iPhone 13: Special Event | 14/09
Δημοσίευση 24/09/2021 - 16:49
Στην παρουσίαση δεν ενθουσιάστηκα αλλά με μερικά βιντεάκια που έχω δει άλλαξα γνώμη.
Έχω κάνει εκδήλωση ενδιαφέροντος για μαύρο και οινοπνευματι. Ότι κάτσει πρώτο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 24/09/2021 - 16:55
θα μπορούσες να πάρεις διάφανη θήκη ίσως, για να απολαμβάνεις το χρωμα.Αυτό που έχω καταλάβει, είναι πως για το camera module, υπάρχουν οπτικές γωνίες όπου δε μου αρέσει το χρώμα.
Βλέπε τελευταία φωτό με τη μωβ θήκη, που δείχνει καραμπάμ γαλάζιο.
Ενώ αντίστοιχα, για το module του Pacific Blue δε το έχω πει ποτέ αυτό.
Το μεταλλικό του είναι ωραίο εντέλει, αλλά αφού δε θα το βλέπουμε σχεδόν ποτέ, μάλλον ρίσκο να το πάρουμε, εφ´όσον υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου το module δε δείχνει ωραίο...
Και εννοείται ότι είναι σιελ το τηλ. Σε οποία reviews είδα, είναι ένα μεταλλικό σιελ.
Δημοσίευση 24/09/2021 - 17:18
Ναι στις φωτο που παρεθεσε ο Νικος, μαλλον τηλεφωνο χρωματικα για τα πανηγυρια ειναι
Πισωγυρισμα ρε Νικο…. Μας κατεστρεψες
Με βλεπω πριν το δω να το στειλω και να παω στο μαυρο.
Μπερδεμα
Είναι ένα χρώμα που αλλάζει ανάλογα το φως. Για 'μένα είναι "του πάγου".Αυτό που έχω καταλάβει, είναι πως για το camera module, υπάρχουν οπτικές γωνίες όπου δε μου αρέσει το χρώμα.
Βλέπε τελευταία φωτό με τη μωβ θήκη, που δείχνει καραμπάμ γαλάζιο.
Ενώ αντίστοιχα, για το module του Pacific Blue δε το έχω πει ποτέ αυτό.
Το μεταλλικό του είναι ωραίο εντέλει, αλλά αφού δε θα το βλέπουμε σχεδόν ποτέ, μάλλον ρίσκο να το πάρουμε, εφ´όσον υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου το module δε δείχνει ωραίο...
Είναι η πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που δε μπορώ να πω με σιγουριά αν μου αρέσει.
Και εξαιτίας αυτού, φοβάμαι πως ίσως στο τέλος το δώσω να πάω αλλού.
Γιατί το βασικό πρόβλημα (που έχουμε συζητήσει και αλλού) είναι ο συνδυασμός με θήκες.
Φέτος περιορίζεσαι πάρα πολύ με το SB και το κακό είναι πως και οι χρωματισμοί της Apple σε δερμάτινη και σιλικόνη, δε βοηθάνε.
Εν αντιθέσει, το Graphite είναι η σίγουρη λύση, απλά είναι κλασικά "μια απο τα ίδια".
Δημοσίευση 24/09/2021 - 17:24
Είναι ένα χρώμα που αλλάζει ανάλογα το φως. Για 'μένα είναι "του πάγου".
Είναι η πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που δε μπορώ να πω με σιγουριά αν μου αρέσει.
Και εξαιτίας αυτού, φοβάμαι πως ίσως στο τέλος το δώσω να πάω αλλού.
Γιατί το βασικό πρόβλημα (που έχουμε συζητήσει και αλλού) είναι ο συνδυασμός με θήκες.
Φέτος περιορίζεσαι πάρα πολύ με το SB και το κακό είναι πως και οι χρωματισμοί της Apple σε δερμάτινη και σιλικόνη, δε βοηθάνε.
Εν αντιθέσει, το Graphite είναι η σίγουρη λύση, απλά είναι κλασικά "μια απο τα ίδια".
Οπως πολυ καλα εχεις ξαναπει:
12s παντου!
Ας αφηναν εστω το πασιφικ και να πεταγαν εξω το σιλβερ-χαραζομαι για πλακα
Δημοσίευση 24/09/2021 - 18:06
Άσχετο, αλλά βλέπω πως τα καινούρια iPad 9th generation έχουν έρθει ήδη στην αγορά. Έτυχε να μου βγάλει διαφήμιση του Γερμανού όπου είναι διαθέσιμα. Πολύ γρήγορα δεν είναι για Ελλάδα;
Δημοσίευση 24/09/2021 - 18:10
Άσχετο, αλλά βλέπω πως τα καινούρια iPad 9th generation έχουν έρθει ήδη στην αγορά. Έτυχε να μου βγάλει διαφήμιση του Γερμανού όπου είναι διαθέσιμα. Πολύ γρήγορα δεν είναι για Ελλάδα;
Πάντα έτσι είναι, κυκλοφορούν άμεσα σχεδόν σε όλες τις χώρες.
Δημοσίευση 24/09/2021 - 18:19
Ομολογώ δε θυμόμουν μέσα σε ένα 10ήμερο να έχω ξαναδεί προϊόν τόσο γρήγορα στην ελληνική αγορά!
Δημοσίευση 24/09/2021 - 19:49
https://www.amazon.d...lv_ov_lig_dp_it,τουλάχιστον να εύχαρηστηθώ το SB
Δημοσίευση 24/09/2021 - 20:05
Δημοσίευση 24/09/2021 - 20:07
γεγονός ,αυτή γραφει ότι δεν κιτρινίζει ,ειδομεν ,είναι φτηνή όποτε και 6 μήνες να κρατήσει δεν με χαλάειΕμένα το μόνο που με χαλάει με τις διαφανές θήκες είναι πως μελλοντικά συνήθως κιτρινίζουν..
Δημοσίευση 24/09/2021 - 20:20
Δημοσίευση 24/09/2021 - 21:29
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 24/09/2021 - 21:46
Δημοσίευση 24/09/2021 - 22:24
μικρες οι διαφορες ,εγω 1 χρονο δεν μπορουσα να συνηθίσω τηλ που δεν εχει alwais on display οποτε παρειγγειλα το 13 pro ,ο καθενας για τους λογους του
Γιατί έδωσαν always on; Δε νομίζω να έδωσαν. Rumor ήταν.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες