Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 12 Pro/Pro Max - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2525 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2041   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 10/02/2021 - 22:30

Απ' ότι φαίνεται είναι θέμα φακών.

Στο Max με τον μεγαλύτερο σένσορα είναι πιο έντονο.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2042   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3464 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 10/02/2021 - 22:36

Απ' ότι φαίνεται είναι θέμα φακών.

Στο Max με τον μεγαλύτερο σένσορα είναι πιο έντονο.

Άρα δεν λύνεται με update προφανώς;

Sent from my iPad using Tapatalk

#2043   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2021 - 23:29

Απίθανο να το λύσουν με Update.

Εδώ ακόμα δεν έχουν φτιάξει τα ξεθωριασμένα γκρί που -υποτίθεται- το γνωρίζουν απο Νοέμβρη.

Όπως επίσης και το θέμα με το Shuttering στο κλείσιμο των εφαρμογών.

LG8ISzO.gif

#2044   due

due

iPH Member

• 250 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 11/02/2021 - 00:17

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι στις φωτογραφίες για να είμαι ειλικρινής. Βέβαια σε καιρό "καραντίνας" δεν χω τραβήξει και άπειρες

(12 Pro Max)

Τελευταία επεξεργασία από: due, 11/02/2021 - 00:18

#2045   mariosnt

mariosnt

iPH Contributor

• 927 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2021 - 09:49

Απίθανο να το λύσουν με Update.

Εδώ ακόμα δεν έχουν φτιάξει τα ξεθωριασμένα γκρί που -υποτίθεται- το γνωρίζουν απο Νοέμβρη.

Όπως επίσης και το θέμα με το Shuttering στο κλείσιμο των εφαρμογών.

Θα το φτιάξουν.. Το Σεπτέμβρη με το καινούριο όλα αυτά θα είναι λυμένα

Τελευταία επεξεργασία από: mariosnt, 11/02/2021 - 09:49

#2046   due

due

iPH Member

• 250 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2021 - 10:21

Ρε παιδιά τι να πω. Είστε πιο έμπειροι στην πλατφόρμα και το περιβάλλον αυτό. Εγώ ερχόμενος από Android μετά το 4S, διάγω μήνα του μέλιτος χωρίς υπερβολή. Όλα μου φαίνονται τέλεια.

Όλα τα apps δουλεύουν.... βασικά δουλεύουν. Τα Business apps και το integration τους είναι ιδανικό, τα apps που έχουν multimedia είναι λες και η ποιότητα των φωτογραφιών είναι άλλη, η μπαταρία με έχει εκπλήξει, όλα μια χαρά.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω απόλυτα είναι (μην γελάσετε σας παρακαλώ) η.... ρύθμιση του ήχου!

Ιδανικά θα ήθελα να ρυθμίζεται ο ήχος των media από το volume bar, ringtones-notifications να παραμένουν σταθερά και με το πλαινό να γίνονται silenced ολα. Με μπερδευεί η επιλογή "Αλλαγή με κουμπιά".

:blush:

#2047   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2021 - 11:43

Θα το φτιάξουν.. Το Σεπτέμβρη με το καινούριο όλα αυτά θα είναι λυμένα

giphy.gif

LG8ISzO.gif

#2048   sakissalonika

sakissalonika

iPH Contributor

• 904 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 11/02/2021 - 16:16

Ρε παιδιά τι να πω. Είστε πιο έμπειροι στην πλατφόρμα και το περιβάλλον αυτό. Εγώ ερχόμενος από Android μετά το 4S, διάγω μήνα του μέλιτος χωρίς υπερβολή. Όλα μου φαίνονται τέλεια.
Όλα τα apps δουλεύουν.... βασικά δουλεύουν. Τα Business apps και το integration τους είναι ιδανικό, τα apps που έχουν multimedia είναι λες και η ποιότητα των φωτογραφιών είναι άλλη, η μπαταρία με έχει εκπλήξει, όλα μια χαρά.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω απόλυτα είναι (μην γελάσετε σας παρακαλώ) η.... ρύθμιση του ήχου!
Ιδανικά θα ήθελα να ρυθμίζεται ο ήχος των media από το volume bar, ringtones-notifications να παραμένουν σταθερά και με το πλαινό να γίνονται silenced ολα. Με μπερδευεί η επιλογή "Αλλαγή με κουμπιά".
:blush:

Η αλλαγή με κουμπιά αυξομειώνει την ένταση του ήχου κλήσης.

Με απενεργοποιημένη την επιλογή «αλλαγή με κουμπιά», αυξομειώνει την ένταση των media.

#2049   due

due

iPH Member

• 250 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2021 - 18:56

Η αλλαγή με κουμπιά αυξομειώνει την ένταση του ήχου κλήσης.

Με απενεργοποιημένη την επιλογή «αλλαγή με κουμπιά», αυξομειώνει την ένταση των media.

Ξεκάθαρο, ευχαριστώ.

#2050   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1547 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 12/02/2021 - 10:29

Χθες βράδυ πριν κοιμηθώ άφησα το κινητό 98% μπαταρία και το πρωί που ξύπνησα το βρήκα με 85%. Χωρίς να φαίνεται πως τρέχει κάτι από πίσω. Περίεργα πράγματα. Πρώτη φορά μου το κάνει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#2051   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 12/02/2021 - 10:41

Όλοι μου οι φορτιστές είναι Apple 5W, μέχρι τώρα στη μόνη περίπτωση που δε μου το έχει κάνει είναι με φορτιστή Apple και καλώδιο Apple, αλλά δεν έχω προλάβει να το τεστάρω αρκετά.

Από χτες, ξεκίνησα να δοκιμάζω να φορτίζω απευθείας στον τοίχο μόνο με τα Anker για να δω μήπως τελικά έφταιγαν τα τροφοδοτικά.

Θα ξεκινήσω πλέον να το τεστάρω μόνο με Apple καλώδιο για να δω αν θα το κάνει, ίσως πάρει κάποιες μέρες, γιατί και με το ένα από τα Anker ήταν ok για αρκετό διάστημα...

Κι αφού είμαι πλέον στη 10η μέρα φορτίζοντας μόνο με καλώδιο Apple, μπορώ να πω με σιγουριά, ότι δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα όταν φορτίζω με το συγκεκριμένο.

Οπότε κάτι συνέβη εντελώς ξαφνικά με όλα τα 3rd party Anker καλώδια που έχω, ενώ τόσο καιρό δούλευαν μια χαρά.

Έχω διαβάσει πρόσφατα σκόρπια post σε διεθνή forums, όπου κόσμος έχει αντίστοιχα προβλήματα με διάφορα 3rd party καλώδια, οπότε προφανώς δεν είναι τυχαίο.

Θυμάμαι ότι κάτι αντίστοιχο είχα πάθει με τα ίδια καλώδια για ένα σχετικά μεγάλο διάστημα, όσο είχα το 11 Pro Max και ξαφνικά σταμάτησε, οπότε φαντάζομαι κάτι φταίει στο firmware...

Τουλάχιστον, ησύχασα ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα το port της συσκευής...

Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 12/02/2021 - 10:42

#2052   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 1000 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2021 - 10:46

Χθες βράδυ πριν κοιμηθώ άφησα το κινητό 98% μπαταρία και το πρωί που ξύπνησα το βρήκα με 85%. Χωρίς να φαίνεται πως τρέχει κάτι από πίσω. Περίεργα πράγματα. Πρώτη φορά μου το κάνει.

κανε reset all settings.

#2053   dimosx

dimosx

iPH Contributor

• 969 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2021 - 10:48

Σίγουρα εχει ξαναπαντηθει αλλα μπορεί κάποιος να μου θυμίσει στην προσβασιμότητα -κίνηση το μείωση κίνησης τι σημαίνει ?

#2054   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2021 - 11:28

Επειδή είναι πλέον σύνηθες το φαινόμενο τελευταία, δες αν με Airplane Mode έχεις την ίδια κατανάλωση το βράδυ.

Κι αφού είμαι πλέον στη 10η μέρα φορτίζοντας μόνο με καλώδιο Apple, μπορώ να πω με σιγουριά, ότι δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα όταν φορτίζω με το συγκεκριμένο.

Οπότε κάτι συνέβη εντελώς ξαφνικά με όλα τα 3rd party Anker καλώδια που έχω, ενώ τόσο καιρό δούλευαν μια χαρά.

Έχω διαβάσει πρόσφατα σκόρπια post σε διεθνή forums, όπου κόσμος έχει αντίστοιχα προβλήματα με διάφορα 3rd party καλώδια, οπότε προφανώς δεν είναι τυχαίο.

Θυμάμαι ότι κάτι αντίστοιχο είχα πάθει με τα ίδια καλώδια για ένα σχετικά μεγάλο διάστημα, όσο είχα το 11 Pro Max και ξαφνικά σταμάτησε, οπότε φαντάζομαι κάτι φταίει στο firmware...

Τουλάχιστον, ησύχασα ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα το port της συσκευής...

Ελπίζω να μίλησες με Anker για αντ/σταση μόνο..

Σίγουρα εχει ξαναπαντηθει αλλα μπορεί κάποιος να μου θυμίσει στην προσβασιμότητα -κίνηση το μείωση κίνησης τι σημαίνει ?

Απεν/ποιεί εφέ - Animations.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 12/02/2021 - 11:29

LG8ISzO.gif

#2055   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1547 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 12/02/2021 - 11:37

Airplane mode το είχα Νίκο.

Μέσα στο σπίτι πάντα το βάζω airplane mode και ενεργοποιώ τις κλήσεις μέσω WiFi.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6