* Το πρόβλημα που έχει εμφανιστεί με τη πράσινη απόχρωση στο 25% φωτεινότητας δεν το έχω (ευτυχώς).
UPDATE.
Τελικά το θέμα που έχει προκύψει με τις πράσινες αποχρώσεις υπάρχει και εδώ.
Εξαρχής δεν το είχα τσεκάρει σωστά, με αποτέλεσμα να το προσπεράσω.
Για όποιον θέλει να το τσεκάρει, θέλει απαραίτητα Pitch Black δωμάτιο και κανα λεπτό να προσαρμοστούν τα μάτια για να αντιληφθείς τη διαφορά στην οθόνη.
Μετά ο πιο εύκολος τρόπος αναπαραγωγής του, είναι με κλείσιμο/άνοιγμα της συσκευής.
Το κάνει και κατά το κλείσιμο, δευτερόλεπτα πρίν κλείσει η οθόνη που γίνεται γκριζοπράσινη, αλλά και κατά το άνοιγμα με το Logo.
Εναλλακτικά με 20-25% φωτεινότητα, μαύρο φόντο απο τις φωτ/φιες και πατώντας στην οθόνη για απόκρυψη των πλαισίων.
Θεωρώ πλέον πως όλες οι συσκευές κουβαλάνε το κουσούρι, απλά ο περισσότερος κόσμος είτε δε μπαίνει σε διαδικασία να το ψάξει, είτε δε το ξέρει καν, είτε δε κάνει σωστή αναπαραγωγή όπως εγώ τη πρώτη φορά.
Μόνο τυχαίο δεν είναι πως η BOE παίρνει πόδι του χρόνου απο τη προμήθεια οθονών.
Αν τελικά δε διορθωθεί το θέμα με κάποιο Update, δε θα μου κάνει καθόλου εντύπωση να έχουμε νέο πρόγραμμα αντ/στασης για να μπουν οι "σωστές" οθόνες της LG/Sammy.
Έτσι και αλλιώς η BOE μια σφήνα ήταν για να βοηθήσει στη παραγωγή.
Μια σφήνα που ποτέ δεν είχε κάνει OLED για iPh..