θεωρώ τεράστια χοντράδα από πλευράς apple να έρχεται με ένα translation service και να υποστηρίζει για αρχή μονάχα 11 γλώσσες .... και όλο αυτό να παίρνει και χρόνο στο WWDC event λες και είναι το super wow feature...
Ας μην ξεχνάμε ότι translation service παρουσίασε και στο περσινό wwdc, απλά τότε συνέβαινε μονάχα μέσω Siri + online.
οκ θα πει κανείς, αν ήσουν native English speaker... για σένα θα είχε νόημα.... αλλά και πάλι οι 11 γλώσσες είναι πολύ λίγες συγκριτικά με την αντίπερα όχθη....
Δεν διαφωνώ, απλα οπως καταλαβαίνεις το αναφέρω για να δούμε την άβυσσο που (μας) χωριζει απο την υλοποίηση για Siri κ όχι μόνο εμάς, ολες τις γλώσσες/χωρες που θεωρεί η Apple οτι ειναι σε δευτερη/τριτη μοίρα αγοράς.
Το εαν ειναι σωστό ή οχι δν θα το κρίνω γτ αφενός δν γνωρίζω απο νούμερα στα τεφτέρια της εταιρείας που σίγουρα αυτοι που τα χρησιμοποιουν ξέρουν κ το βασικότερο οτι δν θα άλλαζε κ τπτ αν διαφωνω.
Εαν ημουν native speaker ακριβώς θα με ένοιαζε όπως θα με νοιάζανε κ πολλες απο τα functions που δν υποστηρίζονται σε εμένα είτε γιατι δν υπαρχει η αναλογη πλατφόρμα ή database για να στηθει ή είναι κ ανέφικτο( πχ να ζητησω ETA κ πιο γρήγορη διαδρομη πχ για ποδηλατόδρομο; ή τεσπα εννοω υπηρεσιες για ηλεκτρικα οχηματα κτλ τα αναφερω απλα ετσι γενικά) ή η εταιρεία αποφασιζει για αγνωστο λόγο ακόμα κ πολλές φορες χοντράδας οπως το έθεσες(εγω θα το έλεγα ακατανοητης επιλεκτικοτητας ) να μν δινει δυνατοτητες πχ news κτλ σε καποια Region.
Οι 11 γλώσσες σε Translation ναι δν είναι πολλες,αλλα της καλυπτει το 95% της αγορας που την ενδιαφερει πληθυσμιακά. Γτ η siri ειναι εντελως άλλη υπόθεση κ development μιας κ μιλαμε για κατανοηση γλώσσας.
Anyway δυστυχως τα πραγματα για την χωρα μας ετσι εχουν, δν μας αρεσει, ουτε κ εμένα,σκεφτομαι πολλες φορες οτι εχω διαφορετικο τηλεφωνο εντελως απο εναν αμερικάνο, αλλα ετσι ειναι.
Sent from my iPhoneXS using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 23/06/2020 - 15:19