Με διαφορά η καλύτερη αυτονομία μέχρι στιγμής με τη 16.4.
Για τους λάτρεις της στατιστικής, τέτοιες εκδόσεις κάποια χρόνια πρίν τις βλέπαμε Σεπτέμβριο, άντε βαριά Οκτώβριο.
Με έψησε άγρια αυτό ...την περνάω με τώρα
Δημοσίευση 31/03/2023 - 20:46
Για τους λάτρεις της στατιστικής, τέτοιες εκδόσεις κάποια χρόνια πρίν τις βλέπαμε Σεπτέμβριο, άντε βαριά Οκτώβριο.
Με έψησε άγρια αυτό ...την περνάω με τώρα
Δημοσίευση 31/03/2023 - 23:40
Δημοσίευση 01/04/2023 - 06:01
Έχει γενικά θέμα τις τελευταίες ώρες μ αυτό η AppleΈχει κάνεις άλλο ξαφνικό θέμα με την native εφαρμογή του καιρού; Σε 16.4 13pm.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: nik75, 01/04/2023 - 06:03
Δημοσίευση 01/04/2023 - 07:47
Δημοσίευση 01/04/2023 - 07:53
Αυτό τι κόλπο είναι; Πρώτη φορά το βλέπω!
Αν δεν πιάνει η μια εταιρεία σήμα και πιάνει η άλλη σου δίνει κλήσεις μέσω δεδομένων της άλλης;
Δημοσίευση 01/04/2023 - 08:30
Καλημέρα! Πολύ θετικό αυτό. Να ρωτήσω αν την έκανες OTA ή με Restore ?
Δημοσίευση 01/04/2023 - 08:52
Δημοσίευση 01/04/2023 - 09:55
Χτες έβγαλα κλήση Cosmote με χρήση δεδομένων από τη Nova σε σημείο που δεν είχε σήμα η Cosmote.
Αν αυτό ισχύει γενικά κάπου που δεν έχει σήμα μια εταιρεία, μπορείς να κάνεις κλήση από την άλλη αν έχει δεδομένα.
Δεν δοκίμασα να δεχτώ κλήση από την εταιρεία που δεν είχε σήμα, θα προσπαθήσω να το τσεκαρω και αυτό.
Δημοσίευση 01/04/2023 - 09:55
Καλησπέρα Νίκο. Εγώ έχω το 11 και ακόμα δεν έχει στρώσει πέφτει σχετικά γρήγορα με υγεία μπαταρίας 99%.
Όπως έχουμε πεί πολλές φορές, πρέπει να δώσει χρόνο μετά το Update.
Θέλει 1-2 φορτίσεις για ασφαλή συμπεράσματα.
Επίσης αν την έκανες OTA, ίσως φταίει και αυτό σε σημαντικό βαθμό.
Καλημέρα
Όλα μου τα Updates πάντα με Restore.
Δημοσίευση 01/04/2023 - 10:32
Καλημέρα
Όλα μου τα Updates πάντα με Restore.
Ας ρωτήσω μήπως κάνω κάτι λάθος: Με "σκοτώνει" χρονικά το Restore μιας και μετά θέλει απίστευτο χρόνο για να ξανακατεβάσει φωτογραφίες, εφαρμογές, αρχεία κλπ... Συν όλο το στήσιμο απο την αρχή στο Wallet (κάρτες, πάσα κλπ) συν το AW αντίστοιχα....
Κάνω Restore, Setup As New και μετά Restore from Backup (encrypted)
Κάνω κάτι λάθος...
Δημοσίευση 01/04/2023 - 10:53
Αφού σε σκοτώνει το restore γιατί το κάνεις;Ας ρωτήσω μήπως κάνω κάτι λάθος: Με "σκοτώνει" χρονικά το Restore μιας και μετά θέλει απίστευτο χρόνο για να ξανακατεβάσει φωτογραφίες, εφαρμογές, αρχεία κλπ... Συν όλο το στήσιμο απο την αρχή στο Wallet (κάρτες, πάσα κλπ) συν το AW αντίστοιχα....
Κάνω κάτι λάθος...
Τελευταία επεξεργασία από: ElectTheDeaD, 01/04/2023 - 10:54
Δημοσίευση 01/04/2023 - 11:05
Με δυο δίκτυα (δύο κάρτες) έτσι, δεν χάνεις κλήση αρκεί να έχεις δεδομένα και να έχει σήμα η μία. Ουσιαστικά μιλάμε για εσωτερικό roaming...Τουλάχιστον 2 χρόνια υπάρχει σε βονταφον.
Εξυπηρετικότατο.
Θα το χαρείς πραγματικά.
Τελευταία επεξεργασία από: rebel1, 01/04/2023 - 11:07
Δημοσίευση 01/04/2023 - 11:09
Αφού σε σκοτώνει το restore γιατί το κάνεις;
Το κάνω με "κρύα καρδιά" στα μεγάλα updates (πχ από 16.3 στην 16.4) προκειμένου να ελαχιστοποιήσω τυχόν προβλήματα.
Περισσότερο όμως παρέθεσα το ¨θέμα¨ μου καθώς και τη διαδικασία που ακολουθώ μήπως και κάνω κάτι λάθος. Αν γνωρίζεις θα με βοηθούσε η άποψη σου. Ευχαριστώ
Δημοσίευση 01/04/2023 - 11:37
Το κάνω με "κρύα καρδιά" στα μεγάλα updates (πχ από 16.3 στην 16.4) προκειμένου να ελαχιστοποιήσω τυχόν προβλήματα.
Περισσότερο όμως παρέθεσα το ¨θέμα¨ μου καθώς και τη διαδικασία που ακολουθώ μήπως και κάνω κάτι λάθος. Αν γνωρίζεις θα με βοηθούσε η άποψη σου. Ευχαριστώ
Δημοσίευση 01/04/2023 - 12:21
Ας ρωτήσω μήπως κάνω κάτι λάθος: Με "σκοτώνει" χρονικά το Restore μιας και μετά θέλει απίστευτο χρόνο για να ξανακατεβάσει φωτογραφίες, εφαρμογές, αρχεία κλπ... Συν όλο το στήσιμο απο την αρχή στο Wallet (κάρτες, πάσα κλπ) συν το AW αντίστοιχα....
Κάνω κάτι λάθος...
Καταρχάς απο τη στιγμή που έχεις σκοπό να επαναφέρεις Backup δε χρειάζεται να επιλέξεις As New.
Οποιαδήποτε επαναφορά Backup ακυρώνει το Set Up As New που είχες επιλέξει.
Οι κάρτες σου είναι στο Wallet και απλά δηλώνεις ξανά το CVV.
Γενικά το Set Up As New δεν είναι υποχρεωτικό.
Αν δεν είχες κάποιο πρόβλημα πρίν απλά επαναφέρεις το Backup σου και τέλος.
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες