εχεις δίκιο φίλε.Και πάλι σου ζητάω ειλικρινά συγνώμη.Αν έχεις παρατηρήσει το νήμα λέγεται 'IOS 14: Πρώτες πληροφορίες'.
Για αυτό το λόγο μπαίνουμε εδώ, για να ενημερωθούμε και να διαβάσουμε τις πληροφορίες σχετικά.
Αν θέλεις να σχολιάσεις, άνοιξε ένα νεο νήμα με κριτικές και απόψεις.
Οι άνθρωποι έστησαν μια παρουσίαση με άπειρες ώρες δουλειάς για να υποδεχτούν τους καλύτερους developers του κόσμου, για μια 1 ώρα και 51 λεπτά παρουσίαζαν νεα χαρακτηριστικά και ήρθες εσύ να τα βγάλεις όλα σκάρτα με ένα 'κάθε πέρσι και καλύτερα'.
Πως να το πω πιο ευγενικά: δεν ενδιαφέρει κανένα η κατακεραυνωτική άποψή σου γιατί απλά δεν έχει βάση και είναι και άκυρη. Το είπες απλά για να το πεις.
Τώρα αν θες εσύ να την εκφέρεις έτσι κι αλλιώς, κάντο ανοίγοντας ένα νήμα με απόψεις κ γνώμες για το νεο IOS. Να είναι και πιο τακτοποιημένο το forum.
Thanks.
iOS 14
Δημοσίευση 22/06/2020 - 21:59
Ad
Δημοσίευση 22/06/2020 - 22:04
νέο battery widget
Δημοσίευση 22/06/2020 - 22:05
Πώς και έδωσαν ήδη Public Beta; Κατεβαίνει [emoji6]
Coming soon λέει στα public beta, τί κάμω λάθος
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 22/06/2020 - 23:01
To iPadOS συνεχίζει να διαφοροποιείται απο το iOS, παίρνοντας την εικόνα ενός πιο αυτόνομου λειτουργικού.
Έτσι, το iPadOS 14 φέρνει τη προσθήκη Sidebar στην εφαρμογή των φωτ/φιών και ταυτόχρονα τη δυνατότητα Drag & Drop μεταξύ των φακέλων.
- Sidebar και στο Music App.
- Αλλαγές στο Search με τη προσθήκη System-Wide χειρόγραφης αναγνώρισης (μέσω του Scribble) με τη χρήση του Apple Pencil.
Θα υποστηρίζονται οι παρακάτω συσκευές.
- Όλα τα iPad Pro
- iPad (7th generation)
- iPad (6th generation)
- iPad (5th generation)
- iPad Mini 5
- iPad Mini 4
- iPad Air (3rd generation)
- iPad Air 2
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 22/06/2020 - 23:09
Δημοσίευση 23/06/2020 - 00:11
Πως γίνεται αυτό ;
Δημοσίευση 23/06/2020 - 00:33
Όλα τα apps που έχω, τρέχουν χωρίς να κρασάρουν και δουλεύουν οι βασικές τους λειτουργίες.
Είναι πιο snappy από το 13, αλλά σίγουρα παίζει ρόλο που έχουν αδειάσει τα caches. Σε λίγες μέρες θα φανεί η πραγματικότητα.
Αν καταφέρουν οι developers να ενσωματώσουν περιεκτικά widgets που να μην πιάνουν πολύ χώρο στην οθόνη, αλλά ταυτόχρονα να είναι minimal, ίσως και να με δελεάσει να αλλάξω τον τρόπο που χρησιμοποιώ το iPhone. Έχω μια αίσθηση ότι δε θα αφήσω εύκολα την απλότητα της τωρινής homescreen.
Υποψιάζομαι πως το picture in picture δε θα λειτουργεί στο YouTube, οπότε δώρον άδωρο - σχεδόν.
Αν ισχύσει αυτό, άντε να μου χρειαστεί ελάχιστες φορές για Netflix, που δε βλέπω πολύ στο κινητό...
Τεράστιο μείον για μένα, το ότι αφαίρεσαν το widget για γρήγορη κλήση προς τις αγαπημένες επαφές. Ελπίζω να μην έχει συμβεί επίτηδες...
Το App Library είναι τίμιο και ίσως μια καλή λύση για όσο κόσμο δεν ξέρει τι έχει από apps και τα κρατάει χύμα σε ατελείωτες σελίδες. Προσωπικά είμαι οργανωτική μέχρι αηδίας και δε θα μπορούσα να αφήσω ένα software να μου οργανώνει αυτόματα τα apps [emoji14] Το μόνο θετικό που βλέπω για τη χρήση που κάνω εγώ, είναι ότι πλέον θα μπορώ να εγκαταστήσω κάποια apps που δε χρησιμοποιώ πολύ συχνά, τα οποία θα μένουν θαμμένα στο app library, αλλά δε θα υπάρχουν στη home screen. Μέχρι τώρα απέφευγα να έχω εγκατεστημένα apps που δε χρησιμοποιώ τουλάχιστον μια φορά το μήνα, για να κρατάω την οργάνωση που θέλω.
Κατά την όλη χρήση που έχω κάνει, η συσκευή δεν έχει ζεσταθεί και η μπαταρία φαίνεται να πηγαίνει καλά.
Βέβαια, μέχρι να περάσουν αρκετές μέρες, δε θα έχω τη συνολική εικόνα απόδοσης στη συσκευή μου.
Αυτά για την ώρα, αν παρατηρήσω κάτι άλλο, θα επανέλθω!
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 23/06/2020 - 00:34
Δημοσίευση 23/06/2020 - 01:01
Ένα μπράβο σε όλους όσους ανέφεραν τι προστέθηκε και τις πρώτες εντυπώσεις, για όλους εμάς που δεν έχουμε 2 ώρες ελεύθερες για το wwdc. Να ‘στε καλά!
Δημοσίευση 23/06/2020 - 06:40
Νικο καλημέρα μου βγάζει σφάλμα κατά την ενημέρωση λογισμικουΤα "διαμαντάκια" συνεχίζονται (ως είθισται πάντα με το τέλος του WWDC).
Θυμίζουμε πως το Quick Toggles ήταν αποκλειστικό χαρακτηριστικό των 11 Pro/Max που ήρθε με τη 13.2.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 23/06/2020 - 07:23
Η συσκευή έχασε μόνο 1% τη νύχτα!
Το PIP δουλεύει μια χαρά στο Netflix, στο YouTube app φυσικά δε δουλεύει, μόνο μέσω Safari...
Μου άρεσε πολύ η δυνατότητα να ρυθμίσεις διπλό και τριπλό tap στην πλάτη της συσκευής για συντομεύσεις.
Έβαλα στο διπλό tap το Screenshot και στο τριπλό το Shake to Undo, τα default shortcuts των οποίων, είναι από τα πιο άβολα...
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 23/06/2020 - 07:25
Δημοσίευση 23/06/2020 - 07:31
ξερει κανείς να βοηθήσει;Update:
Η συσκευή έχασε μόνο 1% τη νύχτα!
Το PIP δουλεύει μια χαρά στο Netflix, στο YouTube app φυσικά δε δουλεύει, μόνο μέσω Safari...
Μου άρεσε πολύ η δυνατότητα να ρυθμίσεις διπλό και τριπλό tap στην πλάτη της συσκευής για συντομεύσεις.
Έβαλα στο διπλό tap το Screenshot και στο τριπλό το Shake to Undo, τα default shortcuts των οποίων, είναι από τα πιο άβολα...
Δημοσίευση 23/06/2020 - 08:13
καλημέρα έχω error σφάλμα κατά την ενημέρωση λογισμικού καμία ιδεαΕδω για betq profile: https://betaprofiles.com/
Το κατεβαζεις μεσω Safari απο το iphone και το εγκαθιστας.
ΕΤΟΙΜΟ !!!!!!
Δημοσίευση 23/06/2020 - 08:34
Νίκο βοηθειαΝικο καλημέρα μου βγάζει σφάλμα κατά την ενημέρωση λογισμικου
Δημοσίευση 23/06/2020 - 08:38
Παιδιά, οι τραπεζικές εφορμογές παίζουν ?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες