Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 8 ψήφοι

iOS 15

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2219 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#886   grigorisP

grigorisP

iPH Member

• 276 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/10/2021 - 11:24

Τελικά μετά από τηλέφωνο στην wind , επίσκεψη σε κατάστημα wind και ξανά τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη είπαν :
Τα iPhone 13 , 13 pro και 13 pro max επειδή είναι καινούργια μοντελα στην Ελλάδα δεν έχουν πιστοποιηθεί ακόμα για 5G.

Λογικά τις επόμενες μέρες θα πιστοποιηθούν !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Αχ τι να πεις, για άλλη μια φορά πίσω η συγκεκριμένη εταιρία

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#887   gooner19

gooner19

iPH newbie

• 28 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 27/10/2021 - 11:43

Αποδεικνύεται και φέτος πάντως ότι OS με OS τα πράγματα χειροτερεύουν.. Και η εταιρεία χάνει την αξιοπιστία της. Απαράδεκτο και οι καινούργιες συσκευές να έχουν τόσα προβλήματα. Και δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με πρώιμη έκδοση λογισμικού γιατί και οι τελευταίες εκδόσεις του 14 ήταν κάκιστες. Σκυλομετάνιωσα που κουνήθηκα από τη 13.7 στην οποία πέταγε το κινητό και έκανα τη δουλίτσα μου μια χαρά. Στις επόμενες εκδόσεις στο κάτω κάτω οι αλλαγές ήταν και είναι ελάχιστες και αφορούν κυρίως εμφάνιση, widget κλπ. Καθαρά από θέμα λειτουργικότητας πλέον παίρνουν κάτω από τη βάση δυστυχώς.

#888   grigorisP

grigorisP

iPH Member

• 276 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2021 - 11:49

Αποδεικνύεται και φέτος πάντως ότι OS με OS τα πράγματα χειροτερεύουν.. Και η εταιρεία χάνει την αξιοπιστία της. Απαράδεκτο και οι καινούργιες συσκευές να έχουν τόσα προβλήματα. Και δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με πρώιμη έκδοση λογισμικού γιατί και οι τελευταίες εκδόσεις του 14 ήταν κάκιστες. Σκυλομετάνιωσα που κουνήθηκα από τη 13.7 στην οποία πέταγε το κινητό και έκανα τη δουλίτσα μου μια χαρά. Στις επόμενες εκδόσεις στο κάτω κάτω οι αλλαγές ήταν και είναι ελάχιστες και αφορούν κυρίως εμφάνιση, widget κλπ. Καθαρά από θέμα λειτουργικότητας πλέον παίρνουν κάτω από τη βάση δυστυχώς.

Τη πρόβλημα έχεις και σε τι συσκευή, στο 12 κ πάνω πετάει η 15.10

#889   gooner19

gooner19

iPH newbie

• 28 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2021 - 12:02

Τη πρόβλημα έχεις και σε τι συσκευή, στο 12 κ πάνω πετάει η 15.10

6s

#890   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1689 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 27/10/2021 - 12:05

Οντως τα bezel στην οθονη ειναι πιο εντονα στο 13 pro max που εχω. Δεν ξερω γιατι το εκαναν αυτο. Ξενερα λιγο.

#891   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2021 - 12:15

Οντως τα bezel στην οθονη ειναι πιο εντονα στο 13 pro max που εχω. Δεν ξερω γιατι το εκαναν αυτο. Ξενερα λιγο.

Μιλάς για το ότι τα στοιχεία της οθόνης μεταφέρθηκαν πιο πολύ προς το κέντρο, ή για τα φυσικά bezels της συσκευής;
Επειδή πόσταρες στο iOS 15, γι'αυτό ρωτάω.
Αυτό με το ότι τα μενού κλπ μεταφέρθηκαν πιο κεντρικά είναι του iOS 15 και έχει συμβεί σε όλες τις συσκευές, στο iPad είναι πραγματικά τραγικό και σε κάνει να θεωρείς ότι είναι bug.
Για τα φυσικά bezels της συσκευής, υπάρχει κόσμος που λέει ότι μεγάλωσαν και άλλοι ότι τα βλέπουν ίδια συγκριτικά με 12 Pro Max.

#892   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1689 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2021 - 12:17

Μιλαω για τα φυσικα bezels. Εχω την αισθηση οτι μεγαλωσαν.

#893   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2021 - 12:21

Μιλαω για τα φυσικα bezels. Εχω την αισθηση οτι μεγαλωσαν.

Δυστυχώς είναι πολύς κόσμος που λέει ότι έχει συμβεί και άλλοι κάνουν σύγκριση δίπλα-δίπλα και τα βλέπουν ίδια.
Πολύ ξενέρα όντως που τα μεγάλωσαν. Είναι άξιο απορίας.
Νομίζω εντέλει πως πρέπει να πάω σε ένα κατάστημα να τα δουλέψω δίπλα-δίπλα με το 12 Pro Max μου για κάποια ώρα, μήπως μου φύγει η κάψα και γλιτώσω την αγορά φέτος.
Το να έχω όσο το δυνατόν περισσότερο αξιοποιήσιμο χώρο οθόνης είναι πολύ σημαντικό για μένα και ο βασικότερος λόγος που καταευχαριστήθηκα τη μετάβαση από το 11 Pro Max στο 12 Pro Max.

#894   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 767 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2021 - 12:31

Τα ονομαζόμενα bezels στο κινητό , είναι ξεκάθαρο ότι δεν άλλαξαν, αφού είναι το κομμάτι της μη ενεργής οθόνης , μέχρι το πλαίσιο της συσκευής. 

Αυτό που άλλαξε είναι το αισθητικό αποτέλεσμα , λόγω αλλαγής του software στο μενού, αφού έβαλαν το κείμενο σε πλαίσιο, με αποτέλεσμα η οφέλιμη οθόνη στα settings, να είναι πλέον λιγότερη (σε αντίθεση με αυτά με ΙΟΣ14).

Παρόλο που η νέα υλοποίηση στο μάτι είναι πιο smooth , η μείωση της οφέλιμης οθόνης και η αλλαγή των fonts,  δεν μου αρέσει....

#895   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2021 - 12:35

Τα ονομαζόμενα bezels στο κινητό , είναι ξεκάθαρο ότι δεν άλλαξαν, αφού είναι το κομμάτι της μη ενεργής οθόνης , μέχρι το πλαίσιο της συσκευής.

Αυτό που άλλαξε είναι το αισθητικό αποτέλεσμα , λόγω αλλαγής του software στο μενού, αφού έβαλαν το κείμενο σε πλαίσιο, με αποτέλεσμα η οφέλιμη οθόνη στα settings, να είναι πλέον λιγότερη (σε αντίθεση με αυτά με ΙΟΣ14).

Παρόλο που η νέα υλοποίηση στο μάτι είναι πιο smooth , η μείωση της οφέλιμης οθόνης και η αλλαγή των fonts, δεν μου αρέσει....

Δηλαδή δεν άλλαξαν τα bezels στο 13 Pro Max κι έχουν παραμείνει ίδια με του 12 Pro Max;
Περί αυτού νομίζω πως υπάρχει μια σύγχυση στον κόσμο, επειδή έγινε η αλλαγή του software στο μενού...
Υπάρχει πολύς κόσμος σε ξένα forum που ισχυρίζεται ότι πάχυναν τα φυσικά bezels στο 13αρι...

Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 27/10/2021 - 12:35

#896   grigorisP

grigorisP

iPH Member

• 276 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2021 - 13:52

6s

Ε και συ 5 χρόνια κινητό δεν ανεβάζεις το λειτουργικό

#897   gooner19

gooner19

iPH newbie

• 28 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2021 - 14:01

Ε και συ 5 χρόνια κινητό δεν ανεβάζεις το λειτουργικό

Αν δε μπορούν να το υποστηρίξουν λειτουργικά, ας μη το κάνουν διαθέσιμο για παλιότερες συσκευές, και ας βγάζουν ενημερώσεις ασφαλείας μόνο όπως κάνουν ακόμα με το iOS 12. Πιο τίμιο δεν είναι??

#898   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 27/10/2021 - 14:52

Δηλαδή δεν άλλαξαν τα bezels στο 13 Pro Max κι έχουν παραμείνει ίδια με του 12 Pro Max;
Περί αυτού νομίζω πως υπάρχει μια σύγχυση στον κόσμο, επειδή έγινε η αλλαγή του software στο μενού...
Υπάρχει πολύς κόσμος σε ξένα forum που ισχυρίζεται ότι πάχυναν τα φυσικά bezels στο 13αρι...

Τα Bezels έτσι όπως το εννοείς, δεν έχουν αλλάξει, δεν μπορούν να αλλάξουν γιατί μιλάμε για το φυσικό κομμάτι της οθόνης.

Αυτό που έχει αλλάξει είναι οι μπάρες στις ρυθμίσεις να μη πιάνουν την οθόνη απ' άκρη σ' άκρη..

Και η αλήθεια είναι πως δε μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα σε αυτό, αλλά και γιατί χαλιέται ο κόσμος.

Μια χαρά το βρίσκω.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#899   dinosppc

dinosppc

iPH Member

• 330 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 27/10/2021 - 14:59

Τελικά μετά από τηλέφωνο στην wind , επίσκεψη σε κατάστημα wind και ξανά τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη είπαν :
Τα iPhone 13 , 13 pro και 13 pro max επειδή είναι καινούργια μοντελα στην Ελλάδα δεν έχουν πιστοποιηθεί ακόμα για 5G.

Λογικά τις επόμενες μέρες θα πιστοποιηθούν !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Είναι η εταιρία που οδηγεί τις εξελίξεις. Και εσείς το κάνετε θέμα που καμιά φορά τους παίρνει ο ύπνος και προσπερνάνε οι εξελίξεις.

:P :P :P

#900   Chrisgti

Chrisgti

iPH User

• 113 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2021 - 15:07

Τα Bezels έτσι όπως το εννοείς, δεν έχουν αλλάξει, δεν μπορούν να αλλάξουν γιατί μιλάμε για το φυσικό κομμάτι της οθόνης.

Αυτό που έχει αλλάξει είναι οι μπάρες στις ρυθμίσεις να μη πιάνουν την οθόνη απ' άκρη σ' άκρη..

Και η αλήθεια είναι πως δε μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα σε αυτό, αλλά και γιατί χαλιέται ο κόσμος.

Μια χαρά το βρίσκω.

Συν το οτι γίνεται αντιληπτό μόνο σε dark mode γιατί "ενώνεται" με το μαύρο του bezel.. Αλλά δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα στο φυσικό μέγεθος της οθόνης..
Και ίσα ίσα εμένα μου φαίνεται πιο ραφιναρισμένο το αποτέλεσμα με τις στρογγυλές άκρες στις καρτέλες. Παρά την αηδία από άκρη σε άκρη.
Για του λόγου το αληθές στο ios 14 που είχα jailbreak το είχα αλλάξει μόνος μου με σχετικό tweak και είχα φτιάξει αυτά τα συρογγυλέματα και είχα κάνει ένα τόνο πιο σκούρο το γκρι στις καρτέλες του μενού των ρυθμίσεων.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες