Τα πρώτα iPhone 13 Pro/Pro Max - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 20/01/2022 - 22:20
Ad
Δημοσίευση 21/01/2022 - 23:10
Πότε θα ενεργοποιήσει η βοντα τα μηνύματα μεσω wifi calling να δουμε
Μόνο 3 χρονια τους έχει πάρει. [emoji23][emoji23]
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 23/01/2022 - 00:42
Δημοσίευση 23/01/2022 - 08:28
Κάτοχος και εγώ ενός iPhone 13 Pro Max sierra blue 256gb προέρχομαι από iPhone 8 Plus και η διαφορά είναι μεγάλη ,,, επειδή δεν θέλω να καταστρέψω την μπαταρία όπως έκανα στο παλιό μου τηλέφωνο ,,, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος φόρτισης ,,,, έχω τον παλιό φορτιστή και φορτίζει αργά το τηλέφωνο και συνήθως κάνω την φόρτιση από 25% μέχρι 95% ,,, είναι σωστή μέθοδος η θα την χαλάσω και αυτή ;;;
Πρώτα απ όλα μεγεια και να το χαρείς!Δεύτερον όσον αφορά την μπαταρία λένε ότι η ιδανικά καλό να κανείς μικρές και συχνές φορτίσεις από 40-80% και ότι δεν πρέπει να αφήνεις το κινητό να αδειάζει.Τρίτον και σημαντικότερο ,κοιτα να χαρείς το κινητό και μη τρελαίνεσαι με την μπαταρία!!
Δημοσίευση 23/01/2022 - 09:15
Να σε καλά ευχαριστώ πολύ !!Πρώτα απ όλα μεγεια και να το χαρείς!Δεύτερον όσον αφορά την μπαταρία λένε ότι η ιδανικά καλό να κανείς μικρές και συχνές φορτίσεις από 40-80% και ότι δεν πρέπει να αφήνεις το κινητό να αδειάζει.Τρίτον και σημαντικότερο ,κοιτα να χαρείς το κινητό και μη τρελαίνεσαι με την μπαταρία!!
Δημοσίευση 23/01/2022 - 16:45
Καλησπέρα παιδιά για να μην ανοιγω καινούργιο θέμα.
Μόλις αγόρασα το iphone 13 pro max και είμαι κάτοχος huawei p30 pro, έχω φάει 1 μέρα να βρώ τροπο να περασω τα text messages και call loags, υπάρχει καποιος τρόπος?
Το move to ios δεν δουλεύει,βγάζει συνέχεια error
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 23/01/2022 - 17:38
Τι error?
Υπάρχουν τα AnyTrans & Mobile Trans στο PC σου.
Μου βγάζει a transfer error has occurred
έκανα πολλά restart, ανοιγμα κλεισιμο wifi,tpt
Το anytrans ειναι με πληρωμή, το mobile trans?
Δημοσίευση 23/01/2022 - 17:53
Κάπου έχω διαβάσει ότι πρέπει να είναι ανοιχτό το location και στις 2 συσκευές. Το δοκίμασες αυτό;
Δημοσίευση 23/01/2022 - 20:47
Κάπου έχω διαβάσει ότι πρέπει να είναι ανοιχτό το location και στις 2 συσκευές. Το δοκίμασες αυτό;
Στο Android σίγουρα είναι ανοιχτό το location, στο iPhone νομίζω επειδή είναι στην αρχή δεν έχεις δυνατότητα να ανοίξεις τα δεδομένα.
Μήπως έχει χρησιμοποιήσει κάποιος κάποια εφαρμογή επί πληρωμή και ήταν αξιόπιστη;
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 23/01/2022 - 22:37
Μου βγάζει a transfer error has occurred[/size]
έκανα πολλά restart, ανοιγμα κλεισιμο wifi,tpt
Το anytrans ειναι με πληρωμή, το mobile trans?[/size]
Το θέμα που έχεις οφείλεται κατά κύριο λόγο στη σύνδεση με το WiFi των συσκευών.
Δοκίμασε να αφαιρέσεις όλα τα γνωστά που έχει απο την Android συσκευή και αφού συνδεθείς μετά ξανά βάλε το τηλ σε Airplane Mode.
Τα παραπάνω προγράμματα και γενικότερα όλα τα γνωστά για τέτοιου είδους δουλειές, είναι επι πληρωμή.
Δημοσίευση 23/01/2022 - 23:24
Το κάνει και σε εσάς; Είναι δυνατόν τόσο καιρό τώρα να μην το έχουν διορθώσει;
Sent from my iPhone 13 pro max using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 24/01/2022 - 00:19
Το θέμα που έχεις οφείλεται κατά κύριο λόγο στη σύνδεση με το WiFi των συσκευών.
Δοκίμασε να αφαιρέσεις όλα τα γνωστά που έχει απο την Android συσκευή και αφού συνδεθείς μετά ξανά βάλε το τηλ σε Airplane Mode.
Τα παραπάνω προγράμματα και γενικότερα όλα τα γνωστά για τέτοιου είδους δουλειές, είναι επι πληρωμή.
Το έβαλα και airplane mode, οταν παει να συνδεθεί και να ξεκινήσει την μεταφορα, πετάει το error
Θα το δοκιμάσω σε άλλο WiFi, αλλά είναι περίεργο να μην δουλεύει.
Διβαζω ότι τα ίδια προβλήματα υπάρχουν και με τις εφαρμογές viber, whatsapp, telegram ;
Ή δεν ισχύει;
Ευχαριστώ πολύ
Δημοσίευση 24/01/2022 - 01:00
Η εφαρμογή της Πειραιώς ακόμη εξακολουθεί να μου ζητάει συχνά πυκνά τα στοιχεία εισόδου.
Το κάνει και σε εσάς; Είναι δυνατόν τόσο καιρό τώρα να μην το έχουν διορθώσει;
Sent from my iPhone 13 pro max using Tapatalk Pro
Σε ολους το κανει. Κλειστη και ξανανοιξε τη και προχωραει χωρις να βαλεις τα στοιχεια παλι.
Δημοσίευση 24/01/2022 - 01:53
Να ρωτήσω κάτι? Έχω θέμα με το Apple Music. Παίζει μουσική όλα καλά. Όταν το κλείσω από το παρασκήνιο μετά από 2-3 λεπτά αν κατεβάσω από δεξιά πάνω την οθόνη εκεί που εμφανίζει τους διακόπτες Wi-Fi Bluetooth κτλ επάνω δεξιά μου εμφανίζει το κομμάτι που έπαιζε πιο πριν. Μου το κάνει και σε 13 pro και σε iPad. Τρέχει στο παρασκήνιο η μουσική δηλαδή κάθε φορά?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες