Καν'το απο το Quick Start με τη νέα συσκευή δίπλα στην άλλη.
Όταν βγεί επίσημα η 14.4 κάνεις Restore.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 24/01/2021 - 15:10
Δημοσίευση 24/01/2021 - 15:53
Το restore πιο πολύ το φοβάμαι!!Καν'το απο το Quick Start με τη νέα συσκευή δίπλα στην άλλη.
Όταν βγεί επίσημα η 14.4 κάνεις Restore.
Δημοσίευση 24/01/2021 - 16:17
Δημοσίευση 24/01/2021 - 18:15
Οκ, απλά αυτό που λέω είναι ότι το γεγονός ότι το παλιό μου τηλ,το xs θα έχει μεταγενεστερη από το νεοπου θα έχει μάλλον καμμια 14.1 αν θα μπλοκάρει πουθενά το imigration.Αν όχι,εννοείτε ότι θα αναβαθμίσω το νέο όταν θα βγει η final 14,4Τι φοβάσαι?
Παίρνεις Encrypted Backup στο iTunes και μετά το Restore το επαναφέρεις.
Δεν είναι τελική η πρόσφατη RC, δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις τώρα.
Δημοσίευση 24/01/2021 - 19:36
Δημοσίευση 24/01/2021 - 20:31
Δημοσίευση 26/01/2021 - 09:45
Εχθές πάλι τηλεφωνική επικοινωνία με ΠΛΑΙΣΙΟ για παραγγελία από 16/12 - iPhone 12 Pro - Graphite. Ακόμα δεν μπορούν να μου πούνε χρόνο παράδοσης, μόνο πως βλέπουν ότι παραλαμβάνουν κάποια κομμάτια τέλος αυτής της εβδομάδας/αρχές της άλλης. Μου ήρθε να τον βρίσω τον υπάλληλο, αλλά τι φταίει κι αυτός.
Αμάξι κατά παραγγελία να είχα παραγγείλει από το εξωτερικό θα είχε έρθει.
Δημοσίευση 26/01/2021 - 09:52
Εχθές πάλι τηλεφωνική επικοινωνία με ΠΛΑΙΣΙΟ για παραγγελία από 16/12 - iPhone 12 Pro - Graphite. Ακόμα δεν μπορούν να μου πούνε χρόνο παράδοσης, μόνο πως βλέπουν ότι παραλαμβάνουν κάποια κομμάτια τέλος αυτής της εβδομάδας/αρχές της άλλης. Μου ήρθε να τον βρίσω τον υπάλληλο, αλλά τι φταίει κι αυτός.
Αμάξι κατά παραγγελία να είχα παραγγείλει από το εξωτερικό θα είχε έρθει.
απο 16/12 ξερεις ποσα iPhone 12 Pro - Graphite εχουν πωληθει? (και εγω μεσα σε αυτο) γιατι κολλησες ετσι στο πλαισιο?(και ειχα κανει και εκει προπαραγγελια)
Δημοσίευση 26/01/2021 - 09:53
απο 16/12 ξερεις ποσα iPhone 12 Pro - Graphite εχουν πωληθει? (και εγω μεσα σε αυτο) γιατι κολλησες ετσι στο πλαισιο?(και ειχα κανει και εκει προπαραγγελια)
Να σου πω την αλήθεια κόλλησα επειδή είναι με τιμολόγιο για τον δεύτερο χρόνο εγγύησης αν χρειαστεί ή όταν το πουλήσω.
Αλλά με αυτούς με βλέπω καλό Μάρτη.
Δημοσίευση 26/01/2021 - 09:59
Να σου πω την αλήθεια κόλλησα επειδή είναι με τιμολόγιο για τον δεύτερο χρόνο εγγύησης αν χρειαστεί ή όταν το πουλήσω.
Δημοσίευση 26/01/2021 - 10:25
Καλα με τιμολογιο χωρις φπα και με 2 χρονια εγγυηση το πηρα και εγω απο αμαζον ,δοθηκαν και απο το istrom με τον ιδιο τροπο,μην τους γιορταζεις
Δημοσίευση 26/01/2021 - 18:02
Αναμένωντας να παραλάβω την συσκευή από Amazon, βρίσκεται απ'οτι βλέπω στο Carpi της Ιταλίας. Έφαγα στραπάτσα πρώτα από το γερμανικό Mediamarkt καθώς και από το γερμανικό Apple store γιατί είχα δηλώσει διεύθυνση shop and ship καθώς και επειδή θέλουν κάρτα με τοπική billing address και όχι ελληνική. Τρίτη και τελευταία πριν κάνω παραγγελία από amazon de ήταν ο αγαπημένος σε όλους Κωτσόβολος που ως συνήιως άλλη διαθεσιμότητα stock δίνει και άλλη έχει (βέβαια ίσως αυτό να ισχύει μόνο για τα προιόντα με κάποια έξτρα ζήτηση όπως iPhone κλπ).
Καλορίζικο να είναι γιατί ταλαιπωρήθηκα απ'ότι φαίνεται πολύ και χωρίς σοβαρό λόγο.
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες