςΣυνημμένο αρχείο  CFB1AB5A-08FB-4DBB-888F-6178B85DEDFB.jpeg   17.4KB   167 λήψεις

#3653   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2099 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 07/05/2021 - 23:02

@YAz Άλλαξε ρε σύ; Νόμιζα πως ίσχυε το τρίμηνο.

Τελευταία επεξεργασία από: kiriakosa, 07/05/2021 - 23:02

#3654   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1615 μηνύματα

Δημοσίευση 08/05/2021 - 01:11

@YAz Άλλαξε ρε σύ; Νόμιζα πως ίσχυε το τρίμηνο.

3 μήνες γυρνάνε και λένε τα καταστήματα, όπως γυρνάνε και λένε και πως έχουμε 1 χρόνο εγγύηση.
Οι 3 μήνες ισχύουν όταν γίνεται κάποια αλλαγή ανταλλακτικού, πχ αλλαγή οθόνης ή ας πούμε αλλαγή ακουστικού.
Όταν γίνεται αλλαγή συσκευής, η εγγύηση είναι 1 χρόνος.
Εντωμεταξύ φαντάσου αυτό μου το είπε και η ίδια η Apple Support από το ελληνικό νούμερο, γιατί είχα πάρει να παραπονεθώ για το θέμα του ακουστικού που ήμουν εκτός εγγύησης και είχα κάνει ήδη 2 αντικαταστάσεις και μου είπαν ότι αν δε μου το έφτιαχνε ο Γερμανος, να τους ενημέρωνα όποτε με έστειλαν στην istorm.

#3655   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 08/05/2021 - 07:21

Έφαγα πρωϊνή φλασιά, ξέχασα να σχολιάσω αυτό τις προάλλες:

Επίσης η πρασινίλα που έβγαζε μάτι στο share photo είναι πια ανεπαίσθητη.

Μην περιμένετε να εξαφανιστεί εξ´ολοκλήρου η πρασινίλα στο Share και οπουδήποτε αλλού προβάλλεται γκρι χρώμα, ειδικά δε, αν υπάρχει ενεργό True Tone.

Ο λόγος είναι αυτός:

Η κιτρινίλα με TT σε συγκεκριμένες συνθήκες φωτισμού είναι στη «θέση» της.

Στη θεωρία χρωμάτων, γκρι και κίτρινο μας κάνουν πράσινο, οπότε αν δεν διορθώσουν το κίτρινο tint των νέων οθονών, τα γκρι θα φαίνονται κάπως πιο πράσινα σε σχέση με παλιότερες συσκευές, όπως αντίστοιχα τα λευκά φαίνονται πιο κίτρινα...

Το ευτυχές είναι πως εξακολουθώ να έχω oled blacks μετά από πολλές μέρες σερί!
Αλλά η πρασινίλα στα γκρι έχει μειωθεί σε βαθμό να είναι τόση, όση η κιτρινίλα στα λευκά.
Δεν είναι πια η πρασινίλα που πριν έκανε τρελό μπαμ.

Το θέμα της κιτρινίλας δεν πιστεύω να το λύσουν, γιατί μάλλον το έχουν επίτηδες ρυθμισμένο έτσι.

Προσωπικά, πάντα προτιμούσα τις πιο θερμές οθόνες, οπότε δε με ενοχλεί κι επειδή έχω light mode on, δε βλέπω τόσο συχνά γκρι φόντα.

Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 08/05/2021 - 07:22

#3656   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 08/05/2021 - 08:15

3 μήνες γυρνάνε και λένε τα καταστήματα, όπως γυρνάνε και λένε και πως έχουμε 1 χρόνο εγγύηση.
Οι 3 μήνες ισχύουν όταν γίνεται κάποια αλλαγή ανταλλακτικού, πχ αλλαγή οθόνης ή ας πούμε αλλαγή ακουστικού.
Όταν γίνεται αλλαγή συσκευής, η εγγύηση είναι 1 χρόνος.
Εντωμεταξύ φαντάσου αυτό μου το είπε και η ίδια η Apple Support από το ελληνικό νούμερο, γιατί είχα πάρει να παραπονεθώ για το θέμα του ακουστικού που ήμουν εκτός εγγύησης και είχα κάνει ήδη 2 αντικαταστάσεις και μου είπαν ότι αν δε μου το έφτιαχνε ο Γερμανος, να τους ενημέρωνα όποτε με έστειλαν στην istorm.

