Και πριν έτσι δεν ήταν ;;;;Επίσης να ξέρετε ότι για το ξεκλειδωμα οθόνης δεν αρκεί μόνο η εμφάνιση του προσώπου αλλά και slide up πλέον με την version 15.4
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 15/03/2022 - 21:12
Και πριν έτσι δεν ήταν ;;;;Επίσης να ξέρετε ότι για το ξεκλειδωμα οθόνης δεν αρκεί μόνο η εμφάνιση του προσώπου αλλά και slide up πλέον με την version 15.4
Δημοσίευση 15/03/2022 - 21:18
Σε εμένα πάντως με 15.3.1 αλλά και της συζύγου με 15.4 ξεκλειδώνει με το που αντιλαμβάνεται το πρόσωπο χωρίς να γίνει απαραίτητα slide.Και πριν έτσι δεν ήταν ;;;;
Δημοσίευση 15/03/2022 - 22:00
Σε εμένα πάντως με 15.3.1 αλλά και της συζύγου με 15.4 ξεκλειδώνει με το που αντιλαμβάνεται το πρόσωπο χωρίς να γίνει απαραίτητα slide.
Sent from my iPad using Tapatalk
Πως γίνετε και έχω φάει τον κόσμο να το βρω;
Δημοσίευση 15/03/2022 - 23:20
Ρε παιδιά, μην τρελλαθούμε εντελώς !!!! Το slide up υπήρχε και πριν την 15.4, δεν αρκούσε η αναγνώριση του προσώπου !!!
Δημοσίευση 15/03/2022 - 23:22
Δημοσίευση 15/03/2022 - 23:33
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 16/03/2022 - 00:29
Και πριν έτσι δεν ήταν ;;;;
Σε εμένα πάντως με 15.3.1 αλλά και της συζύγου με 15.4 ξεκλειδώνει με το που αντιλαμβάνεται το πρόσωπο χωρίς να γίνει απαραίτητα slide.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ρε παιδιά, μην τρελλαθούμε εντελώς !!!! Το slide up υπήρχε και πριν την 15.4, δεν αρκούσε η αναγνώριση του προσώπου !!!
Σε εμένα αρκούσε η αναγνώριση του προσώπου στην 15.3.1, Ενώ τώρα με την 15.4 θέλει και slide up.
Δημοσίευση 16/03/2022 - 09:46
πρέπει είχες ειδικό μοντέλο δεν εξηγείτε διαφορετικά. Η οθόνη ξεκλείδωνε με το faced αλλά ήθελε slide up σε όλα τα υπόλοιπα τηλέφωνα.Σε εμένα αρκούσε η αναγνώριση του προσώπου στην 15.3.1, Ενώ τώρα με την 15.4 θέλει και slide up.
Δημοσίευση 16/03/2022 - 09:48
Παιδιά καλημέρα σος μήπως ξέρει κάποιος το είχα ξαναρωτήσει γιατί μου βγάζει συνέχεια διπλές και τριπλές ιδιες επαφες?στο iphone? μπαινω στο icloud.com της διαγραφω κραταει κανα 3 ημερες περίπου και μετα παρουσιάζονται παλι κανω κατι λαθος ?οσο και να εχω ψάξει δεν εχω βρει κατι εχει βρει κάποιος καμία λύση σε αυτο? γιατί ειναι πολύ εκνευριστικο όντως
Τελικά δεν εχω καταφέρει κατι με αυτό το πρόβλημα εχω μπει στο icloud.com εχω διαγράψει επαφές τίποτα κάποια στιγμή επαναφέρει διπλές επαφές
εχω μπει στις επαφές όταν τις φερνει διπλές κανω σύνδεση επαφών τίποτα κάποια στιγμή θα τις ξαναφέρει διπλές
εχω διαγράψει duplicate με το contacts backup pro αγορασμένο φυσικά τίποτα τα ιδια ειλικρινά δεν ξερω πια τι να κανω άλλο?
Δημοσίευση 16/03/2022 - 10:58
Τελικά δεν εχω καταφέρει κατι με αυτό το πρόβλημα εχω μπει στο icloud.com εχω διαγράψει επαφές τίποτα κάποια στιγμή επαναφέρει διπλές επαφές
εχω μπει στις επαφές όταν τις φερνει διπλές κανω σύνδεση επαφών τίποτα κάποια στιγμή θα τις ξαναφέρει διπλές
εχω διαγράψει duplicate με το contacts backup pro αγορασμένο φυσικά τίποτα τα ιδια ειλικρινά δεν ξερω πια τι να κανω άλλο?
Δημοσίευση 16/03/2022 - 11:26
Το μόνο "κόλπο" που έχω βρει για να γλυτώνεις το slide up είναι το διπλό tap στην πλάτη του κινητού. Αν ξέρει κάποιος άλλο πιο απλό τρόπο θα του είμαι ευγνώμων.
Δημοσίευση 16/03/2022 - 15:44
Είμαι σε 15.3 και η οθόνη μόνο ξεκλειδώνει με το Face ID και μετά χρειάζεται slide up για να μπεις στη Home Screen, όπως περιγράφει και ο AvgoustisP παραπάνω.
Κάποιος σε 15.4 θα μπορούσε να επιβεβαιώσει ότι έτσι γίνεται και μετά την αναβάθμιση;
Δημοσίευση 16/03/2022 - 15:57
Είμαι σε 15.3 και η οθόνη μόνο ξεκλειδώνει με το Face ID και μετά χρειάζεται slide up για να μπεις στη Home Screen, όπως περιγράφει και ο AvgoustisP παραπάνω.
Κάποιος σε 15.4 θα μπορούσε να επιβεβαιώσει ότι έτσι γίνεται και μετά την αναβάθμιση;
Δημοσίευση 16/03/2022 - 15:59
Ακριβώς το ίδιο ισχύει και με την 15.4. Χρειάζεται slide up για να μπεις στη αρχική οθόνη.
Το γεγονός ότι απλά ξεκλειδώνει το κινητό με το faceID, είναι εσκεμμένος σχεδιασμός, καθώς, σε διαφορετική περίπτωση, θα υπήρχε θέμα με τα notifications, αφού δεν θα προλάβαινε να τα διαβάσει κανείς στην ξεκλείδωτη οθόνη, θα έπρεπε να πάει και να ανοίξει τις αντίστοιχες εφαρμογές.
Δημοσίευση 16/03/2022 - 16:04
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες