Τα πρώτα iPhone 12 Pro/Pro Max - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 16/12/2020 - 16:29
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 16/12/2020 - 16:31
Αν αφήσουμε το διακόπτη στο 5G τώρα που δεν καλύπτει όλες τις περιοχές δεν θα έχουμε μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας ?
Λογικα ναι. Και γω το γυρισα σε 4G και οταν με το καλο φτασουμε σε ενα καλο επίεδο σηματος το ξαναβλεπουμε.
Δημοσίευση 16/12/2020 - 20:33
Τα προβλήματα με την οθόνη αναφέρονται και στο dxomark
Στα αρνητικά, το DxOMark βλέπει έναν κίτρινο τόνο να είναι ορατός σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, είτε σε προβολή βίντεο είτε σε σταθερές εικόνες. Επίσης, ο φωτισμός του iPhone 12 Pro Max είναι συχνά πολύ χαμηλός, ιδικά τη νύχτα. Το φίλτρο μπλε φωτός μειώνει την αναγνωσιμότητα και παρουσιάζει ένα ισχυρό πορτοκαλί χρώμα, ενώ υπάρχει και ένα αισθητό τρεμόπαιχμα της οθόνης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
Τελευταία επεξεργασία από: fdlap, 16/12/2020 - 20:33
Δημοσίευση 16/12/2020 - 23:40
Δημοσίευση 17/12/2020 - 05:13
αθτο έλειπε κοτζάμ τούβλο να μην είχε κ μπαταρια, το απλο 12 κ pro έχουν θέμα, με μέτρια χρήση κ δεν μπορεί να κλείσει 24ωρο με πάνω από 25%Πάντως, αν και νωρίς, σκυλί η μπαταρία και η διαχείρηση της 14.3 σε 12 pro max.
Δημοσίευση 17/12/2020 - 12:26
Δημοσίευση 17/12/2020 - 13:21
Δημοσίευση 17/12/2020 - 14:13
Καλησπέρα, προσπαθώ να δω που θα πάω σε 12 η 12 mini.Το lock down δεν μου έχει επιτρέψει να τα δω από κοντά .Προσπαθω με ένα χάρακα και κάνω συγκρίσεις ,ανάμεσα στο 6 που έχω και στο 12 για να βρω διάφορες .Πρωτη εντύπωση το 12 μου φαίνεται μεγάλο,μεγαλύτερο και και από το 11 pro που το είχα δει μεγάλο στο κατάστημα .Επισης δεν μπορώ να αποφασίσω για χρωμα μαυρο η λευκο ;Το λευκο βλέπω σε video ότι δεν είναι λευκο λευκο αλλά σαν ζάχαρι.Το μαυρο λένε αφήνει σημαδια πίσω αλλά θα μπει σε θηκη .Με προβληματίζει στο μαύρο περιμετρικά το αλουμίνιο ότι θα ξεβάψει .Τωρα από θέμα μπαταριας πιστεύω σε σχέση με το 6 θα είναι σε καλύτερα επίπεδα Παρακακω πολύ εντυπώσεις από κατοχους 12 mini .
Για εμένα το mini ειναι η πιο βολική συσκευή που έχω πιάσει στα χέρια μου μετα το se 2016.
οθόνη του ειναι άψογη και δεν εχω καταλάβει ποτέ κούραση στα μάτια και χαζεύω πολλές ώρες.
Η μπαταρία του μου βγάζει μια ημέρα με κανονική χρήση(ποτέ δεν έπαιζα παιχνίδια στο τηλέφωνο) και στο τέλος της ημέρας έχω 20-30%, το φορτίζω κάθε πρωι στη δουλεια (σήμερα πχ απο 20% στις 7:30 το πρωι με φορτιστή ipad στις 8:30 είχα 95%).
Χρώμα έγώ ειχα πάρει αρχικά το μπλέ αλλά το μετάνιωσα και το έδωσα και πήρα το μαύρο που σε συνδιασμό με την μαυρή apple silicone για εμένα ειναι πανέμρφο.
Περιμετρικά δε νομίζω να τίθεται θέμα ξεβάμματος αφού και τα 11αρια που ηταν το ίδιο περιμετρικα δεν είχαν παρουσιασει κάτι...
Τελευταία επεξεργασία από: vagelisvl, 17/12/2020 - 14:14
Δημοσίευση 17/12/2020 - 14:31
εγω δεν θέλω να ξεφύγω σε μέγεθος από το iPhone 6 , δλδ για μένα αν το 6 ήταν όλο οθονη θα ήταν μια χαρά .Τωρα για παρακολούθηση ταινιών σε σκοτεινό περιβάλλον δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι μεγαλύτερο γιατί κουράζει στα μάτια .Εγω με το 6 αρι μια χαρά έβλεπα .Θηκες προτείνω spigenΓια εμένα το mini ειναι η πιο βολική συσκευή που έχω πιάσει στα χέρια μου μετα το se 2016.
οθόνη του ειναι άψογη και δεν εχω καταλάβει ποτέ κούραση στα μάτια και χαζεύω πολλές ώρες.
Η μπαταρία του μου βγάζει μια ημέρα με κανονική χρήση(ποτέ δεν έπαιζα παιχνίδια στο τηλέφωνο) και στο τέλος της ημέρας έχω 20-30%, το φορτίζω κάθε πρωι στη δουλεια (σήμερα πχ απο 20% στις 7:30 το πρωι με φορτιστή ipad στις 8:30 είχα 95%).
Χρώμα έγώ ειχα πάρει αρχικά το μπλέ αλλά το μετάνιωσα και το έδωσα και πήρα το μαύρο που σε συνδιασμό με την μαυρή apple silicone για εμένα ειναι πανέμρφο.
Περιμετρικά δε νομίζω να τίθεται θέμα ξεβάμματος αφού και τα 11αρια που ηταν το ίδιο περιμετρικα δεν είχαν παρουσιασει κάτι...
Δημοσίευση 17/12/2020 - 14:32
Καλησπέρα, προσπαθώ να δω που θα πάω σε 12 η 12 mini.Το lock down δεν μου έχει επιτρέψει να τα δω από κοντά .Προσπαθω με ένα χάρακα και κάνω συγκρίσεις ,ανάμεσα στο 6 που έχω και στο 12 για να βρω διάφορες .Πρωτη εντύπωση το 12 μου φαίνεται μεγάλο,μεγαλύτερο και και από το 11 pro που το είχα δει μεγάλο στο κατάστημα .Επισης δεν μπορώ να αποφασίσω για χρωμα μαυρο η λευκο ;Το λευκο βλέπω σε video ότι δεν είναι λευκο λευκο αλλά σαν ζάχαρι.Το μαυρο λένε αφήνει σημαδια πίσω αλλά θα μπει σε θηκη .Με προβληματίζει στο μαύρο περιμετρικά το αλουμίνιο ότι θα ξεβάψει .Τωρα από θέμα μπαταριας πιστεύω σε σχέση με το 6 θα είναι σε καλύτερα επίπεδα Παρακακω πολύ εντυπώσεις από κατοχους 12 mini .
Καλησπέρα, εγώ από iPhone 8 πήγα στο 12 black κι εμένα δε μου αρέσουν τα μεγάλα τηλέφωνα αλλα νομίζω ότι έκανα σωστή επιλογή μια χαρά είναι το μέγεθος και σε σύγκριση με το 11 είναι πιο λεπτο και πιο ελαφρύ. Θα σου έλεγα να πας εκεί σε μια βδομάδα το συνήθισα εννοείται ότι σε max δεν θα πήγαινα!!
Τώρα για το αλουμίνιο περιμετρικά όπως και στο προηγούμενο iPhone που δεν είχα θέμα ετσι και σε αυτό δε νομίζω ότι τίθεται θέμα να ξεβάψει!
Δημοσίευση 17/12/2020 - 14:40
εγω δεν θέλω να ξεφύγω σε μέγεθος από το iPhone 6 , δλδ για μένα αν το 6 ήταν όλο οθονη θα ήταν μια χαρά .Τωρα για παρακολούθηση ταινιών σε σκοτεινό περιβάλλον δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι μεγαλύτερο γιατί κουράζει στα μάτια .Εγω με το 6 αρι μια χαρά έβλεπα .Θηκες προτείνω spigen
Μιά χαρά θα εισαι, εγώ φαντάσου απο 11pro πήγα στο mini μόνο και μόνο για το μέγεθος και το έχω καταευχαριστηθεί!
Δημοσίευση 17/12/2020 - 14:59
οταν λες 12 το mini θέλεις να πεις ;Καλησπέρα, εγώ από iPhone 8 πήγα στο 12 black κι εμένα δε μου αρέσουν τα μεγάλα τηλέφωνα αλλα νομίζω ότι έκανα σωστή επιλογή μια χαρά είναι το μέγεθος και σε σύγκριση με το 11 είναι πιο λεπτο και πιο ελαφρύ. Θα σου έλεγα να πας εκεί σε μια βδομάδα το συνήθισα εννοείται ότι σε max δεν θα πήγαινα!!
Τώρα για το αλουμίνιο περιμετρικά όπως και στο προηγούμενο iPhone που δεν είχα θέμα ετσι και σε αυτό δε νομίζω ότι τίθεται θέμα να ξεβάψει!
Δημοσίευση 17/12/2020 - 15:02
το 11 pro από μπαταρια είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η Apple .Λογικα θα είδες τρομερή διαφορά στη μπαταρία σε σχέση με το mini .To mini έχει μικρότερη μπαταρία από x και Xs .Εγω ταινίες βλέπω αλλά στο 6 δεν έβλεπα τρελη πτώση μπαταρίας αλλά μόνο στα παιχνίδια ,που δεν ασχολούμαιΜιά χαρά θα εισαι, εγώ φαντάσου απο 11pro πήγα στο mini μόνο και μόνο για το μέγεθος και το έχω καταευχαριστηθεί!
Τελευταία επεξεργασία από: ilzals, 17/12/2020 - 15:03
Δημοσίευση 17/12/2020 - 15:28
το 11 pro από μπαταρια είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η Apple .Λογικα θα είδες τρομερή διαφορά στη μπαταρία σε σχέση με το mini .To mini έχει μικρότερη μπαταρία από x και Xs .Εγω ταινίες βλέπω αλλά στο 6 δεν έβλεπα τρελη πτώση μπαταρίας αλλά μόνο στα παιχνίδια ,που δεν ασχολούμαι
Στο 11 προ το βράδυ είχα 35% ενώ στο mini έχω 20-30% ...δεν το λές και τρελή διαφορά, μην βλέπεις μόνο mah με αυτή τη λογική το Mini θα ήθελε κάθε 4 ώρες φόρτιση, η διαχείρηση που γίνεται απο τον επεξεργαστή παίζει πολύ μεγάλο ρόλο!
Δημοσίευση 17/12/2020 - 17:26
Η 14.4 beta φαίνεται να φτιάχνει το θέμα με το γκρι - λευκό αντί μαύρου σα να είναι αναμένο το backlight. Το green tint παραμένει αλλά υποτίθεται ότι θα διορθωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου. Για το νέο έτος λέω εγώ.. Όσο για τα πιο θερμά χρώματα λέει ότι είναι λόγω του calibration και ότι είναι πιο σωστά..Μπορεί στις επόμενες beta και μέχρι την τελική να διορθωθεί και το green tint. Για μένα η μπαταρία με 14.3 φαίνεται να πηγαίνει ακόμα πιο καλά στο iPhone 12 Pro max.
an
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες