Οι φωτογραφίες στα Widget γιατι δεν φαίνονται ; Επίσης την κλήση ως Banner δεν μπορεί να φανεί ως εξερχόμενη ;
iOS 14
Δημοσίευση 17/09/2020 - 08:50
Ad
Δημοσίευση 17/09/2020 - 08:50
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 17/09/2020 - 09:00
Δημοσίευση 17/09/2020 - 09:02
Καλημέρα σε όλους,να ρωτήσω για το app της Πειραιώς winbank παίζει σε εσάς η ακόμα περιμένουμε το update για ios14?
Δημοσίευση 17/09/2020 - 09:05
Καλημέρα σε όλους,να ρωτήσω για το app της Πειραιώς winbank παίζει σε εσάς η ακόμα περιμένουμε το update για ios14?
Βγήκε update για την Πειραιώς και παίζει κανονικά τωρα με iOS 14.
Δημοσίευση 17/09/2020 - 09:09
Βγήκε update για την Πειραιώς και παίζει κανονικά τωρα με iOS 14.
Έχω σετάρει σε iPhone 11 Pro Max το iOS 14 αλλά δεν μου το ανοίγει το app,κρασαρει,σε εσάς το ανοίγει ?
Τελευταία επεξεργασία από: stelpanta, 17/09/2020 - 09:10
Δημοσίευση 17/09/2020 - 09:14
Καλημέρα σας!!!
Έκανα το update με restore. Έχω πρόβλημα με όλες τις κάρτες όμως.
Κατ' αρχάς η Alpha Bank που ήταν περασμένη στο Apple Pay δεν ενεργοποιείται ούτε μπορώ κάπως να σβήσω την προαποθηκευμένη για να την ξαναπεράσω. Μου ζητάει CCV και μετά ακυρώνει. Στο Wallet δεν φαίνεται καν. Όταν πάω να την προσθέσω ως νέα μου την εμφανίζει ως προαποθηκευμένη,
Επίσης είχα και άλλες δυο κάρτες της εθνικής περασμένες στα payment methods στις ρυθμίσεις. Προσπαθώ να τις σβήσω και δε με αφήνει. Μου ζητάει touch id ξανά και ξανά και ξανά και δεν κάνει τίποτα.
Δημοσίευση 17/09/2020 - 09:15
Ok όλα καλά,απεγκατέστησα και ξανά εγκατέστησα το app winbank και παίζει κανονικά !
Δημοσίευση 17/09/2020 - 09:15
Σε download απο ipsw την gsm ή την global εκδοση?
Δε παίζει ρόλο ποιά θα κατεβάσεις.
Καλημέρα. Διάβασα αλλά δεν είδα κάποια απάντηση. Με esim απλά κάνουνε την αναβάθμιση. Για restore και στήσιμο από την αρχή δεν γίνεται γιατί θα την χάσουμε έτσι;
Δεν χάνεται με Restore.
Καλημέρα, συγγνώμη κατάφερε κανένας να κάνει Update μέσω iTunes? Μου βγάζει unknown error 4000.
Δοκίμασα desktop, δοκιμάσα Laptop, update itunes. Ξήλωμα Itunes, Ξανά εγκατάσταση.
επανεκκίμηση κινητό, υπολογιστή, 2 γνήσια καλώδια. ε ήμαρτον
Ποιό iTunes έχεις?
Έχει βγεί απο χθές το 12.10.9.
Επειδή δεν το έχω καταλάβει αν κάνω εγκατάσταση OTA και μετά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το στήσω σαν νέα συσκευή έχει διαφορά με την αναβάθμιση και restore με iTunes?
Το Restore κάνει καθαρή εγκατάσταση απο την αρχή το iOS.
Με OTA/Update οι αλλαγές περνάνε "απο πάνω".
Δημοσίευση 17/09/2020 - 09:19
Ποιό iTunes έχεις?
Έχει βγεί απο χθές το 12.10.9.
έχω το 12.10.9.3
και στο Laptop Και στο desktop ίδιο error.
έβαλα το κινητό σε dfu mode Και τη πέρασα έτσι
Δημοσίευση 17/09/2020 - 09:30
Δημοσίευση 17/09/2020 - 09:31
Καλημέρα σας!!!
Κατ' αρχάς η Alpha Bank που ήταν περασμένη στο Apple Pay δεν ενεργοποιείται ούτε μπορώ κάπως να σβήσω την προαποθηκευμένη για να την ξαναπεράσω. Μου ζητάει CCV και μετά ακυρώνει. Στο Wallet δεν φαίνεται καν. Όταν πάω να την προσθέσω ως νέα μου την εμφανίζει ως προαποθηκευμένη,
Επίσης είχα και άλλες δυο κάρτες της εθνικής περασμένες στα payment methods στις ρυθμίσεις. Προσπαθώ να τις σβήσω και δε με αφήνει. Μου ζητάει touch id ξανά και ξανά και ξανά και δεν κάνει τίποτα.
Πήρα την Alpha τηλέφωνο και με ρωτάγανε τί μου βγάζει. Οπότε έκανα τη διαδικασία επιτόπου, έβαλα ccv και περίμενα το μήνυμα και πέρασε. Ξεφτιλίστικα. Το έκλεισα. Και πάω να περάσω στο apple watch την κάρτα και πάλι τα ίδια!!! Ελπίζω να θέλει το χρόνο του κι αυτό.
Δημοσίευση 17/09/2020 - 09:34
το ιδιο θεμα ειχα και εγω. Ξαναπερασε τες σαν καινουργιες και θα μπουν κατευθειανΚαλημέρα σας!!!
Δημοσίευση 17/09/2020 - 09:41
Πως στο κάλο φτιάχνεται αυτό;
Σε κάθε ενημέρωση τα ίδια κάνει...
Στη δική μου περίπτωση άλλαξα το καλώδιο UsbC - Lightning με ένα απλό Usb - Lightning... κοίτα να το συνδέσεις σε θύρα usb πάνω στη motherboard και όχι σε κάποια που έχει πχ το tower σου ή κάποιο usb hub που μπορεί να χρησιμοποιείς...
Δημοσίευση 17/09/2020 - 09:54
Στο Widget με τις φωτογραφίες μόνο εγώ έχω πρόβλημα ; Σε εσάς εμφανίζονται κανονικά ;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες