Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 5 ψήφοι

iPhone 13/Mini/Pro/Pro Max - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1142 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#916   grigorisP

grigorisP

iPH Member

• 276 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/11/2021 - 18:53

Ξέρει κανεις για το άνοιγμα ενδοκοινοτικών , είναι εύκολη διαδικασία ; Ο λογιστής μου δεν το ξέρει…

Πρέπει να γραφτείς στο VIES κ μα κάνεις μετά δήλωση ΦΠΑ ανα μήνα, είναι μπέρδεμα κ έξτρα κόστος αν το κανεις μόνο για το iPhone δεν αξίζει…πρέπει δηλαδή να έχεις τιμολόγια με εξωτερικό αλλιώς άστο

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#917   paulchro

paulchro

iPH newbie

• 42 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/11/2021 - 19:10

Κανένα νέο απ' τις παραγγελίες η για πότε αναμένεται παραλαβή?

#918   parlot25

parlot25

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/11/2021 - 22:21

Μάγκες αν θέλετε έχω ένα 13 σφραγισμένο

#919   alexaras

alexaras

iPH User

• 122 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 26/11/2021 - 22:34

Ηρθε μετα απο 12 μερες! (εκ τω οποιων τις τελευταιες τα ολλανδικα ταχυδρομια με πηγαιναν απο μερα σε μερα για την παραδοση)
Παντως και 'δω ειναι δυσκολα τα πραγματα με διαθεσιμοτητες! Οι περισσοτεροι περιμενουν 3-4 βδομαδες, εγω μαλλον ημουν τυχερος.

Btw μιας που ερχομαι απ το 7αρι και χω χασει τα επεισοδια με φορτιστες/ταχυφορτιστες/ασυρματους φορτιστες.
Μπορω να χρησιμοποιω κανονικα τον φορτιστη που εχω απ το 7αρι?

#920   MichaelDim96

MichaelDim96

iPH Enthousiast

• 407 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 26/11/2021 - 23:37

Ηρθε μετα απο 12 μερες! (εκ τω οποιων τις τελευταιες τα ολλανδικα ταχυδρομια με πηγαιναν απο μερα σε μερα για την παραδοση)
Παντως και 'δω ειναι δυσκολα τα πραγματα με διαθεσιμοτητες! Οι περισσοτεροι περιμενουν 3-4 βδομαδες, εγω μαλλον ημουν τυχερος.

Btw μιας που ερχομαι απ το 7αρι και χω χασει τα επεισοδια με φορτιστες/ταχυφορτιστες/ασυρματους φορτιστες.
Μπορω να χρησιμοποιω κανονικα τον φορτιστη που εχω απ το 7αρι?

Ναι κανονικά. Και εγώ από το 7αρι χρησιμοποιώ. Απλά αργεί να φορτίσει.

#921   NixName

NixName

iPH User

• 150 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2021 - 00:09

Έχω κάνει μια προπαραγγελια από πλαίσιο στις 18/10. Αν κάνω και από αμαζον, σε περίπτωση που έρθει πρώτα από το πλαίσιο γίνεται να την ακυρώσω αυτή από αμαζον;

#922   karemil

karemil

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 27/11/2021 - 08:07

Έχω κάνει μια προπαραγγελια από πλαίσιο στις 18/10. Αν κάνω και από αμαζον, σε περίπτωση που έρθει πρώτα από το πλαίσιο γίνεται να την ακυρώσω αυτή από αμαζον;

Εάν σου πούνε από το πλαίσιο ότι θα παραλάβεις αύριο και από το Αμαζον δεν έχει φύγει ακόμα τότε γίνεται εύκολα ακύρωση. Αν όμως ξεκινήσει και φύγει από Αμαζον θα πρέπει να το παραλάβεις και να το επιστρέψεις μετά μόνος σου μέσω ΕΛΤΑ. Θα σου βάλουν τα έξοδα αυτοί βέβαια αλλά θα αργήσεις λίγες μέρες να πάρεις τα λεφτά πίσω.

#923   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12947 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 27/11/2021 - 08:16

Νομίζω πιο γρήγορα θα πάει από Amazon εγώ χθες παραγγελία 26/11 σήμερα έγινε χρέωση του ποσού και έτοιμο για αποστολή .

#924   zbutlr

zbutlr

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2021 - 12:59

Νομίζω πιο γρήγορα θα πάει από Amazon εγώ χθες παραγγελία 26/11 σήμερα έγινε χρέωση του ποσού και έτοιμο για αποστολή .

Καλορίζικο. Σε ποιο Amazon από όλα; Σε Γερμανία Ιταλία που μπήκα θέλει 1 με 2 μήνες. Εκτός αν πήρες το 13 το απλό που φαίνεται να έχει διαθεσιμότητα

Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

#925   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12947 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2021 - 13:26

Καλορίζικο. Σε ποιο Amazon από όλα; Σε Γερμανία Ιταλία που μπήκα θέλει 1 με 2 μήνες. Εκτός αν πήρες το 13 το απλό που φαίνεται να έχει διαθεσιμότητα

Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γερμανικό iphone 13 pro max sb.

#926   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1448 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2021 - 15:06

Για μένα μονόδρομος το εσωτερικό για τιμολόγιο. Μιας και κατ ουσίαν μισθωτός δεν έχω καμία όρεξη να μπλέκω με ΦΠΑ μηνιαία κτλ για μια μισθοδοσία που κόβω..
όποτε περιμένω έχοντας δώσει μια μικρή προκαταβολή στον κότσο.. Σε νέα επικοινωνία μου το πήγαν πλέον από το νέο έτος και αν.. Σκέφτομαι πλέον να μην αγοράσω φέτος αν τραβήξει πολύ

#927   techplastic

techplastic

iPH Member

• 294 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 27/11/2021 - 18:12

Παραγγελία 18/10 από Κωτσόβολο (13pro 128gb) και ακόμα κανένα νέο.....

22/11 είχα μια επικοινωνία με υπάλληλο και με ενημέρωσε πως ακόμα περιμένουν εισαγωγή στις κεντρικές αποθήκες από τον προμηθευτή.... :mellow: :mellow:

Τελευταία επεξεργασία από: techplastic, 27/11/2021 - 18:12

#928   karemil

karemil

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 27/11/2021 - 20:28

Γερμανικό iphone 13 pro max sb.

Καλορίζικο! Έχει και τεχνική εξυπηρέτηση για δυο χρόνια το Amazon. Ίσως αξίζει κιόλας να προσθέσεις στο καλάθι το AppleCare+.

#929   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12947 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2021 - 21:42

Καλορίζικο! Έχει και τεχνική εξυπηρέτηση για δυο χρόνια το Amazon. Ίσως αξίζει κιόλας να προσθέσεις στο καλάθι το AppleCare+.

Σε ευχαριστώ ,το είδα το apple care αλλά δεν το έβαλα .

#930   sk7lafkos

sk7lafkos

iPH User

• 123 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2021 - 21:59

Καλησπέρα και από εμένα παιδιά. Εγώ παρέλαβα την πρώτη μέρα κυκλοφορίας από iStorm Θεσσαλονίκη και είχα κάνει προπαραγγελία 00:00 όταν άνοιξαν οι προπαραγγελίες. Ωστόσο αρχικά είχα παραγγείλει από deals365. Παίρνω κάθε χρόνο από εκεί γιατί έρχονται νωρίς οπότε είπα να πάρω και φέτος. Τι το ήθελα; Το κινητό το έστειλαν την Παρασκευή χτες και είχα παραγγείλει μια βδομάδα πριν την επίσημη κυκλοφορία στην Αμερική! Στο μεταξύ όταν είδα ότι αργούσαν τον Οκτώβριο και επειδή δεν είχα καθόλου καλή επικοινωνία με αυτούς παρήγγειλα και από iStorm και το πήρα από εκεί. Αποτελέσματα; Τώρα Δευτέρα - Τρίτη που θα έρθει θα έχω σφραγισμένο 128 χρυσό 13 pro max. Αν ενδιαφέρεται κανείς ας μου πει. Κι αυτοί πάντως από deals αφού μου έβγαλαν την πίστη μου είπαν ότι γενικά υπάρχει μεγάλο θέμα διαθεσιμότητας. Εύχομαι να παραλάβετε γρήγορα όλοι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες