iOS 15
Δημοσίευση 27/10/2021 - 15:08
Υπάρχει τρόπος να βάλουμε σε block list μια ολόκληρη χώρα; Ενδιαφέρομαι να αποκλείσω την Αγγλία, όποτε να φάει ban το +44..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 27/10/2021 - 15:13
Συν το οτι γίνεται αντιληπτό μόνο σε dark mode γιατί "ενώνεται" με το μαύρο του bezel.. Αλλά δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα στο φυσικό μέγεθος της οθόνης..
Και ίσα ίσα εμένα μου φαίνεται πιο ραφιναρισμένο το αποτέλεσμα με τις στρογγυλές άκρες στις καρτέλες. Παρά την αηδία από άκρη σε άκρη.
Για του λόγου το αληθές στο ios 14 που είχα jailbreak το είχα αλλάξει μόνος μου με σχετικό tweak και είχα φτιάξει αυτά τα συρογγυλέματα και είχα κάνει ένα τόνο πιο σκούρο το γκρι στις καρτέλες του μενού των ρυθμίσεων.
Έχεις δίκιο. Σε Dark Mode κάνει περισσότερο μπαμ.
Συνήθεια είναι στο τέλος και όχι πρόβλημα.
Δημοσίευση 27/10/2021 - 15:43
Άσχετο σχετικό, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει..
Υπάρχει τρόπος να βάλουμε σε block list μια ολόκληρη χώρα; Ενδιαφέρομαι να αποκλείσω την Αγγλία, όποτε να φάει ban το +44..
Χθες είδα κλήση κ από Ιταλία. Σταματημό δεν έχουν.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 27/10/2021 - 15:58
Χθες είδα κλήση κ από Ιταλία. Σταματημό δεν έχουν.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Που και που λαμβάνω και από άλλες χώρες, όπως Ιταλία αλλά και Γαλλία, αλλά αυτό με την Αγγλία έχει παραγίνει. Κάθε μέρα παίρνουν.
Δημοσίευση 27/10/2021 - 16:21
Ναι ισχύει αυτό που λες, αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν στο νέο μοντέλο (που δε το έχω δει ακόμα με τα μάτια μου) λάνσαραν παχύτερα bezels στην οθόνη (στο φυσικό κομμάτι δηλαδή).Τα Bezels έτσι όπως το εννοείς, δεν έχουν αλλάξει, δεν μπορούν να αλλάξουν γιατί μιλάμε για το φυσικό κομμάτι της οθόνης.
Αυτό που έχει αλλάξει είναι οι μπάρες στις ρυθμίσεις να μη πιάνουν την οθόνη απ' άκρη σ' άκρη..
Και η αλήθεια είναι πως δε μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα σε αυτό, αλλά και γιατί χαλιέται ο κόσμος.
Μια χαρά το βρίσκω.
Όχι αν άλλαξαν με software κάτι στο 12, που δεν είναι εφικτό...
Υπάρχει κόσμος που επιμένει ότι το φυσικό κομμάτι στο 13αρι είναι πιο παχύ από το αντίστοιχο του 12 και κόσμος που λέει ότι είναι ολόιδια.
Η λογική λέει πως δεν άλλαξαν κάτι στο νέο μοντέλο, απλά έχουν μπερδευτεί με την αλλαγή της αισθητικής στο software...
Τώρα για τις ρυθμίσεις δε με πειράζει, κυρίως με ενοχλεί που έφεραν πιο κοντά τα icons στην ταπετσαρία και τα κενά στις άκρες είναι πιο μεγάλα. Και πες στο iPhone δε φαίνεται τόσο, στο iPad που το αναβάθμισα χτες, είναι πραγματικά τραγικό...
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 27/10/2021 - 16:22
Δημοσίευση 27/10/2021 - 16:51
Έχεις δίκιο. Σε Dark Mode κάνει περισσότερο μπαμ.
Συνήθεια είναι στο τέλος και όχι πρόβλημα.
Εδώ συνηθίσαμε τις τιμές η μπάρα μας πείραξε
Δημοσίευση 27/10/2021 - 16:58
Ναι ισχύει αυτό που λες, αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν στο νέο μοντέλο (που δε το έχω δει ακόμα με τα μάτια μου) λάνσαραν παχύτερα bezels στην οθόνη (στο φυσικό κομμάτι δηλαδή).
Όχι αν άλλαξαν με software κάτι στο 12, που δεν είναι εφικτό...
Υπάρχει κόσμος που επιμένει ότι το φυσικό κομμάτι στο 13αρι είναι πιο παχύ από το αντίστοιχο του 12 και κόσμος που λέει ότι είναι ολόιδια.
Η λογική λέει πως δεν άλλαξαν κάτι στο νέο μοντέλο, απλά έχουν μπερδευτεί με την αλλαγή της αισθητικής στο software...
Τώρα για τις ρυθμίσεις δε με πειράζει, κυρίως με ενοχλεί που έφεραν πιο κοντά τα icons στην ταπετσαρία και τα κενά στις άκρες είναι πιο μεγάλα. Και πες στο iPhone δε φαίνεται τόσο, στο iPad που το αναβάθμισα χτες, είναι πραγματικά τραγικό...
Το μέγεθος στα Bezels δεν έχει αλλάξει.
Τουλάχιστον εγώ που τα είδα δίπλα δίπλα δεν παρατήρησα κάτι.
Νομίζω υπεραναλύουμε κάτι χωρίς ουσιαστικό λόγο και αποτέλεσμα..
Ουσιαστικός λόγος στα μάτια μου είναι το τραγικό μέχρι τώρα iOS 15, παρά αυτό.
Δημοσίευση 27/10/2021 - 17:22
Δημοσίευση 27/10/2021 - 17:24
Καλά το 15 είναι πονεμένη ιστορία, έχουμε πολύ μέλλον για να στρώσει.Το μέγεθος στα Bezels δεν έχει αλλάξει.
Τουλάχιστον εγώ που τα είδα δίπλα δίπλα δεν παρατήρησα κάτι.
Νομίζω υπεραναλύουμε κάτι χωρίς ουσιαστικό λόγο και αποτέλεσμα..
Ουσιαστικός λόγος στα μάτια μου είναι το τραγικό μέχρι τώρα iOS 15, παρά αυτό.
Το έβαλα μόνο και μόνο για να έχω τη δυνατότητα να κρατάω μόνιμα ανενεργό το Nightmode που το θεωρώ υπερβολικά aggressive στο 90% των περιπτώσεων και για το Announce Notifications των μηνυμάτων στα Airpods.
Αν δεν είχε αυτά τα δύο features που μου είναι τρομερά χρήσιμα, δε θα το έβαζα καθόλου στο 12αρι...
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 27/10/2021 - 17:25
Δημοσίευση 27/10/2021 - 19:26
σε 13 ΠΜ μέχρι στιγμής (1η φόρτιση) δεν έχω δει καλύτερη μπαταρία (15.1) από 12 ΠΜ σε 14.8.... πέφτει με τον ίδιο ρυθμό.
Τελευταία επεξεργασία από: fdlap, 27/10/2021 - 19:27
Δημοσίευση 27/10/2021 - 19:28

Sent from my iPhone 12 Pro using Tapatalk Pro
iPhone 16 Pro NaTi
Δημοσίευση 27/10/2021 - 19:29
bug fixed & improvements ωραία. οπότε σε κανά μήνα που θα κυκλοφορήσει θα στρώσει αρκετά.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες