Αν ενεργοποιηθεί esim, η φυσική sim αυτόματα καταργείται, σωστά; Αν χρειαστεί μελλοντικά να γίνει αντιστροφή, δηλαδή επιστροφή πάλι σε φυσική sim, θα πρέπει να παραλάβω νέα από κατάστημα ή μπορεί να επανενεργοποιηθεί η παλιά φυσική sim από Vodafone; Για να γνωρίζω αν θα την πετάξω.
*Επίσης, νομίζω απορίας άξιο είναι, γιατί διαφημίζει η εν λόγω εταιρία ότι μπορεί να γίνει εναλλαγή από φυσική sim σε esim μέσω της εφαρμογής της σε iOS, το οποίο δεν βρίσκω πουθενά!!! Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται και πως;
Λοιπόν, για να γίνει από φυσική σε e-sim αυτό που κάνεις είναι το εξής...
Μπαίνεις σε δεδομένα και στη συνέχεια ανοίγεις το Vodafone App.
Μόλις το κάνεις θα σου εμφανιστεί η επιλογή για την e-sim.
Κάνεις τη διαδικασία ακολουθώντας τα βήματα, πληρώνεις και μετά αναμένεις να σου έρθει μήνυμα για ενεργοποίηση της e-sim την οποία ενεργοποιείς την πρώτη φορά πάλι από το αρχικό μενού ή αργότερα από το κάτω μέρος των ρυθμίσεων του App.
Να πω εδώ ότι εγώ ήμουν σε 14.2 με JB.
Χρειάστηκε να κάνω restore μέσω του Succession και με αυτόν τον τρόπο ΕΧΑΣΑ το προφίλ της κάρτας SIM.
Δε ξέρω αν έφταιγα εγώ ή αν έπρεπε να κάνω κάτι ΠΡΙΝ το restore αλλά το κινητό μετά την επαναφορά δεν έφερε την e-sim.
Ωστόσο κατέβασα την εφαρμογή με WiFi, μπήκα με τα στοιχεία του λογαριασμού μου και μέσα από τις ρυθμίσεις φόρτωσα το προφίλ κανονικά και δούλεψε ΑΜΕΣΑ!!
Αν είχα cosmote μπορεί και να έκλαιγα...