iOS 15
Δημοσίευση 26/10/2021 - 09:11
Ευχαριστώ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 26/10/2021 - 09:14
εγώ έχασα το ήχο από τις κλήσεις ενώ δεν έχω το ακουστικό στο αυτί δεν έχω ήχο ,τι παίζει ξέρουμε?
Δημοσίευση 26/10/2021 - 09:51
Από εκεί το κατέβασα ..το ξανά κατέβασα τώρα και τώρα μου γράφει πως πρέπει να έχω την τελευταία έκδοση iTunes .εντωμεταξύ μόλις κατέβασα το iTunes από τη σελίδα της apple …τι στο καλό .Νίκο ;;;
Μήπως έχεις την έκδοση του iTunes απο το Store της Μικρομαλακής?
Διαφορετικά αφαίρεσε απο πίνακα ελέγχου ο,τι έχει σχέση με Apple (και το Bonjour) και πέρασε το iTunes ξανά.
Δημοσίευση 26/10/2021 - 09:54
εγώ έχασα το ήχο από τις κλήσεις ενώ δεν έχω το ακουστικό στο αυτί δεν έχω ήχο ,τι παίζει ξέρουμε?
με ένα reboot έστρωσε.
Δημοσίευση 26/10/2021 - 10:03
Επιβεβαιώνω ότι και στην 15.02 (τουλάχιστον), το περιθώριο περιμετρικά υπάρχει και άρα δεν άλλαξε κάτι στην 15.1Οπότε με λίγα λόγια, έχουν "μαζευτεί" και έρθει πιο πολύ προς το κέντρο τα στοιχεία των εφαρμογών, δημιουργώντας την αίσθηση ότι στένεψε η οθόνη.
Τα bezels ανέκαθεν θεωρούσα ότι είναι κάτι που δε μπορεί να πειραχτεί, και χτες έφαγα μια φρίκη, δε μπορούσα να καταλάβω τι έχει αλλάξει.
Ισχύει ότι και στο homescreen έχουν κεντραριστεί περισσότερο τα στοιχεία (widgets κλπ);
Δημοσίευση 26/10/2021 - 10:46
Όχι από την apple την κατέβασα .και ξανά ..έβγαλα από τον πίνακα ελέγχου ότι έχει σχέση με apple .πήγα στα program files έσβησα ότι φάκελο έμεινε .εκανα εκκαθάριση δίσκου .επανεκκίνηση …ξανά κατέβασα από την apple το iTunes και πάλι τα ίδια .Παρόλο που πήγα με Ota σε 15.1 ούτε restore ούτε shift restore .μου γράφει πως πρέπει να πάω στη τελευταία έκδοση iTunes .εκτός αν είναι πρόβλημα της appleΜήπως έχεις την έκδοση του iTunes απο το Store της Μικρομαλακής?
Διαφορετικά αφαίρεσε απο πίνακα ελέγχου ο,τι έχει σχέση με Apple (και το Bonjour) και πέρασε το iTunes ξανά.
RF forever
Δημοσίευση 26/10/2021 - 11:28
Δημοσίευση 26/10/2021 - 12:38
Δες εδώ πως πάνε από άκρη σε άκρη η κεφαλή του μενού που λέει ρυθμίσεις και πως κόψει από κάτω
Και εδώ δες πώς ήταν
Καλησπέρα σας. Βλέπω ότι χρησιμοποιείται VPN στο κινητό σας. Η εφαρμογή του ρίχνει την ταχύτητα ή όχι ? Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο VPN για συσκευές apple (imac & iphone) . Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Δημοσίευση 26/10/2021 - 12:44
Surfshark χρησιμοποιώ. Βασικά είχα διαβάσει παλιότερα ένα συγκριτικό κι έτσι αγόρασα μια συνδρομή για δύο έτη.Καλησπέρα σας. Βλέπω ότι χρησιμοποιείται VPN στο κινητό σας. Η εφαρμογή του ρίχνει την ταχύτητα ή όχι ? Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο VPN για συσκευές apple (imac & iphone) . Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Ρίχνει την ταχύτητα γενικά αλλά δεν το καταλαβαίνεις σπίτι, εκτός αν θες να κατεβάσεις κάτι μεγάλο. Έτσι το έχω αντιληφθεί. Αν θέλεις νομίζω μπορώ να σε δώσω ένα λινκ, πιθανώς να σου μειώσουν τη τιμή, δεν έχω ασχοληθεί περαιτέρω...
Δημοσίευση 26/10/2021 - 12:47
Αν διαβασεις μεχρι 2 σελιδες πισω εχει ξανα απαντηθεί..
Αυτο που εχει αναφερθει ειναι μέσω τριτης εφαρμογής. Στο 15.1 αναφερει πως ειναι πλεον εφικτο και μαλιστα σε φορουμ βρηκα οδηγιες οτι σκαναρεις με την καμερα το qr code και πατας στην οθονη κατω δεξια και επιλεγεις αποστολη στο health, κτλ. Εγω δεν τα καταφερα, υπαρχει καποιος που τα καταφερε να μας πει?
Δημοσίευση 26/10/2021 - 12:50
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 26/10/2021 - 12:59
Surfshark χρησιμοποιώ. Βασικά είχα διαβάσει παλιότερα ένα συγκριτικό κι έτσι αγόρασα μια συνδρομή για δύο έτη.
Ρίχνει την ταχύτητα γενικά αλλά δεν το καταλαβαίνεις σπίτι, εκτός αν θες να κατεβάσεις κάτι μεγάλο. Έτσι το έχω αντιληφθεί. Αν θέλεις νομίζω μπορώ να σε δώσω ένα λινκ, πιθανώς να σου μειώσουν τη τιμή, δεν έχω ασχοληθεί περαιτέρω...
Αν σου είναι εύκολο .... Λειτουργεί και Ελλάδα ?
Δημοσίευση 26/10/2021 - 13:02
Δημοσίευση 26/10/2021 - 13:09
Αν δεν σου είναι κόπος και εμένα θα με ενδιέφερε αυτή την εποχή ένα vpn. Όποτε αν μπορείς θα με ενδιέφερε και εμένα ένα Λίνκ.Surfshark χρησιμοποιώ. Βασικά είχα διαβάσει παλιότερα ένα συγκριτικό κι έτσι αγόρασα μια συνδρομή για δύο έτη.
Μήπως γνωρίζεις αν μπορεί να σεταριστει σε οικιακό Wi-Fi στο τούτες (asus), έτσι ώστε όλες οι συσκευές να παίρνουν Ιντερνετ μέσω vpn ;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 29
0 μέλη, 29 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες