τωρα φαίνεται το μαύρο και δεν ξέρω τι φταίει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Είναι επειδή έχεις τον καιρό στο ρολόι στα complications λογικά
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 18/10/2021 - 00:46
τωρα φαίνεται το μαύρο και δεν ξέρω τι φταίει.
Δημοσίευση 18/10/2021 - 11:14
Παιδιά σε iPhone 13 Pro και καρτοκινητή Wind δεν έχω επιλογή καθόλου για 5G. Το support της Wind μου ειπε ότι ακομά δεν έχει πιστοποιηθεί η συσκευή και υποτίθεται φταίει αυτό. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Δημοσίευση 18/10/2021 - 12:05
Δημοσίευση 18/10/2021 - 12:14
Θέλει Carier Update για τα φετινά
1312S.
Άρα θα έρθει μετέπειτα;
Να πω κι εγώ ότι προερχόμενος από 11 Pro, φυσικά το πρώτο πράγμα που πρόσεξα είναι το ProMotion, μάλιστα η διαφορά είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι περίμενα. Κατά τα άλλα, ΟΚ σίγουρα βελτιωμένες οι κάμερες αλλά προς το παρόν δεν έχω βγάλει κάτι σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού για να αντιληφθώ τρομερή αλλαγή. Και για την μπαταρία είναι λίγο νωρίς για να πω οτιδήποτε.
Δημοσίευση 18/10/2021 - 13:29
Έτοιμο και το δικό μου.
Προερχόμενος από xs max η διαφορά του βάρους είναι αισθητή.
Τα 120hz φαίνονται αμέσως.
Με Cosmote είμαι και το 5G βγήκε μόνο του χωρίς να πειράξω κάτι.
Αχ αυτό το silver... Αχ!
Δημοσίευση 18/10/2021 - 13:52
Και εγώ την ίδια αλλαγή σκέφτομαι να κάνω. XS MAX σε 13 pro Max ή απλό 13 pro; Με προβληματίζει πολύ το μέγεθος. Χωράει ας πούμε στην τσέπη; Το XS MAX οριακά. Το κρατάς με το ένα χέρι; Το XS MAX οριακά. Βέβαια και το 13 PRO από την άλλη μου φαίνεται μικρό.Έτοιμο και το δικό μου.
Προερχόμενος από xs max η διαφορά του βάρους είναι αισθητή.
Τα 120hz φαίνονται αμέσως.
Με Cosmote είμαι και το 5G βγήκε μόνο του χωρίς να πειράξω κάτι.
Δημοσίευση 18/10/2021 - 14:36
Τι πάροχο?
Wind & Voda χρεώνουν εν/ποίηση.
vodafone & cosmote cu με υπολοιπο το ενα και εταικο με ενεργοποιημενη την εξτρα χρεωση το αλλο
Δημοσίευση 18/10/2021 - 14:55
#MONO_MAX
+1. Το δεύτερο πιο δημοφιλές hashtag που παίζει. Το πρώτο ξέρετε όλοι ποιο είναι.
Δημοσίευση 18/10/2021 - 15:43
Είχα ρωτήσει 300 φορές βρήκα μόνος μου τι είναι τελικά αν έχεις widget καιρού στην σελίδα που είσαι το δείχνει έστω και κενό. Πήγαινε σε μια άλλη σελίδα των εφαρμογών σου που δεν έχει widget καιρού και έχεις μόνο apps θα δεις μετά από λίγο εξαφανίζεται.Παιδιά την βοήθεια σας , από χθες που ενεργοποίησα το 13 μου ανοίγει συνέχεια το σηματάκι του Location , έβαλα όλες τις εφαρμογές στο Never και ακόμα αυτό υπάρχει , τι άλλο μπορώ να κάνω;
Δημοσίευση 18/10/2021 - 15:47
vodafone & cosmote cu με υπολοιπο το ενα και εταικο με ενεργοποιημενη την εξτρα χρεωση το αλλο
Απεν/ποιείς iMSG & FaceTime, επ. ρυθμ. δικτύου (κλείσε τον διακόπτη του KeyChain μη χάσεις κωδικούς WiFi) και κάνεις μετά εν/ποίηση με δεδομένα και όχι WiFi.
Πρέπει να έχεις υπόλοιπο. Μόνο η Cosmote δε χρεώνει.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 18/10/2021 - 15:48
Δημοσίευση 18/10/2021 - 16:12
Δηλ αν κλείσουμε τον διακόπτη της Κλειδοθήκης στο iCloud και κάνουμε επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου, κρατάμε τους κωδικούς Wi-Fi???Απεν/ποιείς iMSG & FaceTime, επ. ρυθμ. δικτύου (κλείσε τον διακόπτη του KeyChain μη χάσεις κωδικούς WiFi) και κάνεις μετά εν/ποίηση με δεδομένα και όχι WiFi.
Τελευταία επεξεργασία από: megaloupaixtou, 18/10/2021 - 16:15
Δημοσίευση 18/10/2021 - 17:37
Και εγώ την ίδια αλλαγή σκέφτομαι να κάνω. XS MAX σε 13 pro Max ή απλό 13 pro; Με προβληματίζει πολύ το μέγεθος. Χωράει ας πούμε στην τσέπη; Το XS MAX οριακά. Το κρατάς με το ένα χέρι; Το XS MAX οριακά. Βέβαια και το 13 PRO από την άλλη μου φαίνεται μικρό.
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες