COVID Home Screen
Δημοσίευση 18/12/2021 - 20:55
Thnx εκ των προτέρων
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 18/12/2021 - 21:43
Το πιστοποιητικο το περνας στην επισημη εφαρμογη Covid Free GR Wallet.Για ταυτοτητα επισημη εφαρμογη δεν υπαρχει ακομα απλα φροντισε να την εχεις μαζι σου αλλα και περασμενη στο κινητο γιατι πολλοι αρκει να την τσεκαρουν και σκαναρισμενη
Δημοσίευση 18/12/2021 - 22:50
Το πιστοποιητικο το περνας στην επισημη εφαρμογη Covid Free GR Wallet.Για ταυτοτητα επισημη εφαρμογη δεν υπαρχει ακομα απλα φροντισε να την εχεις μαζι σου αλλα και περασμενη στο κινητο γιατι πολλοι αρκει να την τσεκαρουν και σκαναρισμενη
Αυτό λέω σκαναρισμένη που; Σε τι εφαρμογή και έχει κάνα widget για πιο γρήγορη πρόσβαση; Το ίδιο και για το πιστοποιητικό.
Δημοσίευση 18/12/2021 - 23:21
Θα κατεβάσεις την εφαρμογή και θα σκανάρει μεσα από αυτή το αποθηκευμένο σου πιστοποιητικό.Αυτό λέω σκαναρισμένη που; Σε τι εφαρμογή και έχει κάνα widget για πιο γρήγορη πρόσβαση; Το ίδιο και για το πιστοποιητικό.
Μετά αν θέλεις μπορείς από εκεί να το προσθέσεις και στο πορτοφόλι του τηλεφώνου.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 18/12/2021 - 23:31
Δημοσίευση 19/12/2021 - 00:04
Θα κατεβάσεις την εφαρμογή και θα σκανάρει μεσα από αυτή το αποθηκευμένο σου πιστοποιητικό.
Μετά αν θέλεις μπορείς από εκεί να το προσθέσεις και στο πορτοφόλι του τηλεφώνου.
Sent from my iPad using Tapatalk
Σ´ευχαριστώ πολύ. Άρα εκτός από το να πατάω δυο φορές το κουμπί σαν να πληρώνω και διαλέγω το πιστοποιητικό, δεν έχει το wallet κανένα widget?
Δημοσίευση 19/12/2021 - 00:06
Την ταυτότητα και το δίπλωμα υπάρχει καμία εφαρμογή που να τα περνάει στο wallet ως φωτογραφία;
Αυτό ψάχνω και εγώ. Και το κυριότερο να το βλέπεις στην Home Screen!!!!
Δημοσίευση 19/12/2021 - 02:04
Δημοσίευση 19/12/2021 - 08:03
Την ταυτότητα και το δίπλωμα υπάρχει καμία εφαρμογή που να τα περνάει στο wallet ως φωτογραφία;
Το πρώτο 3μηνο του 2022 είπε η κυβέρνηση.
Προσέξτε γιατί σε κάποια μαγαζιά δεν αρκεί αυτό αλλά η πραγματική ταυτότητα.. Σε μεγάλη αλυσίδα δεν δέχτηκαν να δούνε ταυτότητα από κινητο
Αν δεν μου δεχόντουσαν την ταυτότητα από το κινητό, το λιγότερο που θα εκανα, θα ήταν να φύγω. Ταυτότητα κανονική δεν θα τους έδινα επίτηδες.
Επίσης η ταυτότητα, φωτογραφία στο κινητό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλέον επίσημα. Λέω πλέον γιατί παλιότερα δεν γινόταν. Πλέον μετράει κανονικά σαν ταυτοπροσωπία σε αρκετους χωρους και δεν μπορεί να σου πει κανείς τίποτα.
Δημοσίευση 19/12/2021 - 11:24
Αλλά δεν είναι τόσο εύχρηστο όσο το wallet
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 19/12/2021 - 16:29
Έχω κ στο wallet το πιστοποιητικό κ γίναμε.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 19/12/2021 - 16:45
Το ποστάρω κι εδώ γιατί μάλλον ταιριάζει καλύτερα
Έφτιαξα μια συντόμευση που ανοίγει την φωτεινότητα στο 100% και την εφαρμογή CovidFreeGRWallet και όρισα με διπλό ταπ στην πλάτη του κινητού να ανοίγει κατευθείαν το πιστοποιητικό με τέρμα φωτεινότητα για εύκολη ανάγνωση από τις συσκευές που κάνουν τον έλεγχο.
Οι οδηγίες είναι εδώ για τη δημιουργία συντόμευσης. Δεν έχω ενεργοποιήσει το enable guided access γιατί ποτέ δεν πρόκειται να δώσω την συσκευή σε άλλον αλλά μόνο την επιδεικνύω.
https://appleinsider...-on-your-iphone
Τέλος πρέπει να πάτε στην προσβασιμότητα---άγγιγμα -----πίσω άγγιγμα για να αναθέσετε το άνοιγμα της συντόμευσης με διπλό ή τριπλό ταπ.
Την αστυνομική ταυτότητα την έχω σε εφαρμογή (oneSafe+), αλλά για πιο εύχρηστα αποθήκευσα την φωτογραφία που είχε δημιουργήσει η εφαρμογή (όπου φαίνονται ταυτόχρονα, πάνω κάτω, και οι 2 όψεις της ταυτότητας) στις φωτογραφίες φτιάχνοντας ιδιαίτερο φάκελο με τίτλο "ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ" για να μην ψάχνω στο σωρό και μέχρι στιγμής όλα καλά. Εννοείται πως έχω πάντα μαζί μου και την φυσική ταυτότητα για κάθε ενδεχόμενο.
Δημοσίευση 19/12/2021 - 21:30
http://www.iphonehel...shortcuts-quick[emoji298]%EF%B8%8Einfo-συντόμευση-για-γρήγορη-πρόσβαση-σε-πληρ/
Post #1 & post #12
Η πιο πρόσφατη έκδοση εδώ
https://www.icloud.c...f7220572a301134
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες