Πες τα μπράβο.
Αν είναι δυνατόν να σκάς 1300€ και κάτι ψιλά και να έχεις απαιτήσεις.
Που ακούστηκε σε OLED πανελ να βλέπεις Total Black. Είναι δυνατόν?
Όλο γκρίνια και απαιτήσεις, αντι να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην Apple με τα "Features" που μας έχει χαρίσει.
Το οτι δε γίνεται στα παλαιότερα είναι φυσικά εσκεμμένο.
Προφανώς όλος αυτός ο ντόρος που έχει γίνει και στο εξωτερικό, με την Apple να στέλνει εσωτερική ενημέρωση για την ώρα είναι ένας ηθοποιός γιατί ακόμα δε ξέρουν τα ac dimming που μεταμορφώνονται σε dc.
Ποια προηγούμενα με oled δεν είχανε flickering? Μάλλον δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς. Ένα κινητό υπάρχει όλο κι όλο στην αγορά με oled που δεν εμφανίζει φλικερ στη χαμηλή φωτεινότητα κι αυτό γιατί δίνει την επιλογή για dc dimming με τα κατά που σου ανέφερα από πάνω (της oneplus btw).
Όσο για το μαύρο προσωπικά εγώ βλέπω TOTAL BLACK στην οθόνη μου και πώς να μην βασικά από τη στιγμή που μιλήσαμε για oled σημαίνει ότι σβήνουν τα pixels.
Για το πρασινισμα, δεν έχω παρατηρήσει κατι περαν μισού δευτερολέπτου στο startup το οποίο κάνει κρα ότι είναι software bug και δεν πρόκειται να ασχοληθώ παραπάνω για κάτι που δεν με τρώει στην μόνιμη μου χρήση.
Προσωπικά το μόνο πρόβλημα που εντοπίζω στο 12 pro μου, είναι το άκυρο battery drain στο standby, το οποίο ελπίζω να λυθεί σύντομα.
Όσο για την κάμερα που την τσέκαρα μέχρι αηδίας σε κάθε πιθανό σενάριο, δεν είχα θέματα ούτε focus, ουτε παγώματα.
Συμβουλή μου είναι να κάνετε ένα restore και setup as new, να φύγουν τα ψιλά που μπορεί να έχετε και για τα υπόλοιπα υπομονή και θα λυθούν.
Τα 1300 τα δίνουμε για την ποιότητα κατασκευής, τη σταθερότητα του λειτουργικού, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, την ταχύτητα και την τουλάχιστον πενταετή υποστήριξη της συσκευής και πάνω από όλα για το βάρος που φέρει το μήλο σαν εταιρεία.
Παραμένουν όμως προϊόντα τεχνολογίας με πιθανότητες σφαλμάτων κλπ.
Για μένα όποιος τα δίνει, μιζεριάζει που τα δωσε και διυλίζει μονίμως τον κώνωπα , κακό στην ψυχολογία του κάνει που τα δίνει σε πρώτο χρόνο. Δε θα κρίνω όμως τις οικονομικές και ψυχολογικές επιλογές του καθενός.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: dimifoti, 05/12/2020 - 02:44