Αν σκέφτεσαι για click away θα περιμένεις λίγο.Αναστέλλονται πάλι για μέχρι τις 11 του μήνα.
Ναι μόλις το είδα ...έχω παραγγείλει με click away από istorm ... δεν το βλέπω να παραλαμβάνω πριν το Πάσχα ....
Δημοσίευση 02/01/2021 - 11:22
Αν σκέφτεσαι για click away θα περιμένεις λίγο.Αναστέλλονται πάλι για μέχρι τις 11 του μήνα.
Δημοσίευση 02/01/2021 - 11:25
Δημοσίευση 02/01/2021 - 11:30
Αν βγει κάποιο πρόγραμμα από apple τότε από όπου και να το έχεις προμηθευτεί (1 χρόνο ή και όχι ) πας info quest αλλιώς μόνο από εκεί που το προμηθεύτηκες για τον 2 χρόνο υπάρχουν ειδικές συμφωνίες που δεν σε νοιάζουν εσένα σαν καταναλωτή . ( κάποιοι έχουν δικά τους service)
Δημοσίευση 02/01/2021 - 13:55
Δημοσίευση 02/01/2021 - 18:20
Εγώ πάλι βλέπω οτι εφαρμοζεται τo import fees deposit από Amazon UK ακόμα και σε ποσά κάτω των 300GBP
Αυτό πρέπει να είναι το σωστό:
Customs Duty becomes payable if the goods are more than £135 in value.
Πανω απο 390£ θα εχει taxes and duties
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 02/01/2021 - 18:28
Δημοσίευση 02/01/2021 - 18:34
Έχω στηθεί με το δίκανο και περιμένω το iPhone 12 128GB Black at Amazon. Υπάρχει κανένας τρόπος να ενημερωθώ για την διαθεσιμότητα ώστε να κάνω παραγγελία;
Δημοσίευση 02/01/2021 - 18:57
Να φανταστώ Γερμανικό ή Γαλλικό ε; Γιατί Αγγλικό πάπαλα και Ισπανικό και Ιταλικό δεν κάνουν παράδοση στην Ελλάδα (αυτό με το Ισπανικό και το Ιταλικό είναι καταστροφή)Έχω στηθεί με το δίκανο και περιμένω το iPhone 12 128GB Black at Amazon. Υπάρχει κανένας τρόπος να ενημερωθώ για την διαθεσιμότητα ώστε να κάνω παραγγελία;
Τελευταία επεξεργασία από: afilopou, 02/01/2021 - 19:05
Δημοσίευση 02/01/2021 - 19:13
Εγώ πάλι βλέπω οτι εφαρμοζεται τo import fees deposit από Amazon UK ακόμα και σε ποσά κάτω των 300GBP
Αυτό πρέπει να είναι το σωστό:
Customs Duty becomes payable if the goods are more than £135 in value.
Δημοσίευση 02/01/2021 - 20:56
Να φανταστώ Γερμανικό ή Γαλλικό ε; Γιατί Αγγλικό πάπαλα και Ισπανικό και Ιταλικό δεν κάνουν παράδοση στην Ελλάδα (αυτό με το Ισπανικό και το Ιταλικό είναι καταστροφή)
Θα πρέπει λοιπόν να βρεις το χρώμα που θες και να στο έχει ή temporarily out of stock που σε αυτή την περίπτωση σου δίνει επιλογή να το βάλεις στο καλάθι και να το παραγγείλεις κανονικά ή currently unavailable και να έχει επιλογή (επάνω δεξιά) να σου στείλει email όταν θα υπάρξει διαθέσιμο.
Για την ώρα στο γερμανικό δυστυχώς σε μαύρο δίνει μόνο δυνατότητα τα 256gbσ
Το γαλλικό το έχει όμως
https://www.amazon.f...ref_=ast_sto_dp
Να περιμένεις μεγάλη καθυστέρηση στην παράδοση.
Παραγγελία μου από 21/12 είναι ακόμα στο preparing for dispatch (επιλογή express shipping )
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
Δημοσίευση 02/01/2021 - 21:07
Και από το γαλλικό μπορείς .Με τα ίδια credentials που έχεις στο Amazon DE BusinessΓια το γερμανικό λέω γιατί έχω επαγγελματικό λογαριασμό.
Δεν μου δίνει καν δυνατότητα στο 128Gb black να με ενημερώσει με mail.
Τελευταία επεξεργασία από: afilopou, 02/01/2021 - 21:15
Δημοσίευση 02/01/2021 - 21:53
Το είδα, ευχαριστώ. Αυτοί οι Γάλλοι, ούτε δυνατότητα για αγγλικά δεν έχουν. Είναι πιο ακριβό όμως στο γαλλικό.
Δημοσίευση 03/01/2021 - 01:57
Σε ξεγελάει ο ΦΠΑ. Η τιμή που βλέπεις στο γερμανικό θα αλλάξει όταν το βάλεις στο καλάθι και επιλέξεις ελληνική διεύθυνση γιατί θα αναπροσαρμόσει τον ΦΠΑ στο ελληνικό. Στο γαλλικό φαίνεται να είναι πιο ακριβό γιατί έχουν μεγαλύτερο ΦΠΑ από τους Γερμανούς, αλλά αν το βάλεις στο καλάθι και κάνει την αναπροσαρμογή, θα είναι ίδια τιμή και στα δυο για αποστολή Ελλάδα (στο γαλλικό θα είναι μικρότερη η αύξηση, αλλά εν τέλει θα έρθει μια η άλλη) . Μόνη εξαίρεση αν έχει πτώση τιμής το γερμανικό λόγω προσφοράς
Το είδα, ευχαριστώ. Αυτοί οι Γάλλοι, ούτε δυνατότητα για αγγλικά δεν έχουν. Είναι πιο ακριβό όμως στο γαλλικό.
Δημοσίευση 03/01/2021 - 02:00
Έβαλα από το γαλλικό παραγγελία το ρολόι 9/12 κι εγώ με express. Έγινε τελικά dispatch 18/12 με UPS και 19/12 έφτασε. Λογικά από μέρα σε μέρα θα φύγει.
Να περιμένεις μεγάλη καθυστέρηση στην παράδοση.
Παραγγελία μου από 21/12 είναι ακόμα στο preparing for dispatch (επιλογή express shipping )
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
Δημοσίευση 03/01/2021 - 08:59
Είναι πιο ακριβό το γαλλικό περίπου κατά 37 ευρώ (λόγω χαμηλότερης τιμής του γερμανικού και λόγω προσφοράς που έχει)Σε ξεγελάει ο ΦΠΑ. Η τιμή που βλέπεις στο γερμανικό θα αλλάξει όταν το βάλεις στο καλάθι και επιλέξεις ελληνική διεύθυνση γιατί θα αναπροσαρμόσει τον ΦΠΑ στο ελληνικό. Στο γαλλικό φαίνεται να είναι πιο ακριβό γιατί έχουν μεγαλύτερο ΦΠΑ από τους Γερμανούς, αλλά αν το βάλεις στο καλάθι και κάνει την αναπροσαρμογή, θα είναι ίδια τιμή και στα δυο για αποστολή Ελλάδα (στο γαλλικό θα είναι μικρότερη η αύξηση, αλλά εν τέλει θα έρθει μια η άλλη) . Μόνη εξαίρεση αν έχει πτώση τιμής το γερμανικό λόγω προσφοράς
Δημοσίευση 03/01/2021 - 09:35
Σε ξεγελάει ο ΦΠΑ. Η τιμή που βλέπεις στο γερμανικό θα αλλάξει όταν το βάλεις στο καλάθι και επιλέξεις ελληνική διεύθυνση γιατί θα αναπροσαρμόσει τον ΦΠΑ στο ελληνικό. Στο γαλλικό φαίνεται να είναι πιο ακριβό γιατί έχουν μεγαλύτερο ΦΠΑ από τους Γερμανούς, αλλά αν το βάλεις στο καλάθι και κάνει την αναπροσαρμογή, θα είναι ίδια τιμή και στα δυο για αποστολή Ελλάδα (στο γαλλικό θα είναι μικρότερη η αύξηση, αλλά εν τέλει θα έρθει μια η άλλη) . Μόνη εξαίρεση αν έχει πτώση τιμής το γερμανικό λόγω προσφοράς
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες