Έβαλα διακόπτη σε θερμοσίφωνα και θέλω να κλείνει μετά από 30 λεπτά οταν το ενεργοποιώ χειροκίνητα , ( έχω κάνει να ανοίγει κάθε μέρα καθημερινές στις 19:00 και να κλείνει μετά από 30 λεπτά ) να κάνουν τα πιτσιρίκια μπάνιο . Αλλά Σ/Κ που δεν έχουμε στάνταρ ώρα ύπνου να μπορεί να σβήνει μετά από 30 λεπτά οταν ενεργοποιηθεί ο θερμοσίφωνας
Άρα λοιπόν θέλεις όταν ενεργοποιήσεις χειροκίνητα τον Θερμοσίφωνα να κλείνει μετά από 30 λεπτά σωστά;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνεις αυτό. Είσαι έστω και λίγο εξοικειωμένος με τις συντομεύσεις; Γνωρίζεις ότι μέσα από τις συντομεύσεις μπορείς να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις αξεσουάρ του σπιτιού;
Το έφτιαξα με διακόπτη από φώτα και με ένα ρελε ισχύος όποτε δεν έχει timer επάνω
Ναι το κατάλαβα. Εγώ τον δικό μου θερμοσίφωνα τον έχω με power outlet και ρελέ ισχύος στον πίνακα.
Το ίδιο πράγμα είναι ουσιαστικά
Υπέροχα! Ευχαριστώ πάρα πολύ!
Κάτι τελευταίο σχετικό με την προηγούμενη συντόμευση. Θα ήθελα μια συντόμευση με την οποία να περνάω στο ημερολόγιο το επόμενο προγραμματισμένο μάθημα.
Δηλ όταν θα την πατάω, να με ρωτάει ημερομηνία και ώρα όπως με ρωτάει η συντόμευση για τις πληρωμές, να ορίζει το τέλος του μαθήματος μια μετά την ώρα έναρξης που επέλεξα και αν γίνεται να σετάρει τις ειδοποιήσεις του γεγονότος στην μια ώρα πριν, μετά στην μισή ώρα πριν και μετά 5 λεπτά πριν.
Δοκίμασα αλλά απ’ότι βλέπω χρειάζομαι πολλά trainings πάνω στις συντομεύσεις.
Δεν πειράζει θα το φτιάξουμε. Είναι απλό. Μελέτησε μετά το σενάριο για να το συγκρίνεις με το δικό σου.