Καλησπέρα στην παρέα!
Φέτος ήρθε η ώρα για αλλαγή κινητού (ανα 2 χρόνια σχεδόν).
Κάτοχος του iPhone XS MAX GOLD 64GB
Υπερευχαριστημένος, αλλά τα 64gb έιναι μηδαμινά!
Χρησιμοποιώ κυρίως για φωτό και βίντεο, και έχω αρκετά στη συσκευή. Έχω φτάσει αυτή τη στιγμή να έχω λιγότερο από 1GB ελεύθερο και με αρκετές σβησμένες εφαρμογές.
Για να μην μακρηγορώ φέτος λέω να πάω στο iPhone 12 Pro Max 256gb Pacific blue, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για 2+ χρόνια τουλάχιστον.
Έχω κάποιες ερωτήσεις:
α)Παλιότερα είχα το 7 Plus 128GB και ήμουν κομπλέ, λέτε να πάω στα 128 και όχι στα 256? Ή λόγω της πολύ καλής κάμερας θα πιάνουν αρκετά οι φωτό και τα βίντεο? Επίσης έχω και παλιότερες φωτό μέσα στη συσκευή σαν αρχείο.
β)Στην ελεύθερη ώρα (όταν αυτή υπήρχε) χρησημοποιούσα τη συσκευή και για κανένα gaming (pubg κτλπ μεγαλα) αλλά λόγω χωρητικότητας εδώ και 1,5 χρόνο τα έσβησα όλα, βέβαια είδα ότι η μπαταρία είναι τραγική στο gaming, στέκει αυτό, γιατί αν ναι τότε πάλι τα 128 είναι επιλογή.
γ) Όσων αφορά τα χρώματα όπως είπα και πριν το Pacific Blue με κέρδισε αλλά βλέπω με κέρδισε στα βίντεο και το graphite, τι λέτε εσείς μιας και λόγω lockdown θα το δω απευθείας απο κοντά μόλις το αγοράσω?
δ)Τέλος όσων αφορά τη θήκη, ιδανικά όπως στο 4S (που έχουν το ίδιο body) χρησιμοποιούσα bumper θήκη και τζαμάκι μπροστά και πίσω, από ένα ψάξιμο που έκανα, δεν βρήκα κάτι, έχει κανείς να προτείνει καμία θήκη τέτοιου τύπου?
Επίσης λόγω αγορών με τιμολόγιο, θα ήθελα να γίνει η αγορά πριν την αλλαγή του έτους, λέτε να προλάβουμε, ή θα ζήσουμε στιγμές 4 - 4S που έιχαν τρελούς χρόνους παράδοσης?
Συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο, όσοι γνωρίζουν ας βοηθήσουν, ευχαριστώ!