Tα έχω πει αλλά θα τα ξαναπώ για άλλη μια φορά και είναι από προσωπική εμπειρία.
Μετά ο καθένας ψωνίζει από εκεί που θέλει και εμπιστεύεται.
Προσωπική εμπειρία λοιπόν:
-Επιστροφή στο Amazon macbook air ενάμιση χρόνο μετά απο πιθανή βλάβη με πλήρη επιστροφή χρημάτων.
-Επιστροφή Apple Watch μετά από 11 μήνες για ενδεχόμενο battery drain.
-Επιστροφή Airpods 2 μετά από 8 μήνες για πρόβλημα στον ήχο στο ένα ακουστικό (συριγμός).
-Και ένα περιστατικό "εκτός apple": Επιστροφή action cam ποδηλάτου (μετά από πέσιμο δικό μου) όπου έσπασε το bike grip και ενώ ζήτησα να αγοράσω ανταλλακτικό μου είπαν dont worry στείλτο πίσω σου δίνουμε τα χρήματα και πάρε καινούργια.
Σε κανένα από τα παραπανω δε μου είπαν τι και πως. Επιστροφη (μετά από συνεννόηση μαζί τους για τη βλάβη και επιβεβαίωση επιστροφής μέσω email) και κατόπιν παραλαβής, πλήρες refund.
Σε παλιότερα post έχω επισυνάψει και screenshot με επιστροφές ποσών.
Δεν έχει αναγνωριστεί τυχαία το καλύτερο customer service του κόσμου.
Ούτε μετοχές στο Amazon έχω όπως υποστηρίζουν κάποιοι, ούτε τίποτα.
Οποιος θέλει ψωνίζει είτε από εκεί, είτε από official resellers, είτε από skroutz.
Η αγορά είναι ορθάνοιχτη και οι επιλογές άπειρες.
Η τελική απόφαση είναι πάντα δική μας.
δεν νομιζω να λεει αυτο .επειδη ειμαι και λιγο καλος στα γερμανικα,Für den Fall, dass Ihr Produkt nicht wie erwartet funktioniert oder Sie möchten, dass jemand Sie durch die Einrichtung führt, bietet Amazon bei berechtigten Einkäufen für bis zu 2 Jahre kostenlosen Produktsupport per Telefon.
Um auf diese Option zuzugreifen, gehen Sie zu „Meine Bestellungen“ und wählen Sie „Produktsupport abrufen“.,ουσιαστικα λεει οτι σου δινει 2 χρονια τηλεφωνική υποστήριξη εαν κατι δεν ξερεις η δεν καταλαβαινεις η αν θελεις να στο ρθμισουν.κατεβαινοντας αν διαβασεις τα σχολια ια δεις οτι γραφουν για 1 χρονο εγγυηση.
1)Natürlich 1 Jahr bei Apple oder mit Apple Care kann man diese auch verlängern für um die 200 Euro
2)Hallo!
ja du hast wie bei allen Apple Geräten 1 Jahr Garantie.
Dabei ist es auch egal von wo du das Handy kaufst. Die Garantie ist mit der Seriennummer deines Handys (Apple) verbunden und ist selbst ohne vorzeigbare Rechnung im Store nachweisbar!
Ich spreche aus eigener Erfahrung:)
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 25/11/2020 - 15:28