Είναι κοινή πεποίθηση ότι οι υπερσύνδεσμοι
(Hyperlinks) είναι ένας κομψός τρόπος να μοιράσουμε έναν σύνδεσμο που παραπέμπει οπουδήποτε και σε οτιδήποτε.
Αλλά εκτός από αυτό, σχόλια και δημοσιεύσεις που περιέχουν υπερσυνδέσμους:
* Διατηρούν μια τάξη στο νήμα
* Εμφανίζονται καθαρές και ευανάγνωστες
* Δείχνουν μικρότερες και ελκυστικότερες για ανάγνωση
* Είναι πιο κατανοητές
Αντιστοίχως, ο ίδιος ο υπερσύνδεσμος:
* Δεν πιάνει πολύ χώρο
* δίνει μια ταυτότητα στον περιεχόμενο που παραπέμπει
* Δεν διακόπτει την ομαλή ροή του γραπτού λόγου
* Μπορεί να αναζητηθεί εύκολα στο μέλλον
* μπορεί εύκολα να ενημερωθεί/αντικατασταθεί μέσω επεξεργασίας ανάρτησης/σχολίου
* είναι ιδανικός για νήματα συμβουλών/οδηγών
* Είναι ακόμα πιο ιδανικός για τον διαμοιρασμό συντομεύσεων.
Πολλές φορές στο παρελθόν έπιασα τον εαυτό μου να παλεύει να βρει την ταυτότητα των δικών μου συνδέσμων στα δικά μου σχόλια.
Επειδή η διαδικασία δημιουργίας υπέρ συνδέσμου στο Tapatalk είναι λίγο «δυσκοίλια», έφτιαξα μια
γεννήτρια υπερσυνδέσμου ώστε να τον δημιουργείτε απίστευτα γρήγορα, αυτόματα και να τον εισάγετε στην δημοσίευση σας( Μόνο για το Tapatalk)
Πως λειτουργεί:
Αντί να πατήσετε την επιλογή "Αντιγραφή συνδέσμου", στα sharing options οποιασδήποτε εφαρμογής (Web browsers, YouTube, Sosial, Shortcuts κτλ), πατήστε την ίδια την συντόμευση υπέρ συνδέσμων που εμφανίζεται λίγο πιο κάτω στο ίδιο μενού. Θα ερωτηθείτε αμέσως τι τίτλο θέλετε να φέρει ο υπερσύνδεσμος…. και αυτό ήταν! Απλά πατήστε επικόλληση σε όποιο σημείο θέλετε μέσα στην δημοσίευση σας.
Για να διαμοιραστείτε μια συντόμευση αντί να πατήσετε την επιλογή "αντιγραφή συνδέσμου iCloud", κάντε ότι περιγράφηκε παραπάνω.
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 18/11/2022 - 14:46