Δεν έχει διαφορά η μπαταρια από το True Tone, ισα ισα μην είναι καλύτερη με αυτό ον
Sent from my iPhone using Tapatalk
ναι για αυτό είπα ότι είναι η ιδέα μου δεν ξέρω αυτή την αίσθηση είχα
το 3utools το τρέχουμε τελείως αυτόνομα ;
Δημοσίευση 05/01/2021 - 10:55
Δεν έχει διαφορά η μπαταρια από το True Tone, ισα ισα μην είναι καλύτερη με αυτό ον
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 05/01/2021 - 11:08
Δημοσίευση 05/01/2021 - 11:16
Μια ερώτηση προς τους χρήστες 12 pro max
Όσοι είχατε 11 pro max μετανιώσατε που πήγατε στο καινούριο;
Η ερώτηση έχει να κάνει με την κίτρινη οθόνη.
Το γκρι ή μωβ που φαίνεται σε ειδικές συνθήκες μην ασχολείστε.
Κατά τα άλλα είναι μια χαρά το καινούριο πιστεύω.
Απλά αυτό που πρέπει να γίνει πρέπει το iOS να γίνει
dedicated για τις μεγάλες οθόνες, πιο χρηστικό.
Ευχαριστώ
Εγώ απλά θα σου πω μόνο πως ο ενθουσιασμός που είχα στην αρχή, κούνησε φτερά με τα "Features" που ανακάλυψα στη πορεία.
Γιατί για τα ξεθωριασμένα γκρί στο πρώτο τσεκάρισμα, επειδή δεν είχε γίνει σωστά, θεώρησα πως δεν το είχα λανθασμένα όπως και πολύς ακόμα κόσμος.
Δε μετανιώνω όμως. Το PB φέτος είναι το καλύτερο χρώμα που εχουν βγάλει σε συσκευή.
Οι πιο θερμές οθόνες πάλι με ανάγκασαν να απεν/ποιήσω το True Tone που τόσο πολύ γούσταρα τόσα χρόνια.
Προσωπικά θεωρώ τις φετινές συσκευές βεβιασμένες, να βγούν να ξεμπερδεύουμε.
Και λόγω COVID και λόγω των 120Hz που θέλανε να προσθέσουν αλλά δε βγήκε.
Δημοσίευση 05/01/2021 - 11:42
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 05/01/2021 - 12:16
Εκείνο που κάνει εντύπωση είναι ότι όλοι οι Youtubers τα έχουν θάψει τα νέα ''χαρακτηριστικά''! Εννοώ τους μεγάλους που ασχολούνται κυρίως με Apple. ΟΚ υπάρχει αγαστή συνεργασία αλλά αυτό παραπάει!
Δημοσίευση 05/01/2021 - 12:33
Το μόνο που με έχει προβληματίσει, ακριβώς επειδή τραβάω πολύ βίντεο, είναι κάτι που δεν έχει αναφερθεί ιδιαίτερα, παρά μόνο εδώ:
https://forums.macru...ra-app.2276300/
Όταν τραβάω βίντεο 4k στα 60fps, χωρίς καν HDR on, μετά από λίγο, ζεσταίνεται στο σημείο που είναι οι κάμερες.
Ευελπιστώ ότι θα λυθεί με μελλοντικό update.
Αυτό όπως φαίνεται είναι θέμα του μεγαλύτερου σένσορα.
Δημοσίευση 05/01/2021 - 12:45
Αν είναι από το hardware, δε θέλω να διανοηθώ τι θα συμβεί το καλοκαίρι με τις τρελές ζέστες που έχουμε στην Ελλάδα...Αυτό όπως φαίνεται είναι θέμα του μεγαλύτερου σένσορα.
Δημοσίευση 05/01/2021 - 12:52
απο το 3utools που μπορουμε να δουμε ποιο panel οθονης εχει?
Δημοσίευση 05/01/2021 - 12:55
Αν είναι από το hardware, δε θέλω να διανοηθώ τι θα συμβεί το καλοκαίρι με τις τρελές ζέστες που έχουμε στην Ελλάδα...
Θα στο χαλάσω λίιιιιγο, αλλά μη περιμένεις μεγάλες αλλαγές -και- σε αυτό..
απο το 3utools που μπορουμε να δουμε ποιο panel οθονης εχει?
Για την οθόνη όπως έγραψα σε άλλο Topic, κατεβάζεις 3uTools, συνδέεις το τηλ και πατάς στο Verification Report.
Εκεί κοιτάς το Screen Serial Number.
Τα Pro Max συνήθως με Sammy, όπου το G9N δείχνει ελάχιστη πιθανότητα να πέσεις σε κακό πάνελ, ενώ το G9P οι πιθανότητες ανεβαίνουν στο μισό.
Δημοσίευση 05/01/2021 - 13:00
οποτε το G9N045....................που μου βγάζει θεωρείται από τα καλα πάνελ σωστά?
Δημοσίευση 05/01/2021 - 13:01
1. Εμένα με ξενέρωσε στην αρχή διότι με ίδιο βάρος κρατούσε λιγότερο η μπαταρία, το οποίο όμως δείχνει να έχει λυθεί έχοντας καταργήσει τη μια sim αναμένοντας την 14.4 μήπως το φτιάξουν. Σε γενικές γραμμές είναι ΟΚ η μπαταρία
2. Το σχήμα και μέγεθος δε με βόλεψε στην αρχή. Το σχήμα διότι δείχνει πολύ χοντρό και το χρώμα διότι γεμίζει δαχτυλιές που φαίνονται. Επίσης πιστεύω πιο εύκολα θα "γραντζουνιστεί" στις γωνίες σε σχέση με το 11 που... δεν είχε γωνίες αλλά καμπύλες. Anyway μπήκε σε θήκη. Το μέγεθος σε πλάτος είναι ακριβώς όσο τα 8 plus, 7 plus οπότε επανήλθαμε σε λογικά επίπεδα. Αυτό περίμενα να μου αρέσει (πιο πλατιά οθόνη) σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά δυστυχώς η μικρή ανάλυση που συνεχίζει να έχει το 12 pro max δε σου δίνει περισσότερο κείμενο όπως εγώ θα περιμένα.....
3. Lidar Οκ εγώ το πήρα μόνο γι αυτό...
4. Ποιότητα φωτό, όχι τόσο καλύτερη σε κανονικές συνθήκες από το 11 pro max ώστε να είναι ο λόγος αναβάθμισης (μόνο αυτός).
5. Οθόνη... όπως λένε όλοι (και στα reviews) χάλια όσοι ειδικά έχουν θέματα με τα μώβ και υπερβολικά πράσινα. Εγώ ευτυχώς έχω την "καλή" οθόνη και έχω λίγα γκρι και πράσινα στο logo κτλ....
Αν δε βιάζεσαι Σεπτέμβρη βγαίνει το 13... έτσι λένε τουλάχιστον άρα μιλάμε πως μέχρι τότε ακόμα θα διορθώνουν τις βλακείες του φετινού software... Οπότε αξίζει η αναμονή... Βέβαια αν η Apple βάλει στα Iphone miniled (τη δικιά της δηλαδή) εκεί να δεις "gates" που θα έχουμε
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 05/01/2021 - 13:31
Δεν ορίζεται ως "καλό" πάνελ, αλλά αυτό που έχει τις λιγότερες πιθανότητες να βγεί προβληματικό.
ναι δικιο έχεις νικο μου ξεχάστηκα εννοούσα αυτο που έγραψες ακριβως οποτε μαλλον να νιώθω τυχερος σωστά?
Δημοσίευση 05/01/2021 - 13:43
Όλα σχεδόν τα Pro Max με αυτό έρχονται.
ευχαριστω και παλι ναι το τυχερος πηγαινε στο οτι ημουν μεταξυ αυτου και του pro και το επελεξα
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες