Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 12 Pro/Pro Max - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2525 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2071   tshock

tshock

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 13/02/2021 - 16:53

Ερχόμενος από το Galaxy Note10+ στο 12 Pro Max 128GB, μόνο καλά λόγια μπορώ να πω. Η αυτονομία του (χωρίς καμία πλάκα) είναι σχέδον διπλάσια από αυτή που είχα. Όλα βούτηρο, απλά είναι να μάθω τα κολπάκια του. Δεν περίμενα τοσο ολοκληρωμένη συσκευή 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2072   due

due

iPH Member

• 250 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 13/02/2021 - 20:31

Ερχόμενος από το Galaxy Note10+ στο 12 Pro Max 128GB, μόνο καλά λόγια μπορώ να πω. Η αυτονομία του (χωρίς καμία πλάκα) είναι σχέδον διπλάσια από αυτή που είχα. Όλα βούτηρο, απλά είναι να μάθω τα κολπάκια του. Δεν περίμενα τοσο ολοκληρωμένη συσκευή 

Στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξα και εγώ, από S10. Όταν είχα τελευταία φορά iPhone ήταν σχεδόν μυθολογία (4s) και από τότε έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Ίσως και εγώ.

Σε κάθε περίπτωση το να δοκιμάσω ξανά το iOS ήταν από τις καλύτερες tech επιλογές που έχω κάνει ποτέ.

#2073   rebel1

rebel1

iPH Enthousiast

• 475 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2021 - 20:50

Μα πόσοι είμαστε από note10+ ???
[emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

#2074   SLK200GR

SLK200GR

iPH Contributor

• 1204 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 13/02/2021 - 21:42

Στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξα και εγώ, από S10. Όταν είχα τελευταία φορά iPhone ήταν σχεδόν μυθολογία (4s) και από τότε έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Ίσως και εγώ.
Σε κάθε περίπτωση το να δοκιμάσω ξανά το iOS ήταν από τις καλύτερες tech επιλογές που έχω κάνει ποτέ.

Κρίμα που δεν μπορώ να πω το ίδιο, ερχόμενος από το S 10 και το ταμπλετ s6 όπου ουσιαστικά μεταπηδησα από το iPhone 6 Plus Νοιώθω ότι έκαψα 2 χιλιάρικα (διαφορά μετά την πώληση και αγορά νέου εξοπλισμού ) ,Δεν ξέρω άν η apple Έγινε χειρότερη η η Samsung πολύ καλύτερη, Πάντως σαν οικοσύστημα δεν μπορώ να πω Για την περιβόητη εμπειρία χρήσης, σε λίγο καιρό μάλλον θα ανοίξω θέμα με τα πολλά θέματα που αντιμετωπίζω σαν ολικό οικοσύστημα, ίσως πολλά να μην τα κάνω σωστά η να μην έχω βρει λύση ίσως αλλά να πω ένα παράδειγμα, Δε γίνεται να μιλάω με τα ακουστικά σε τηλέφωνο να με παίρνουν από το Viber και να κλείνει γραμμή όπως επίσης δεν μπορώ να δεχτώ ότι ακουστικά των 200 € τα pro να είναι τουλάχιστον μέτρια πέρα από τα κρατς κρουτς που ακούγονται και σαν ήχο και σαν χαρακτηριστικά,Νοιώθω ότι έκανα μεγάλη μακακια

#2075   due

due

iPH Member

• 250 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2021 - 22:07

Κρίμα που δεν μπορώ να πω το ίδιο, ερχόμενος από το S 10 και το ταμπλετ s6 όπου ουσιαστικά μεταπηδησα από το iPhone 6 Plus Νοιώθω ότι έκαψα 2 χιλιάρικα (διαφορά μετά την πώληση και αγορά νέου εξοπλισμού ) ,Δεν ξέρω άν η apple Έγινε χειρότερη η η Samsung πολύ καλύτερη, Πάντως σαν οικοσύστημα δεν μπορώ να πω Για την περιβόητη εμπειρία χρήσης, σε λίγο καιρό μάλλον θα ανοίξω θέμα με τα πολλά θέματα που αντιμετωπίζω σαν ολικό οικοσύστημα, ίσως πολλά να μην τα κάνω σωστά η να μην έχω βρει λύση ίσως αλλά να πω ένα παράδειγμα, Δε γίνεται να μιλάω με τα ακουστικά σε τηλέφωνο να με παίρνουν από το Viber και να κλείνει γραμμή όπως επίσης δεν μπορώ να δεχτώ ότι ακουστικά των 200 € τα pro να είναι τουλάχιστον μέτρια πέρα από τα κρατς κρουτς που ακούγονται και σαν ήχο και σαν χαρακτηριστικά,Νοιώθω ότι έκανα μεγάλη μακακια

Για τα Hardware δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Για τα software όμως, μπορώ να πω ότι δεν δυσκολεύτηκα καθόλου στην μετάβαση. Ακουστικά πάντως δεν έχω πάρει ένα ακόμα κάtι Creative Sport που δουλευουν τέλεια και ενσύρματα.

#2076   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2599 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 13/02/2021 - 22:24

Airplane mode το είχα Νίκο.

Μέσα στο σπίτι πάντα το βάζω airplane mode και ενεργοποιώ τις κλήσεις μέσω WiFi.

Αν έχεις ρουτερ cosmote παίζει και να φταίει αυτός.
Να κρατάει το τηλέφωνο συνέχεια ενεργό με το WiFi.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#2077   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1547 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 13/02/2021 - 22:30

Ρουτερ της cosmote έχω ναι.

#2078   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 13/02/2021 - 22:31

Τι παίζει με τα ρούτερ της COSMOTE ;
Αφορμή ψάχνω να ρίξω σούτι!

#2079   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2599 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2021 - 22:34

Τι παίζει με τα ρούτερ της COSMOTE ;
Αφορμή ψάχνω να ρίξω σούτι!

Ενίοτε κρατάει ενεργές τις συσκευές.
Δοκίμασε να κλείσεις το ρουτερ το βράδυ και να δεις αν θα έχεις κατανάλωση στη μπαταρία του κινητού.

#2080   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 13/02/2021 - 22:51

Ενίοτε κρατάει ενεργές τις συσκευές.
Δοκίμασε να κλείσεις το ρουτερ το βράδυ και να δεις αν θα έχεις κατανάλωση στη μπαταρία του κινητού.

Έχω συνήθως 4-6% κι αν σκεφτείς ότι έχω ανοιχτό το πρόγραμμα ύπνου και σύνδεση με Apple Watch δεν νομίζω ότι είναι πολύ.

#2081   SLK200GR

SLK200GR

iPH Contributor

• 1204 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 13/02/2021 - 23:12

Για τα Hardware δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Για τα software όμως, μπορώ να πω ότι δεν δυσκολεύτηκα καθόλου στην μετάβαση. Ακουστικά πάντως δεν έχω πάρει ένα ακόμα κάtι Creative Sport που δουλευουν τέλεια και ενσύρματα.

ipad ?

#2082   dimosx

dimosx

iPH Contributor

• 969 μηνύματα

Δημοσίευση 14/02/2021 - 00:35

Ποτέ δεν ήταν υποχρεωτική η εν/ποίηση του.

Ίσως κερδίσεις ελάχιστα σε αυτονομία έχοντας το εν/ποιμένο.

απενεργοποιημενο ειχα πει στα παλλιοτερα μοντελλα αλλα ας το δοκιμασω με ενργοποιηση να δω τι κανει 

#2083   tshock

tshock

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 14/02/2021 - 12:06

Ευτυχώς που είχα κρατήσει το 6S και δεν είχα ξεχάσει τα βασικά στην μετάβαση μου από το note

Μα πόσοι είμαστε από note10+ :huh:
[emoji23]

Ως κλασσικός Samsung-άκιας, πήγα και πήρα το S21 Ultra αλλά ένιωθα ότι ήταν ίδιο με το note10+. Δεν άξιζε ούτε 1 ευρώ παραπάνω από το Note10+. Ίδια αυτονομία, ίδιες επιδόσεις και μόνο λίγο καλύτερη κάμερα. Τίποτα άλλο. Οπότε είπα να δοκιμάσω και την άλλη πλευρά μετά από 6 χρόνια περίπου και δεν απογοητευτηκα καθόλου

#2084   due

due

iPH Member

• 250 μηνύματα

Δημοσίευση 14/02/2021 - 15:52

ipad ?

iPhone.

#2085   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2599 μηνύματα

Δημοσίευση 14/02/2021 - 17:38

Έχω συνήθως 4-6% κι αν σκεφτείς ότι έχω ανοιχτό το πρόγραμμα ύπνου και σύνδεση με Apple Watch δεν νομίζω ότι είναι πολύ.

Μια χαρά είσαι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια