Καλησπέρα σε όλους, δυστυχώς δεν έχω άλλα likes ακόμα, σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!
Σήμερα ξύπνησα με άλλη διάθεση, χτες ήμουν πραγματικά τελείως χάλια με όλο αυτό, αλλά το πρωί έφαγα φλασιά και αποφάσισα να το δω όπως ακριβώς λέει και ο @vagfilippo (στο μυαλό μου ήσουν; ) [emoji23]
Πραγματικά φέτος έχω κουραστεί απίστευτα με τα προβλήματα της Apple και απλά θα πάψω να ασχολούμαι. Δε μας φτάνουν όλα τα άλλα που έχουμε, να καθόμαστε να σκάμε και για τα κινητά.
Ήδη το προηγούμενο διάστημα εμφάνισα κάποια δερματικά προβλήματα, που προήλθαν από στρες, με επίσημη διάγνωση δερματολόγου, οπότε δε θα επιτρέψω στον εαυτό μου να στρεσαριστεί πάλι για κάτι τόσο ανούσιο.
Εν τω μεταξύ γύρισα ξανά σε light mode, αφού βρήκα αυτούς, που έπαθαν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα σε dark mode, αλλά τους εμφάνιζε το retention στα σημεία που φαινόταν λευκό, αντί στα μαύρα.
Στο post του reddit μάλιστα, αυτός έκανε αντικατάσταση συσκευής και του ξαναέκανε το ίδιο [emoji51]
https://www.reddit.c...pro_max_burnin/
https://discussions....hread/252147241
Οπότε δεν έχει να κάνει με light ή dark mode, αν έχεις προβληματικό panel, θα στο βγάλει όπως και να'χει...
Εννοείται πως θα το πάω κάποια στιγμή για αντικατάσταση οθόνης, αλλά δε θα αγχωθώ να το κάνω άμεσα, γιατί δεν έχω δικό μου αμάξι και ο φίλος μου δυστυχώς, δε με πάει Αθήνα μόνο για αυτό το λόγο [emoji23]
Και απαντώντας στον @SLK200GR που πρότεινε τη λύση του courier:
Εδώ στο χωριό, το πολύ να βρω κανά παλιό Android, όλη η διαδικασία του στησίματος από την αρχή, μεταφέροντας τα data μου σε Google, συν την αναμονή μέχρι να το πάρω πίσω, νομίζω πως δεν αξίζει.
Θεωρώ πιθανό σενάριο να το πάω χαλαρά με το που θα έχω πάρει το 13, το οποίο αν κρίνω από το πόσο μου έχει σπάσει τα νεύρα το 12, θα το αγοράσω με το που βγει, οπότε θα είμαι ακόμα εντός εγγύησης.
Τώρα, αν στο μεταξύ προγραμματίσουμε να ανέβουμε Αθήνα για δουλειές, θα μιλήσω με Document να δω αν παίζει άμεση αντικατάσταση με ραντεβού.
Μέχρι τότε, θα σταματήσω να το κοιτάω και θα κάνω σα να μην υπάρχει. Σε αυτό το σημείο μας έφτασαν φέτος με τις μπιπ τους [emoji14]
Για να μην ταλαιπωρείσαι μιας κ ειναι σαπάκι το κινητο σου , το αγοράζω εγω ως μεταχειρισμενο με το σοβαρό bug
Εάν θες να το ξεφορτωθεις πες μου
Sent from my iPhone using Tapatalk