Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 12 Pro/Pro Max - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2525 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1246   marian

marian

iPH Addict

• 894 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 10/12/2020 - 16:01

Αναβάθμισα από 7 Plus σε iPhone 12 Pro Max. Έχοντας το το 7 plus 4 χρόνια, η μπαταρία είχε φτάσει στο 85% και πραγματικά είχα θέμα. Στο τέλος της μέρας είχε στην καλύτερη 10% με τις περισσότερες μέρες να χρειάζεται να το φορτίσω λίγο το απόγευμα για να μην κλείσει.

Πλέον με το 12 Pro Max είναι η μέρα με τη νύχτα! Κρατάει άνετα 2 μέρες. Το βράδυ της πρώτης μέρας είναι γύρω στο 65% ανάλογα τη χρήση και ή θα το βάλω να φορτίσει 15 λεπτά ή καθόλου και πάλι θα με βγάλει άνετα ως το βράδυ της επομένης.

edit: δεν έκανα setup as new, οπότε η διαφορά είναι ξεκάθαρα θέμα μπαταρίας και όχι τι τρέχει πάνω του.

Παρόλο που σαν συσκευή το μέγεθος είναι σχεδόν ίδιο με το 7plus, η διαφορά στο χέρι μου είναι αισθητή, καθώς είναι πιο χοντρό λόγω του τετραγωνισμένου σχήματος. Ενώ πριν κρατώντας το στο ένα χέρι ο αντίχειρας έφτανε να πατήσει τα τέρμα αριστερά εικονίδια, τώρα και λόγω πάχους και λόγω που η οθόνη είναι edge to edge δεν φτάνει. Παρόλα αυτά δεν με απασχολεί καθόλου που είναι τεράστιο. Η αναβάθμιση αξίζει 100% σε όποιον το σκέφτεται

Τελευταία επεξεργασία από: marian, 10/12/2020 - 16:04

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1247   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1626 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 10/12/2020 - 16:25

1000€ + συσκευή και βάζετε πρόγραμμα φόρτισης για να μην ξοδέψετε 60-70€ για αλλαγή μπαταρίας στα 3 χρόνια. Αν χρειαστεί, αν έχει μειωθεί η διάρκεια ζωής της, αν κρατήσετε τόσο το τηλέφωνο...

Σας τρώνε οι συσκευές ρε ‘σείς ενώ θα έπρεπε εσείς να τις τρώτε. Η συσκευή και η μπαταρία είναι τα αναλώσιμα, όχι εσείς.

Η γρήγορη φόρτιση για μένα είναι feature, όπως πχ και η 3η κάμερα στο κινητό μου που τραβάει μακρο, ή το portrait mode, όπου μπορώ να βγάζω πορτρέτο κάποιον, ή γενικά οι κάμερες όπου τις λιώνω στα ταξίδια, ή το Apple Pay για να πληρώνω με το κινητό μου (καταλαβαίνεις που το πάω).
Το ότι υπάρχει στο κινητό δε σημαίνει ότι πρέπει να το χρησιμοποιώ συνέχεια. Δεν κρατάω το κινητό 16 ώρες την ημέρα όποτε να με δεσμεύει το καλώδιο που φορτίζει, ούτε έχω μια πρόζα στο σπίτι όπου θα πρέπει το κινητό να μένει μακριά μου μέχρι να φορτίσει.
Αντίθετα, στα ταξίδια όπου το χρησιμοποιώ συνέχεια από το να έχω ανοιχτό όλη μέρα το google maps, την κάμερα, τις διάφορες εφαρμογές των ταξιδιών κτλ ναι είναι μεγάλου ατού σε 30’ να φορτίσω 50% και να μην έχω στην τσέπη μου σαν χαζός το powerbank. Αρκεί να το βάλω σε μια πρίζα μέχρι να πιω τον καφέ μου και να το πάρω.
Δεν βρίσκω το λόγο να κάνω το ίδιο και στο σπίτι μου, όταν το πολύμπριζο είναι δίπλα στον καναπέ μου και μπορώ να κρατάω το κινητό στα χέρια μου και να φορτίζει έστω και 1-1,5 ώρα παραπάνω με τον 5w φορτιστή.
Άλλος το βλέπει αλλιώς, εγώ και πολλοί άλλοι το βλέπουμε έτσι..

Υ.Γ. Όταν βρέθηκα στην Σκωτία άλλαξα την προβληματική μπαταρία του 7 μου σε μισή ώρα στο Apple Store. Στη Θεσσαλονίκη που μένω θα έπρεπε να το δώσω στην istorm κι να είναι 2 μέρες χωρίς κινητό. Δεν το λες και βολικό.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1248   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113592 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 10/12/2020 - 17:01

Και νόμιζα ότι ήμουν η μόνη, γιατί παρακολουθώ το ολοένα και αυξανόμενο trend για υπεργρήγορη και ενίοτε ασύρματη φόρτιση (την οποία προσωπικά θεωρώ εντελώς gimmick).

Δεν είσαι :)

Όπως είπα, αν δε βιάζεσαι και να πρέπει φορτίσεις, δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις συνέχεια με τους μεγάλους σε Watt αντάπτορες.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 10/12/2020 - 17:02

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1249   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3874 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 10/12/2020 - 19:03

Αξίζει το MagSafe? 

Αν προχωρήσω στη αγορά του πρέπει να πάρω και αντάπτορα 20w?

Ο μετασχηματιστής του iPad Air κάνει;

Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη

#1250   skous

skous

iPH Member

• 216 μηνύματα
  • GameCenter:skous

Δημοσίευση 10/12/2020 - 20:53

Με το battery drain η γρήγορη φόρτιση είναι must ώστε από το 20% την νύχτα να φτάσεις στο 40% τσακ μπαμ ωστε να μην σου κλείσει μέσα στην νύχτα αν για κάποιο λόγο δεν μπορείς να το αφήνεις στον φορτιστη :)

#1251   dimifoti

dimifoti

iPH newbie

• 31 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 11/12/2020 - 00:43

Καλά νέα για το battery drain στην 14.3 RC2

81bde6307e354c4bdf7227ae0e7a92ad.jpg

#1252   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 833 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 11/12/2020 - 08:47

(ώστε να μην αναπτύσσεται πολύ χαμηλή ή πολύ υψηλή τάση αντίστοιχα, εκτός αυτού του ορίου, στη μπαταρία).

Nα προσθέσω την επικάθιση λιθίου στην άνοδο εν καιρώ -> αυξημενη Roλ οπως ειπες, με αποτέλεσμα την μείωση της χωρητικότητας . Αψογος dim

#1253   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3874 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 11/12/2020 - 15:41

Μόλις πριν λόγο παρέλαβα 12 Pro Max. 

Έχω iphone από το 2010 και πρώτη φορά πήγα σε max. Πραγματικά μου φαίνεται τεράστιο, αλλά ελαφρύτερο από ότι περίμενα.

Ελπίζω να το συνηθίσω...

#1254   christos1414

christos1414

iPH Contributor

• 1805 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 11/12/2020 - 16:04

Το Pro σκέτο είναι το ιδανικότερο σε μέγεθος και βάρος !

Sent from my iPhone 12 Pro using Tapatalk Pro

#1255   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1547 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 11/12/2020 - 16:13

UPDATE.

Τελικά το θέμα που έχει προκύψει με τις πράσινες αποχρώσεις υπάρχει και εδώ.

Εξαρχής δεν το είχα τσεκάρει σωστά, με αποτέλεσμα να το προσπεράσω.

Για όποιον θέλει να το τσεκάρει, θέλει απαραίτητα Pitch Black δωμάτιο και κανα λεπτό να προσαρμοστούν τα μάτια για να αντιληφθείς τη διαφορά στην οθόνη.

Μετά ο πιο εύκολος τρόπος αναπαραγωγής του, είναι με κλείσιμο/άνοιγμα της συσκευής.

Το κάνει και κατά το κλείσιμο, δευτερόλεπτα πρίν κλείσει η οθόνη που γίνεται γκριζοπράσινη, αλλά και κατά το άνοιγμα με το Logo.

Εναλλακτικά με 20-25% φωτεινότητα, μαύρο φόντο απο τις φωτ/φιες και πατώντας στην οθόνη για απόκρυψη των πλαισίων.

Θεωρώ πλέον πως όλες οι συσκευές κουβαλάνε το κουσούρι, απλά ο περισσότερος κόσμος είτε δε μπαίνει σε διαδικασία να το ψάξει, είτε δε το ξέρει καν, είτε δε κάνει σωστή αναπαραγωγή όπως εγώ τη πρώτη φορά.

Μόνο τυχαίο δεν είναι πως η BOE παίρνει πόδι του χρόνου απο τη προμήθεια οθονών.

Αν τελικά δε διορθωθεί το θέμα με κάποιο Update, δε θα μου κάνει καθόλου εντύπωση να έχουμε νέο πρόγραμμα αντ/στασης για να μπουν οι "σωστές" οθόνες της LG/Sammy.

Έτσι και αλλιώς η BOE μια σφήνα ήταν για να βοηθήσει στη παραγωγή.

Μια σφήνα που ποτέ δεν είχε κάνει OLED για iPh..

Συμβαίνει και σε μένα και το τσέκαρα πριν απο λίγο.

Πράσινο δεν μπορώ να διακρίνω, αυτό που βλέπω σίγουρα είναι ένα ελαφρύ γκριζάρισμα. Σε μαύρο φόντο αφού πατήσεις για απόκρυψη των πληροφορίων μετά από 1-2 δευτερόλεπτα το διακρίνεις.

#1256   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113592 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 11/12/2020 - 16:23

Το περίεργο θα ήταν να μη το έχεις..

Είπαμε, “Features”.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1257   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 789 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 11/12/2020 - 16:25

Συμβαίνει και σε μένα και το τσέκαρα πριν απο λίγο.

Πράσινο δεν μπορώ να διακρίνω, αυτό που βλέπω σίγουρα είναι ένα ελαφρύ γκριζάρισμα. Σε μαύρο φόντο αφού πατήσεις για απόκρυψη των πληροφορίων μετά από 1-2 δευτερόλεπτα το διακρίνεις.

Μη σε ανησυχεί φίλε, κοίταξε να το ευχαριστηθείς, στην καθημερινή χρήση δε θα δεις καμία μα καμία διαφορά στην εμπειρία χρήσης. Το τηλέφωνο είναι σούπερ. Βέβαια υπάρχουν και οθόνες που δε βλέπονται με πρασινίλες και ξεπλυμένα χρώματα από ότι έχω δει στο διαδίκτυο. Αλλά τώρα με 24,7% φωτεινότητα, μετά από 48,9 δευτερόλεπτα σε σκοτεινό δωμάτιο, ώστε να ενεργοποιηθούν τα ραβδιά και να αποδιεγερθούν τα κωνία, για να γίνει αντιληπτή στον ανθρώπινο οφθαλμό μια μεταβολή το μαύρου σε γκρι σκούρο για 1,8 δευτερόλεπτα, ε πολύ το συζητήσαμε. 

Τελευταία επεξεργασία από: BIOXALK, 11/12/2020 - 16:25

#1258   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1547 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 11/12/2020 - 16:38

Μη σε ανησυχεί φίλε, κοίταξε να το ευχαριστηθείς, στην καθημερινή χρήση δε θα δεις καμία μα καμία διαφορά στην εμπειρία χρήσης. Το τηλέφωνο είναι σούπερ. Βέβαια υπάρχουν και οθόνες που δε βλέπονται με πρασινίλες και ξεπλυμένα χρώματα από ότι έχω δει στο διαδίκτυο. Αλλά τώρα με 24,7% φωτεινότητα, μετά από 48,9 δευτερόλεπτα σε σκοτεινό δωμάτιο, ώστε να ενεργοποιηθούν τα ραβδιά και να αποδιεγερθούν τα κωνία, για να γίνει αντιληπτή στον ανθρώπινο οφθαλμό μια μεταβολή το μαύρου σε γκρι σκούρο για 1,8 δευτερόλεπτα, ε πολύ το συζητήσαμε. 

Η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνεις κάτι σε καθημερινή χρήση...αλλά ξέρεις ότι υπάρχει.

Κατά τα αλλά το κινητό είναι κόσμημα!

Επίσης στο δικό μου 12 pro, δεν έχω πρόβλημα με το Auto Focus.

#1259   afilopou

afilopou

iPH User

• 135 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2020 - 17:20

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα (μακάρι να ήταν).

Ελπίζω να βγω λάθος.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

#1260   Niou90

Niou90

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2020 - 17:24

Το Pro σκέτο είναι το ιδανικότερο σε μέγεθος και βάρος !

Sent from my iPhone 12 Pro using Tapatalk Pro

Συμφωνώ απόλυτα. Πρώτη μέρα χρήσης σήμερα και απόλυτα ικανοποιημένος από βάρος, μέγεθος κλπ. Το κινητό πανέμορφο και με την δερμάτινη θήκη της Apple τέλεια αίσθηση, κράτημα κλπ. Όσο για τα λοιπά features η αλήθεια είναι πως θα αποφύγω να μπω στη διαδικασία να επιβεβαιώσω την ύπαρξη τους, τλχ μέχρι να συναντήσω κάτι που θα με ενοχλεί στη καθημερινή χρήση. Καλές παραλαβές και απόλαυση σε όλους!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Niou90, 11/12/2020 - 17:25

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;