εγω που από γκρι πήγα σε σιερα μπλου μου φαίνεται αρκετά πιο βαρυ πάντως.Θα φταίει το χρώμα μάλλον.Αστειεύομαι ε.ερχόμενος από 12 pro max pacific blue έχω να πω τα εξής:
1) Το χρώμα (siera blue) είναι αρκετά όμορφο. Μου αρέσει περισσότερο που είναι ανοιχτόχρωμο φέτος.
2) Βάρος ίδιο δε το καταλαβαίνεις
3) Μέγεθος καμερών μια χαρά το συνήθισα στο δευτερόλεπτο.
4) Τοποθέτησα τη Torras προστασία με τη 3η προσπάθεια (δε φαίνεται να κράτησε σκόνη) διότι έπρεπε να τη σπρώξω στη κορυφή προς τα πάνω για να καθίσει στο τέρμα σωστά και πάλι δε το πέτυχα τέλεια νομίζω αλλά δεν άφησε κάποιο κουσούρι. Προτείνεται η διαδικασία να γίνει με γάντια για να μην αφήσετε δαχτυλιές (μιας χρήσης χωρίς πούδρα).
5) Δε δείχνει κάποιο ιδιαίτερο θέμα στο ηχείο ψηλά, ίσως κάτι πολύ μικρό απειροελάχιστα μικρό που φαίνεται μόνο με φακό από κοντά. Ούτε καν αξίζει να ασχοληθείς. Στη 1η φώτο που είναι πιο καθαρή φαίνεται κάτι, αλλά αφού πέρασα ένα λεπτό χαρτί από εκεί δείχνει να έφυγε (στη 2η φώτο) ή να πήγε πιο πέρα.... Οπότε όλα καλά.
Τα υπόλοιπα αργότερα.
Είναι αισθητά πιο βαρυ αποδεδειγμένα και αισθητά πιο παχύ και αυτό αποδεδειγμένα.