Τελικά έχω κ εγώ το θέμα όταν παίζω βίντεο σε σκοτεινό δωμάτιο βλέπω να κάνει flash από μαύρο σε γκρι και δεν είναι καθόλου ευχάριστο τελικά.
Είδα πως η συσκευή σου είναι από iStorm όπως η δικιά μου.
Να επικοινωνήσω τηλεφωνικά με apple support ή να στείλω email iStorm ή infoquest;
Μακάρι να είναι software αλλά σε περίπτωση που δεν είναι θέλει αλλαγή οπωσδήποτε.
Δεν παίζει να υπάρχει συσκευή που δεν έχει όλα τα παραπάνω "Features"..
Ξεθωριασμένα γκρί, μωβ γραμμές στο Scrolling, προβλήματα με το Auto Focus σε κοντινά αντικείμενα (που το συγκεκριμένο μάλλον δεν λογίζεται τελικά ως πρόβλημα, απλά έτσι είναι η κάμερα, ίσως διορθωθεί με Update).
Τσάμπα θα παιδευτείς με τυχόν αντ/σταση.
Και το επόμενο που θα πάρεις το ίδιο θα κάνει, ίσως και χειρότερα.
Βέβαια η Apple πρίν κανα μήνα είχε στείλει εσωτερική ενημέρωση, πως γνωρίζει το θέμα και να μη προχωρούν σε αντ/σταση είτε συσκευής είτε οθόνης.
Απο τότε σιγή ιχθύος και απλά περιμένουμε.
Είναι δεδομένο βέβαια πως η 14.3 δε πρόκειται να διορθώσει τα παραπάνω αν μιλάμε για SW.
Νομίζω ακόμα δεν έχει νόημα να κάνεις κάτι, καθώς οι πιθανότητες να πάρεις συσκευή με το πρόβλημα είναι τεράστιες. Εδώ καλά-καλά δεν ξέρουμε 100% αν υπάρχουν καν συσκευές χωρίς το πρόβλημα, γιατί οι περισσότεροι αρχικά νομίζουν ότι δε το έχουν, ενώ σε δεύτερη φάση το εντοπίζουν.
Εν τω μεταξύ, δεν έχω καταλάβει, τελικά ισχύει αυτό που λέγανε, ότι η Apple έχει ζητήσει από τα service points να μην αναλαμβάνουν iPhones με το συγκεκριμένο πρόβλημα; Ή ήταν μόνο μια φήμη τελικά;
Γιατί έχω διαβάσει να κάνουν σε αρκετούς αντικατάσταση για το πρόβλημα, στο εξωτερικό μιλάμε πάντα.
Γινόταν αντ/σταση στις αρχές του προβλήματος όπου και οι επόμενες έκαναν το ίδιο.
Ή στην αρχή νόμιζαν πως διορθώθηκε και μετά συνειδητοποίησαν αφού τσέκαραν σωστά, πως γίνεται το ίδιο τροπάριο.
Έχει όντως σταλεί ενημέρωση πως το γνωρίζουν και να μη προχωρούν σε αντ/σταση.
Απο 'κει και πέρα, καλό 2021.
Καλύτερα θα σου πω, γιατί αν έπεφτε και αυτό στο "τρομερό" 2020, ζήτω που καήκαμε..
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 06/12/2020 - 11:57