Ναι υπάρχει ένα recurring event εβδομαδιαίο (1 φορά την εβδομάδα έχει μάθημα)
Υποθέτω μπορούμε να μετρήσουμε τις εβδομάδες που έχουν περάσει από την ημερομηνία έναρξης για τον αριθμό των μαθημάτων.
Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει με τις αργίες όμως, και πως θα μπορούσαμε να τις λάβουμε υπόψην (εκεί προφανώς δεν γίνεται μάθημα και δεν υπάρχει αναπλήρωση)
Λοιπόν. Θα κατεβάσεις την παρακάτω συντόμευση και πριν την τρέξεις για πρώτη φορά, θα την ανοίξεις μέσα στο σενάριο της.
Στο πεδίο 1 θα γράψεις το όνομα του ημερολογίου που χρησιμοποιείς για να καταχωρήσεις τα γεγονότα των μαθημάτων με σωστή ορθογραφία.
Το πεδίο 2 είναι η ημερομηνία, από την οποία και μετά, κάνει αναζήτηση η συντόμευση.
Αν θέλεις μπορείς να την τροποποιήσεις. Μπορείς για παράδειγμα την επόμενη σχολική χρονιά να την τροποποιήσεις κατάλληλα.
Στο πεδίο 3 είναι η λίστα των μαθημάτων που θέλεις να παρακολουθείς. Η συντόμευση έχει προδιαγραφή για παραπάνω από ένα μαθήματα.
Αν θέλεις να προσθέσεις κι άλλα πατάς το plus button. Προσοχή, η ορθογραφία που καταχωρείς εκεί τα μαθήματα πρέπει να είναι ακριβώς η ίδια με την Ορθογραφία του μαθήματος που περιέχεται στον τίτλο του κάθε γεγονότος του ημερολογίου. Αν χρειάζεται διόρθωσε το «Αγγλικά» που έχω γράψει εγώ.
Προϋποθέσεις σωστής λειτουργίας:
1. Όταν ένα μάθημα ακυρώνεται δεν θα διαγράφεις το γεγονός αλλά θα προσθέτεις στον τίτλο του, στο τέλος το σύμβολο ?
2. Όταν καταχωρείς ένα μάθημα αναπλήρωσης σαν ένα καινούργιο γεγονός, στον τίτλο στο τέλος θα προσθέτεις το σύμβολο +
3. Η μόνη περίπτωση που θα διαγράφεις εντελώς το γεγονός ενός μαθήματος, είναι στην περίπτωση που αυτό δεν θα διεξαχθεί λόγω αργίας. Για να μην το υπολογίζει
Η συντόμευση θα σου δίνει για κάθε μάθημα τις παρακάτω πληροφορίες.
Αριθμός προβλεπόμενων μαθημάτων (έως σήμερα)
Αριθμός μαθημάτων που πραγματοποιήθηκαν
Αριθμός μαθημάτων που ακυρώθηκαν
Αριθμός μαθημάτων που αναπληρώθηκαν
https://www.icloud.c...9b6a6f2ad32d089