Η εγγύηση ανανεώνεται σε ολόκληρη τη διάρκεια της μόνο σε περίπτωση αντικατάστασης με σφραγισμένο,όποτε και κόβεται νέο παραστατικό.

Στην περίπτωση αντικατάστασης με refurbished,το λέει και η λέξη,η συσκευή είναι ανακατασκευασμένη και άρα παίρνεις την επέκταση αν λήγει η δική σου ή ασκείς τη διετία(εφόσον είναι ενεργή).

#3657   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1615 μηνύματα

Δημοσίευση 08/05/2021 - 10:59

Η εγγύηση ανανεώνεται σε ολόκληρη τη διάρκεια της μόνο σε περίπτωση αντικατάστασης με σφραγισμένο,όποτε και κόβεται νέο παραστατικό.

Στην περίπτωση αντικατάστασης με refurbished,το λέει και η λέξη,η συσκευή είναι ανακατασκευασμένη και άρα παίρνεις την επέκταση αν λήγει η δική σου ή ασκείς τη διετία(εφόσον είναι ενεργή).

Και η refurbished νέα συσκευή θεωρείτε από το νόμο από τη στιγμή που αλλάζει και το serial number της συσκευής σου.

#3658   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 08/05/2021 - 11:17

Και η refurbished νέα συσκευή θεωρείτε από το νόμο από τη στιγμή που αλλάζει και το serial number της συσκευής σου.

Το καινούριο προϊόν έχει ένα ξεκάθαρο χαρακτηριστικό,το κουτί με τη ταυτότητα του προϊόντος.

Μετά την αντικατάσταση έχεις άλλο ΙΜΕΙ στο κουτί και άλλο στη συσκευή σου που έρχεται σε noname box άλλες άσπρο άλλες γκρι.

Το συγκεκριμένο κομμάτι του νόμου το έχω φάει με το κουτάλι και λέει ξεκάθαρα για καινούργια συσκευή,όχι κατάσταση καινούριας και μιλάει ξεκάθαρα για έκδοση νέου παραστατικού.

Τελευταία επεξεργασία από: pavlossss, 08/05/2021 - 11:17

#3659   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1615 μηνύματα

Δημοσίευση 08/05/2021 - 11:38

Το καινούριο προϊόν έχει ένα ξεκάθαρο χαρακτηριστικό,το κουτί με τη ταυτότητα του προϊόντος.

Μετά την αντικατάσταση έχεις άλλο ΙΜΕΙ στο κουτί και άλλο στη συσκευή σου που έρχεται σε noname box άλλες άσπρο άλλες γκρι.

Το συγκεκριμένο κομμάτι του νόμου το έχω φάει με το κουτάλι και λέει ξεκάθαρα για καινούργια συσκευή,όχι κατάσταση καινούριας και μιλάει ξεκάθαρα για έκδοση νέου παραστατικού.

Τέλος πάντων. Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Εγώ στους 6 μήνες μετά τη λήξη των εγγυήσεων μετά από επικοινωνία με το Apple Support έκανα αντικατάσταση συσκευής. Οποίος πιστεύει ότι δεν τον καλύπτει ο νόμος, ας πράξει τα δέοντα!

#3660   conili

conili

iPH Enthousiast

• 503 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 09/05/2021 - 09:36

Τέλος πάντων. Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Εγώ στους 6 μήνες μετά τη λήξη των εγγυήσεων μετά από επικοινωνία με το Apple Support έκανα αντικατάσταση συσκευής. Οποίος πιστεύει ότι δεν τον καλύπτει ο νόμος, ας πράξει τα δέοντα!

Η Apple λέει αυτό Η Εγγύηση Υλικού Σας (apple.com) Ένα εξάρτημα ή προϊόν το οποίο παρέχεται προς αντικατάσταση του παλαιού ή ένα επισκευασμένο Προϊόν Apple καλύπτεται από την εναπομένουσα εγγύηση του αρχικού Προϊόντος Apple ή από εγγύηση διάρκειας ενενήντα (90) ημερών από την ημερομηνία της αντικατάστασης ή της επισκευής, όποια από τις δύο παρέχει σε εσάς μεγαλύτερη διάρκεια κάλυψης.

Αν εσύ έκανες τις 90 μέρες 1 χρόνο και δε μιλάμε για πρόγραμμα λόγω λάθος κατασκευαστικού σχεδιασμού wow

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17

0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες