Τα πρώτα iPhone 12 Pro/Pro Max - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 01/12/2020 - 14:02
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 01/12/2020 - 15:28
Το 12αρι το απλό; Πριν πιο κινητό είχες και τι διαφορά βλέπεις;
iphone 7
Δημοσίευση 01/12/2020 - 15:42
Και εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το 12αρι. Στο 8 ηθελα 2 φορτισεις τη μερα και τωρα με αρκετη χρηση απο τις 8 το πρωι στις 12 το βραδυ εχω 40-45% μπαταρια. Με παιχνιδια. Με fb. Με 4g. Με ολα
Κι εγώ με 8αρι είμαι και είμαι 2 φορές τη μέρα φόρτιση, ευτυχώς που έχω ένα ασυρ. της Anker...
Δημοσίευση 01/12/2020 - 23:32
Γενικά όμως απόλυτα ευχαριστημένος.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 02/12/2020 - 00:39
Δημοσίευση 02/12/2020 - 13:19
To True Tone δεν έχει να κάνει με το ξεθωριασμένο μαύρο που καταλήγει γκρι και σε άλλους ακόμα και πράσινο.
Είναι ανάλογα τη περίπτωση.
Οι περισσότερες συσκευές θέλουν συγκεκριμένη διαδικασία για να γίνει η αναοαραγωγή του.
Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως όλα καλά και δεν έγινε και τίποτα..
Δεν είναι φυσιολογικό.
Δημοσίευση 02/12/2020 - 13:52
To True Tone δεν έχει να κάνει με το ξεθωριασμένο μαύρο που καταλήγει γκρι και σε άλλους ακόμα και πράσινο.
Είναι ανάλογα τη περίπτωση.
Οι περισσότερες συσκευές θέλουν συγκεκριμένη διαδικασία για να γίνει η αναοαραγωγή του.
Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως όλα καλά και δεν έγινε και τίποτα..
Δεν είναι φυσιολογικό.
Νικο με το μωβ ghosting στο σκρολαρισμα τι κανουμε;
Δημοσίευση 02/12/2020 - 15:03
Δεν έχω πολλές ελπίδες ότι θα διορθωθεί το πρόβλημα, αλλά τουλάχιστον να βγει το update για να το πάρω απόφαση ότι iPhone στις γιορτές γιοκ.
Δημοσίευση 02/12/2020 - 15:57
Εν τω μεταξύ οι μέρες περνάνε, πάμε για Χριστούγεννα και αν υπήρχε έστω μια ελάχιστη πιθανότητα να διορθωθεί το πρόβλημα με update, το βλέπω πολύ χλωμό να προλάβω να το παραγγείλω και να το έχω στις γιορτές [emoji24][emoji24][emoji24] Κανονικά, την εβδομάδα μετά το Thanksgiving βγάζουν update στην όποια beta, άντε να δούμε αν θα γίνει κάτι μέχρι την Παρασκευή...
Δεν έχω πολλές ελπίδες ότι θα διορθωθεί το πρόβλημα, αλλά τουλάχιστον να βγει το update για να το πάρω απόφαση ότι iPhone στις γιορτές γιοκ.
Πήρα το 12 προ δεν είχε πρόβλημα,πηρα το μαξ ούτε αυτό! Θετικές σκέψεις λοιπόν και κάνε την παραγγελία!!
Δημοσίευση 02/12/2020 - 16:03
Εν τω μεταξύ οι μέρες περνάνε, πάμε για Χριστούγεννα και αν υπήρχε έστω μια ελάχιστη πιθανότητα να διορθωθεί το πρόβλημα με update, το βλέπω πολύ χλωμό να προλάβω να το παραγγείλω και να το έχω στις γιορτές [emoji24][emoji24][emoji24] Κανονικά, την εβδομάδα μετά το Thanksgiving βγάζουν update στην όποια beta, άντε να δούμε αν θα γίνει κάτι μέχρι την Παρασκευή...
Στο 12 Pro Max δεν είναι τόσο έντονο, δε το καταλαβαίνεις σε καθημερινή χρήση.
Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν υπάρχει πρόβλημα και τα συναφή.
Το άσχημο στην όλη υπόθεση είναι πως ακόμα επίσημα δε ξέρουμε τι γίνεται με αυτό και πως θα προχωρήσει το θέμα τελικά.
Και για 'μενα πάντως η 14.3 δε πρόκειται να αλλάξει κάτι ακριβώς λόγω των παραπάνω.
* Στο MacRumors σε περίπτωση που του έκαναν αντ/σταση και νόμιζε πως διορθώθηκε, τελικά συνεχίζει το ίδιο.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 02/12/2020 - 16:04
Δημοσίευση 02/12/2020 - 16:13
Δημοσίευση 02/12/2020 - 16:37
Κάτι είχα διαβάσει πως στο Max όντως δε φαίνεται τόσο έντονα, αλλά και μόνο που ξέρουμε ότι υπάρχει, εμείς που έχουμε OCD θα νομίζουμε ότι το βλέπουμε συνέχεια [emoji23]Στο 12 Pro Max δεν είναι τόσο έντονο, δε το καταλαβαίνεις σε καθημερινή χρήση.
Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν υπάρχει πρόβλημα και τα συναφή.
Το άσχημο στην όλη υπόθεση είναι πως ακόμα επίσημα δε ξέρουμε τι γίνεται με αυτό και πως θα προχωρήσει το θέμα τελικά.
Και για 'μενα πάντως η 14.3 δε πρόκειται να αλλάξει κάτι ακριβώς λόγω των παραπάνω.
* Στο MacRumors σε περίπτωση που του έκαναν αντ/σταση και νόμιζε πως διορθώθηκε, τελικά συνεχίζει το ίδιο.
Εν τω μεταξύ μιας και ανέφερες αυτό με την αντικατάσταση, αρχίζω και αναρωτιέμαι αν τελικά υπάρχουν συσκευές χωρίς το πρόβλημα, γιατί έχω διαβάσει τόσες ανατροπές από άτομα που έλεγαν ότι δεν έχουν το πρόβλημα και αργότερα αντιλήφθηκαν ότι το έχουν, που πλέον έχω αρχίσει να ψυλλιάζομαι ότι το έχουν όλες οι συσκευές ανεξαιρέτως.
Είχα ξεχάσει να γράψω ότι διάβαζα πολλούς να αναφέρουν ότι ολόιδιο πρόβλημα υπάρχει κατά καιρούς σε οθόνες Android τηλεφώνων, όπως στο Samsung S3 και έγραφαν ότι αν κάνουμε μια αναζήτηση με λέξεις κλειδιά green screen uniformity android, θα βρούμε άπειρα αντίστοιχα θέματα.
Με ένα googling που είχα ξεχάσει να κάνω, έστω από περιέργεια, μόλις τώρα βρήκα αυτό το θέμα που χτυπάει όλων των ειδών τα καμπανάκια, δυστυχώς...
https://forum.xda-de...lus-7t.3986231/
Οι εικόνες που postαρουν οι χρήστες θυμίζουν εντελώς το πρόβλημα, κι απ´ότι διάβασα απλά έβγαλαν καινούρια παρτίδα panels που δεν είχαν το θέμα...
Δημοσίευση 02/12/2020 - 17:20
Καλά ναι λαμπάκια με OCD χτυπάνε και εδώ.
Με καθησυχάζει το γεγονός που πρέπει να κάνεις συγκεκριμένες ενέργειες για να το δείς.
Προσωπικά θεωρώ πως όλες οι συσκευές το έχουν.
Απλά όπως είχα γράψει πιο πίσω, είτε δε κάνουν σωστά τα όποια βήματα για να το διαπιστώσουν, είτε δε το ξέρουν καν το θέμα, είτε στη χειρότερη απλά δεν τους νοιάζει.
Αυτό για το Uniformity το είχα σκεφτεί και 'γω στο ξεκίνημα, αλλά δεν έχει καμιά σχέση με τα φετινά iPhs.
Και στο λέω γιατί εδώ εμφανίζεται με Total Black Background και δε μένει και καν σταθερό.
Δημοσίευση 02/12/2020 - 17:28
https://9to5mac.com/...e-unexpectedly/
Τελευταία επεξεργασία από: fdlap, 02/12/2020 - 17:28
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες