pop art τα δυο χρώματα, τελειαα!!
με γειαααααα
Ανταποδίδω!
Μια μαμημένη eSIM μας μένει.
Επιτέλους μία πρώτη εντύπωση!
Αυτά που αναφέρεις, όντας χρήστρια του περσινού, με ενθουσιάζουν! Ειδικά αυτό με την ταχύτητα της συσκευής, αλλά και αυτό με το Face ID.
Φαντάζομαι ότι κρατάει apps στη μνήμη για περισσότερο, σωστά;
Σχετικά με το βάρος, προβληματίζομαι λίγο, επειδή πραγματικά το 11 Pro Max το θεωρώ κανονικό τούβλο [emoji3525] Και δε σου κρύβω, πως κατά καιρούς έχω ενοχλήσεις στον καρπό... Οπότε όταν το πάρω, προφανώς θα χρειαστεί να προσαρμόσω το κράτημά μου και να μην το κρατάω με το ένα χέρι σχεδόν ποτέ...
Πολύ ευχάριστο που δεν έχεις το πρόβλημα με την πράσινη απόχρωση! Μήπως όμως αυτό τελικά δείχνει ότι είναι hardware; Αν ήταν software, δε θα το είχαν όλες οι συσκευές; Προβληματίζομαι τόσο πολύ με αυτό το θέμα ρε γαμώτο [emoji24] Με πήραν κι απ´το Πλαίσιο σήμερα που είχα κάνει εκδήλωση ενδιαφέροντος, αν κατάλαβα καλά είχαν συσκευή διαθέσιμη, αλλά τους έριξα άκυρο, γιατί φοβάμαι μην πέσω στο πρόβλημα. Αλλά με τρώει κιόλας...
Αυτό με το Switcher δεν έχει καμία σχέση με το περσινό.
Ξέχασα να το αναφέρω και πιο πάνω και καλά που το 'πες.
Μεγάλη διαφορά/αλλαγή σε σημείο που δε ξέρω αν τελικά παίζουν ρόλο τα 6GB στη RAM.
Για το βάρος νομίζω θα συνηθίσεις. Με τη δερμάτινη κυρίως, πάει αλλού το πράγμα δυστυχώς.
Για την απόχρωση εξακολουθώ να πιστευώ πως είναι SW και θα επιλυθεί.
Απο τη στιγμή που το θες, μη ρίχνεις άκυρα. Παρ'το να το ευχαριστηθείς.
Μπορώ με βεβαιότητα να πω, πως το ευχαριστιέμαι περισσότερο απο το 11 και η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα τόσο πολυ..
Έλα ρε παίχτη μεγεια το θηρίο!!! Το χρώματα πως είναι από κοντά Νίκο;; Γιατί κατά καιρούς διαβάζω διαφορά ότι αλλάζει αναλόγως το φωτισμό κλπ. Μοιάζει με τη φωτό του site??
Να 'σαι καλά!
Το χρώμα το φοβόμουν.. Πίστευα πως σαν το περσινό Midnight δε θα είναι.
Τελικά ήμουν λάθος και είναι απλά τρομερό.
Ισχύει αυτό με το φωτισμό. Ποτέ δεν είναι ίδιο. Σαν το Solo του Comfortably Numb ένα πράγμα..