Τα πρώτα iPhone 12 Pro/Pro Max - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 06/01/2021 - 11:50
Sent from my iPad using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 06/01/2021 - 12:33
Καλη μας χρονια, να ειστε καλα παιδες! Περασαν οι εποχες βαθιου Πασοκ για το φορουμ, τωρα με τη νεα δουλεια στη μαμαπλ δε μενει πολυς χρονος (μεταφραζω σιρι, στέι τιουντ). σολβντ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Όπως έλεγε και ο Παπαγιαννόπουλος στον Κωνσταντάρα,
«Τι κάνεις ρε ταλαίπωρο παιδί;»
Όπως διαπιστώνεις, οι σχέσεις μεταξύ των μελών αυτού του φόρουμ είναι ουσιαστικές, με ταπεινά ελατήρια και με διάθεση να μάθουμε ότι είμαστε καλά και συνεχίζει. Δες, και εγώ μέλος εδώ και κάτι χρόνια και δεν ποστάρω συχνά, όμως το χρέος σαν συνδαιτυμόνας ενός όμορφου φόρουμ, δηλαδή ενός φόρουμ με ωραίους ανθρώπους, θα το επισκεφτώ μια φορά.
Ως εκ τούτου, μην ξεχάσεις τη μέρα που θα κυκλοφορήσει η 14.4 να ρωτήσεις πως πάει σε 11 pro max green 512GB, day one αγορασμένο. Πρόσεχε, θα έχω το νου μου.
Υ.Γ. : Προχθές, έπεσε το μάτι μου στο δημιουργό του νήματος της φωτογραφίας, ήταν ο velkus. Και είναι ακόμη ενεργό το νήμα. Τι γίνεται με αυτό το παιδί ρε παιδιά; Καθαρά από ενδιαφέρον και όχι από κουτσομπολιό, ξέρει κανείς; Είναι καλά;
Τελευταία επεξεργασία από: BIOXALK, 06/01/2021 - 12:37
Δημοσίευση 06/01/2021 - 12:50
Δημοσίευση 06/01/2021 - 13:17
Και κοσμοτε πουθενά δεν πιάνει Αθήνα, μόνο στο Μαρούσι5g apo vodafone πουθενα . Δεν υπαρχει καν στη καρτελα να το επιλεξω. Θενξ ρε
Δημοσίευση 06/01/2021 - 13:43
.Και κοσμοτε πουθενά δεν πιάνει Αθήνα, μόνο στο Μαρούσι
Έχουμε ακόμα μέλλον.ξεκινάνε σιγά σιγά απλά ενεργοποίησαν κάποιες κεραίες για θέμα marketing να τσιμπησει ο κόσμος.Όπως και έγινε
Δημοσίευση 06/01/2021 - 14:34
Όπως έλεγε και ο Παπαγιαννόπουλος στον Κωνσταντάρα,
«Τι κάνεις ρε ταλαίπωρο παιδί;»
Όπως διαπιστώνεις, οι σχέσεις μεταξύ των μελών αυτού του φόρουμ είναι ουσιαστικές, με ταπεινά ελατήρια και με διάθεση να μάθουμε ότι είμαστε καλά και συνεχίζει. Δες, και εγώ μέλος εδώ και κάτι χρόνια και δεν ποστάρω συχνά, όμως το χρέος σαν συνδαιτυμόνας ενός όμορφου φόρουμ, δηλαδή ενός φόρουμ με ωραίους ανθρώπους, θα το επισκεφτώ μια φορά.
Ως εκ τούτου, μην ξεχάσεις τη μέρα που θα κυκλοφορήσει η 14.4 να ρωτήσεις πως πάει σε 11 pro max green 512GB, day one αγορασμένο. Πρόσεχε, θα έχω το νου μου.
Υ.Γ. : Προχθές, έπεσε το μάτι μου στο δημιουργό του νήματος της φωτογραφίας, ήταν ο velkus. Και είναι ακόμη ενεργό το νήμα. Τι γίνεται με αυτό το παιδί ρε παιδιά; Καθαρά από ενδιαφέρον και όχι από κουτσομπολιό, ξέρει κανείς; Είναι καλά;
Όντως έχουμε πολύ καιρό να ακούσουμε νέα του velkus. Ελπίζουμε να είναι καλά! Ατάρι θεός όπως πάντα!
Δημοσίευση 06/01/2021 - 14:36
Και κοσμοτε πουθενά δεν πιάνει Αθήνα, μόνο στο Μαρούσι
Επειδη δεν το διαβαζει δεν αφηνει να το ενεργοποιησω στις ρυθμισεις?
Δημοσίευση 06/01/2021 - 15:00
Δημοσίευση 06/01/2021 - 17:44
Τελικά η ζεστή τυρόπιτα μας έμεινε στο ράφι
https://www.digitall...-stis-ipa-22729
Τα έλεγα εγώ, ένα mini ανάμεσα στο 8 και το 12 pro χρειαζόταν. Καλύτερη μπαταρία, βάρος ιδανικό & οθόνη super.
Δημοσίευση 06/01/2021 - 20:43
Πολλοί που τα είδαν σε χέρια φίλων το παρήγγειλαν αμέσως.
Αυτό σε αμερικανικό φόρουμ.
Δημοσίευση 06/01/2021 - 21:27
Είναι απίστευτα βολικό αλλά η μπαταρία είναι θέμα αν κάνεις έντονη χρήση. Αν είχε καλύτερη μπαταρία θα έπαιρνα αυτό κι όχι το 12.
Δημοσίευση 06/01/2021 - 22:13
Εγώ πιστεύω μέσα μου ότι η apple στοχεύει στα παιδιά με το μίνι. Για έναν γονιό που θέλει να πάρει στο παιδί του κινητό iPhone, ώστε να μπορεί μέσω του parental control να έχει τον έλεγχο στο πόσο χρόνο ξοδεύει και σε τι apps, νομίζω το mini είναι ιδανικό: είναι μικρό για να μπορεί να το πιάνει άνετα το παιδί, είναι τελευταίας γενιάς οπότε θα κρατήσει χρόνια, είναι πιο οικονομικό από τα άλλα
Δημοσίευση 06/01/2021 - 22:14
Επειδη δεν το διαβαζει δεν αφηνει να το ενεργοποιησω στις ρυθμισεις?
Για να ενεργοποιηθεί θα πρέπει να είσαι στην κεραία που στέλνει σήμα 5G και από τον πάροχο να το δώσει .
Δημοσίευση 07/01/2021 - 00:06
Όντως έχουμε πολύ καιρό να ακούσουμε νέα του velkus. Ελπίζουμε να είναι καλά! Ατάρι θεός όπως πάντα!
«Άκουσα» το όνομα μου ! Με ζήτησε κανείς ! 😅
Όλα καλά παιδιά πάντα με iPhone 12 Pro Max😜
Απλά και εγώ η αλήθεια είναι ότι έχω σταματήσει να πολύ ασχολούμαι με το κινητό, κάποιες υποχρεώσεις και ευθύνες δεν μου αφήνουν πολύ χρόνο για το χόμπι αυτό!
Αλλά πάντα είμαι εδώ γύρω!
Να είστε καλά για το ενδιαφέρον!
Κάποια στιγμή σίγουρα θα χαλαρώσω και θα μπορώ να είμαι και πάλι στις επάλξεις ! 😜
Προς το παρόν είμαι σε ένα γκρουπ στο facebook όπου με βρήκε ο φίλος Atari - Δημήτρης που είναι πιο άμεσο και έτσι έχω κάποια επαφή με τα κινητά!!
Καλή χρόνια σε όλους ! 😀
@CaLi@
Δημοσίευση 07/01/2021 - 00:26
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες