Vodafone και eSim?
Δημοσίευση 21/02/2024 - 12:00
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 24/02/2024 - 18:27
Στο 12 Pro Max έχω eSIM Vodafone θέλω να κάνω restore στο τηλέφωνο και θέλω να ρωτήσω τι γίνετε με την eSIM θα πρέπει να ξανά πάρω καινούργια μετά το restore?
ΟΧΙ!!!
Οταν παίρνεις eSIM απο Vodafone ακόμα και συσκευή να αλλάξεις δεν χρειάζεται να ξανα πληρώσεις την αφαιρείς απο το παλιό και παιρνας το QR ξανά στην καινούργια συσκευή.
Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk
Δημοσίευση Σήμερα, 09:30
Σε εμένα δεν πετυχαίνει όσο και αν προσπάθησα.
έκανα delete την παλιά από τη μια συσκευή, είχα κρατήσει το QR αλλά στη νέα απουτγχάνει.
Να σημειώσω οτι αν δοκιμάσω με το QR να την προσθέσω ξανά στην παλιά συσκευή, την δέχεται κανονικά
Συνημμένα αρχεία
Τελευταία επεξεργασία από: meres, Σήμερα, 09:30
Δημοσίευση Σήμερα, 09:42
Σε εμένα δεν πετυχαίνει όσο και αν προσπάθησα.
έκανα delete την παλιά από τη μια συσκευή, είχα κρατήσει το QR αλλά στη νέα απουτγχάνει.
Να σημειώσω οτι αν δοκιμάσω με το QR να την προσθέσω ξανά στην παλιά συσκευή, την δέχεται κανονικά
Αν κάνεις μεταφορά σε αφήνει; Ή μια συσκευή δίπλα στην άλλη ; Θα επιλέξεις στην νέα συσκευή μεταφορά από παλιότερη συσκευή, αλλιώς μίλα με support
Δημοσίευση Σήμερα, 09:54
Αν κάνεις μεταφορά σε αφήνει; Ή μια συσκευή δίπλα στην άλλη ; Θα επιλέξεις στην νέα συσκευή μεταφορά από παλιότερη συσκευή, αλλιώς μίλα με support
Η μεταφορά δεν υποστηρίζεται, το δοκίμασα και το λέει και η ίδια η vodafone. θα μιλήσω με το support αλλά φοβάμαι οτι θα μου πουν να εκδώσω νέα esim
Τελευταία επεξεργασία από: meres, Σήμερα, 09:54
Δημοσίευση Σήμερα, 13:11
Μίλησα με support, μου είπαν να πάω σε κατάστημα εφόσον η διαδικασία δε δούλεψε.
Στο κατάστημα μου είπαν οτι είναι γνωστό πρόβλημα με esim "παλιού τύπου" (η δική μου εκδόθηκε το 2022) και πως δε μεταφέρονται, έτσι βγάλαμε νέα με κόστος 9.90€.
Μου είπαν οτι με τη νέα, αν χρειαστεί ξανά "μεταφορά" μπορώ να κάνω τη διαδικασία είτε με το QR, είτε με τη μεταφορά esim που υποστηρίζουν τα iPhone μεταξύ τους.
Δημοσίευση Σήμερα, 16:26
Καλά eSIM παλιού τύπου και κουραφέξαλα!Μίλησα με support, μου είπαν να πάω σε κατάστημα εφόσον η διαδικασία δε δούλεψε.
Στο κατάστημα μου είπαν οτι είναι γνωστό πρόβλημα με esim "παλιού τύπου" (η δική μου εκδόθηκε το 2022) και πως δε μεταφέρονται, έτσι βγάλαμε νέα με κόστος 9.90€.
Μου είπαν οτι με τη νέα, αν χρειαστεί ξανά "μεταφορά" μπορώ να κάνω τη διαδικασία είτε με το QR, είτε με τη μεταφορά esim που υποστηρίζουν τα iPhone μεταξύ τους.
Και την επόμενη που θα κολλήσει θα σου βρούνε μια δικαιολογία. Κακώς πλήρωσες.
Θα έπρεπε να σου εκδώσουν δωρεάν
Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk
Δημοσίευση Σήμερα, 17:57
Καλά eSIM παλιού τύπου και κουραφέξαλα!
Και την επόμενη που θα κολλήσει θα σου βρούνε μια δικαιολογία. Κακώς πλήρωσες.
Θα έπρεπε να σου εκδώσουν δωρεάν
Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk
Φίλε δίκιο έχεις, αλλά μετά από 2 τηλέφωνα στο support και επίσκεψη σε 3 καταστήματα (Το πρώτο δεν είχε τεχνικό και το δεύτερο μου είπε οτι δε ξερουν τι φτάει και να δοκιμάσουμε έκδοση νέας), δεν είχα ούτε χρόνο, ούτε κουράγιο να το τραβήξω παραπάνω.
Εφόσον σε όλους σας έπαιξε αυτό το σενάριο και σε μένα δε δούλεψε, μόνη λύση ήταν η έκδοση νέας esim.
Αν γκρινιάξω στην πωλήτρια μας μιας και είναι εταιρική η σύνδεση, πιθανότατα να μου πιστώσει το 10αρικο, δε βαριέσαι...
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
1 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
nik75